11.

463 10 5
                                    

~Eefje~
'Eindelijk van die stomme examens af!' roept Janne als we de school uitlopen. Ik grinnik en geniet van het zonnetje. 'Ja, dat wordt dus echt die hele twee weken niks doen!'. 'We kunnen misschien nog even naar Louis? Hij gaat toch samen met Martijn op tour morgen?'. 'Ja, natuurlijk kunnen we naar jou lover' grinnik ik, terwijl ik met mijn wenkbrauwen wiebel. 'Zo bedoelde ik het niet! En Martijn is trouwens ook jou lover!'. 'Ja, want ik praat ook iedere minuut van de dag over hoe knap en leuk hij wel niet is' zeg ik sarcastisch. Janne grinnikt. 'Zo erg ben ik niet'. 'Dat denk jij!'. We lopen naar onze fietsen en rijden richting Martijns appartement. Omdat ze morgen op tour gaan slapen Louis, Watse, Menno en RJ al drie dagen bij Martijn, zodat ze alles kunnen voorbereiden en stuff. Stiekem wilde hij gewoon de laatste paar dagen dichter bij Janne zijn...

Aangekomen bij het appartementencomplex zetten we onze fietsen weg en drukken we op de bel. 'Hallo?' hoor ik de stem van Menno door het apparaat. 'Dag Menno, hier staan de twee leukste meiden uit jullie leven te wachten tot iemand de deur open doet' zegt Janne droog. Ik schiet in de lach en je hoort Menno ook lachen. 'Dan zal ik de deur even voor je open doen!'. Het apparaat gaat uit en de deur gaat open. We lopen naar binnen en gaan naar het goede huisnummer. Daar staat  Watse al in de deur opening. 'Ik welkom u, "allerleukste meiden uit ons leven" ' lacht hij. Hij doet een stapje opzij en wij lopen binnen. Meteen struikel ik over een koffer en ik val met een plof op de grond. 'So, jij komt letterlijk met de deur in huis vallen!' lacht Louis. De rest lacht ook. 'Wat heb ik gemist?' roept Martijn, die uit een kamer komt lopen. 'Ik viel' pruil ik. 'Ha sukkel!' roept hij, waarna hij ook lacht. 'Klootzak' zeg ik nep-boos. Martijn steekt zijn hand uit en trekt me omhoog. 'Wat zei je?'. 'Je bent een klootzak!' roep ik in zijn oor. 'Fout!'. Martijn gooit me over zijn schouder en loopt een andere kamer in, de badkamer. 'Nee! Martijn! Zet me neer!' roep ik. 'Jammer, maar nee'. De jongens en Janne komen lachend de badkamer inlopen terwijl Martijn de douche aanzet. 'Nee! Martijn!'. Ik begin op Martijns rug te slaan, waardoor iedereen alleen maar harder lacht. Martijn haalt me van zijn schouder af en houd me als een soort stormram vast, met mijn hoofd naar de douche. 'Mar- Aaaaahh!'. Voor ik überhaupt zijn naam af kan maken heeft hij me al onder de douche geduwd. Het koude water stroomt over mijn gezicht en ik gil. 'Dit is zo koud!'. Martijn lacht en haalt me onder de douche uit, waarna hij hem uit zet. 'Klootzak!'. 'Wat zei je?' vraagt Martijn, terwijl hij de douche weer aan zet. 'Dat je super aardig bent!' roep ik snel. Martijn zet de douche weer uit en zet me neer. Ik zucht opgelucht en Menno geeft me een handdoek. 'Bedankt!'. Ik sla de handdoek om me heen en stuur Martijn een boze blik. 'Niet grappig' zeg ik nep-boos. 'Wel grappig' zegt Martijn op de zelfde manier terug. Ik zucht en draai me om naar de spiegel. De knot die ik in had is helemaal uitgezakt en los. Ik zucht en haal hem uit mijn haar. Via de spiegel kijkt iedereen me aan. 'Jullie mogen wel gaan hoor? Ik doe alleen even mijn haar en stuff'. De jongens lopen weg samen met Janne en ik droog mezelf af. Dan ga ik opzoek naar een borstel. 

'Het eerste kastje links' zegt Martijn, die ineens terug in de badkamer staat. Ik knik dankbaar en open het kastje, waar inderdaad een borstel ligt. Ik begin met het borstelen van mijn haar terwijl ik me terug draai naar Martijn. Hij houd een stapeltje kleren omhoog. 'Ik dacht, ik kom even droge kleren brengen. Als goedmakertje dat ik die van jou heb nat gemaakt' zegt hij lachend. 'Bedankt, leg daar maar neer'. Martijn legt de kleren neer en gaat daarna weer weg. 

~

'Waarom moet jij mij altijd jou merch geven? Daar wordt ik echt geen fan van hoor' lach ik, als ik omgekleed en wel weer de kamer inloop. Iedereen kijkt mijn kant op. 'Ik zou je vereerd voelen als ik jou was, dat shirt komt pas overmorgen uit!' zegt Martijn trots. Ik lach en kijk nog eens naar het shirt:

'Waarom heb jij eigenlijk merch voor vrouwen hier?'

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

'Waarom heb jij eigenlijk merch voor vrouwen hier?'. 'Omdat ik van al mijn merchandise altijd een exemplaar krijg voordat het uitkomt, dus ik heb een hele stapel met vrouwen t-shirts in mijn kast liggen. Komt nu wel makkelijk uit'. Ik haal mijn schouders op en plof op de bank, tussen Watse en Menno in. 'Hallo'. 'Hoi' antwoord Menno droog. 'Wat doen jullie'. 'Praten, ademen, kijken, luister-'. 'Ja dat snap ik wel' kap ik Rj af. Hij lacht en ik pak mijn telefoon. Ik kijk een beetje door snapchat en instagram als ik Louis' verhaal tegen kom. Het is een filmpje van hoe Martijn mij onder de douche zet. Hij heeft mij, Janne, Martijn, Menno, RJ en Watse getagd. 'Louis! Sukkel dat je bent! Nu staat mijn mooie hoofd op jou verhaal!'. Louis haalt lachend mijn schouders op en Menno kijkt mee op mijn telefoon. 'Leuk toch? Kan iedereen zien dat je mij ontmoet hebt!'. Ik rol mijn ogen en gooi een kussen naar Martijn. Hij beland recht in zijn gezicht. Ik juich kort en als ik op sta gaat RJ snel op mijn plek zitten. Maar omdat RJ eerst bij Watse op de leuning zat heb ik nu geen plek. Ik kijk RJ droog aan. 'Sorry not sorry!'. Ik haal mijn schouders op en ga op Janne's schoot zitten. Meteen als ik zit krijg ik een kussen tegen mijn hoofd. Martijn kijkt me triomfantelijk aan en ik schud lachend mijn hoofd. 'Zeg Eefke!' roept Watse. Watse zegt echt vaak Eefke in plaats van Eefje. 'Wat?'. 'Hoe zit het nu met de politie?'. 

LIFE HATES ME; MARTIN GARRIX✔ (Dutch)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu