•| 7 1 |•

669 57 8
                                    

- Camden - nyelt egy nagyot, s remegő hanggal folytatta - Tudod.. nem rontottál el semmit. Igazából csak simán nem bírom a srácot é..
- Finn - szakítottam félbe félve.
- Nem Camd. Nem szabadott volna a barátságotok közé állnom, hiszen úgyis tudom, hogy engem jobban szeretsz - mosolyodott el a végén. Imádom. Egyszerűen imádom. Szavak nélkül megöleltem. Karjait lassan a hátamra tette, s maga elé bámult.

Kis idő elteltével, illetve Finn elmentével összepakoltam a cuccaim, készenlétben voltam már az utazásra. Volt egy kis szabadidőm, ezért felmentem Wyatt szobájába és csatlakoztam a 3 fiúhoz, akik éppen liveoltak. Elbeszélgettem velük, bár fogalmam sem volt, hogy mi az amivel játszanak és hogy egyáltalán mi az értelme. Valószínűleg semmi, akárcsak a többi ilyen szarságnak. Nick széke mögött álltam, olvasgattam a kimmenteket és közben azzal idegesítettem az idősebb Wolfhardot, hogy forgattam a hülye székét. Tökre elvoltam a gondolataimban. Ekkor jött az ötlet, hogy lemegyek és lefürdök az alsó fürdőben. A szoba közepénél lehettem, mikor Finn jött velem szembe. Ő is olyan volt, mint én. Azt sem tudta hol van, csak a teleofnját babrálta.
- Szia - nyomott csókot a számra(?!!!!?!), s mindketten odakaptunk. Basszameg. Együtt sem vagyunk és a pláne az egészben, hogy ezt mind élőben látták Finn rajongói. De ha figyeltek akkor azt is láthatták, hogy ő volt! De akkor is. Basszus. Miért minden szarság erre a napra jön össze?!

Utolsó, feletébb értetlen pillantásokat vetettem Finnre, majd végül lementem, megfürödtem és felvettem egy szürke hosszú ujjú jegesmedvés pizsamát, aminek az alsó piros részét hópelyhek díszítettek. Aranyos. Kimentem a nappaliba, magamra dobtam egy plédet és egy párnát szorongatva elkezdtem nézni az Útvesztőt. Newt. Te jóságos isten miért vagy ennyire kicseszettül édes?

 Te jóságos isten miért vagy ennyire kicseszettül édes?

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

De most komolyan. Ránézel és teherbe esel.

Na mindegy is. Nagyon izgultam a filmen, mint az előző 3 alkalommal is, amikor ezt néztem. Finn jött le a lépcsőn szintén pizsibe, s mellém ugrott.
- Már megint az Útvesztő? - nevetett - Miért? - feküdt el kényelmesen.
- Csak nézz rá! - állítottam meg pont Newt-nál - De komolyan! Kicseszettül édes! Hozzá akarok feleségül menni! - mutogattam, hisz teljesen beleéltem magam a kis mesémbe. Később átgondolva rájöttem, hogy ezt talán nem kellett volna. Hiszen most smárolt lenez az állat vagy 45 perce.

- Bocsi - húztam oldalra a szám, majd elindítottam a filmet, s ismét magamhoz szorítottam a párnát. Ez irtó kellemetlen volt. Most gondolkodhatok ismét, hogy EZT hogyan teszem jóvá. Szuper.

Maybe FriendsWhere stories live. Discover now