•| 4 7 |•

816 56 0
                                    

Ééés végre kicsengettek. Még csak az első nap első órája, de már most elegem van ebből az egészből. Durva. Wyatt kísért el a szekrényemig, s amíg előszedtem a matek cuccom beszéltünk pár sort.
- Jössz büfé? - állt Finn a másik oldalamra.
- Aham - csuktam be a szekrényem ajtaját, lepacsiztam Wyattel és lekísértem Finnt a büfébe. Nekem valahogy nem volt étvágyam azóta, mióta megpillantottam Ashleyt a platinaszőke tincseivel és azzal a gyomorforgató rózsaszín szoknyájával.
- Hellooooo! - ugrott elém Griffin. Griffin Gluck személyesen.

- Griffiiiiin! - ugrottam a fiú nyakába, ugyanis ezer éve nem láttam ezt a tökfejet

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

- Griffiiiiin! - ugrottam a fiú nyakába, ugyanis ezer éve nem láttam ezt a tökfejet.
- Nagyon régen láttalak törpe.
- Jesszusom tényleg nagyon régen találkoztunk - mosolyogtam rá. Finn szótlanul lépdelt mellettünk a lépcsőfokokon.
- Na mivan Camden? Kettő kell? - tette meg Ashley az első beszólását, amint az emeletre értünk. Szótlanul tűrtem, s sétáltam el a lány mellett, egyenesen a matek terembe. Ez a csaj hibbant. Tipikus mindenkit megvesz maga mellé lány. De kit izgat? A maival együtt csak 3 napot kell kibírnom vele. Mielőtt bementem volna, elköszöntem Griff-től.
- Következő szünetben eléd jövök - mondta mosolyogva az 1 évvel felettem járó srác.
- Oké - mosolyogtam, majd bementem a terembe. Köszöntem Mr. Andrews-nek, majd helyet foglaltam. Ebben a teremben 2 személyes padok vannak, Wyatt ült mellém. A tanóra gyorsan eltelt, nem úgy, mint az irodalom.. Legalább Griffin velem lóg a szünetekben. Egy régi barát mindig jól tud jönni. Most lesz egy fárasztó tesink, amit igazából bírok. Mármint nem a fárasztó részét, hanem a tesit. Szerencsére a tanár is kedvel engem. A szünetből csak 5 percet tudott velem lógni Griff, mert át kellett öltöznünk.

Ashley persze az öltözőben is oltogatott, de no problem, még mindig tűröm

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ashley persze az öltözőben is oltogatott, de no problem, még mindig tűröm. Talán csak a mosolyom tűnt el az arcomról, amit mint mindig, Finn okozott. Mármint a mosolyt.
- Hé? Minden oké? - karolt át Wyatt a tesiterembe menet.
- Igen, persze - öleltem meg oldalról.
- Bármi van, szólsz - nézett vissza rám miközben a szertár felé futott. Bementem a többiek után a terembe és abban reménykedtem, hogy játszunk.
- Sorakozó! - hangzott el a parancs, mire mindenki sorba állt. Hátulról a hatodik vagyok. Szuper:( - A mai órán bemelegítünk, majd játszunk. A csapatmunkát fogom értékelni! - fújt bele a sípjába, majd nekieredtünk az 5 kör futásnak. Előszőr kidobóztunk, amit személy szerint azért szeretek, mert ilyenkor jól jönnek a ritmikus gimnasztikai tapasztalataim. Ashley-vel egy csapatba tettek, kösz Wyatt. Nem lennél jó csapatkapitány, az egyszer biztos. Finn ellen játszok, hátamon, (vagyis a hátam mögött hehe) Ashley-vel. A pálya ketté van választva. Egyik oldalon mi, másikon Finn csapata. 2-2 labda. Ez nagyon jó lesz. Mivel nem tudok dobni, ezért inkább kivédem, vagy elkapom, hogy esetleg aki kiesett csapattársam vissza jöhessen a játékba. 10 perce játszunk. Már csak én és Ashley maradtunk fent, másik oldalon Finn. Ashley-t Finn kiejtette, már csak ketten maradtunk. Wyatt ül legelől, vagyis ha elkapom a labdát visszajöhet a játékba. Éppen halkan nevetten, amikor megdobták Ashley-t. Egyik pillanatról a másikra közeledett felém a labda, de időben kapcsoltam és lebuktam a földre. Nem szeretem az ilyen feszült helyzetet. A jobb oldalamról azt kiabálják a csapattársaim, hogy "kapd el!", míg a bal oldalamról azt kiabálja az ellenfél csapat Finn-nek, hogy "dobd ki!". Kellemes játszma. Finn egymás után próbál eltalálni, míg mind a négy labda nálam ragad. Ez lesz a vesztünk. Nem tudok dobni, és könnyen elkapná. Wyatt azt kiabálja, hogy "erőset dobj", de nekem van egy jobb taktikám. Három labdát, épp, hogy csak a vonalon túlra gurítok, míg egyet magamnál tartok. Előre fog jönni, mert ki akar dobni. Már el is indult, de nem vette figyelembe, hogy nálam maradt egy labda. Pár pillanaton belül ideér. Kirántom magam mögül a maradék egy labdát és IGEN! Kidobtam! Nyertünk!! Wyatt odafut hozzám és büszkén felemel, amin meg is lepődtem. A csapatom sikít, még Ashley is mondott egy "Grat" szerűséget.
- Jó voltál! - ugrottam, s öleltem meg hátulról Finnt, de ő csak szótlanul továbbment, egyenesen a fiú öltözőbe. Király. Meg van sértődve..

Maybe FriendsWhere stories live. Discover now