38.

377 9 0
                                    

~Eefje~

Als Martijn klaar is komt hij van het podium af. Wanneer zijn ogen mij zien kijkt hij verrast. Ik heb mijn koptelefoon al afgedaan en was aan het wachten op Martijn. 'Hey, wat heb jij nou aan?'. Martijn loopt lachend naar ons toe. Hij is helemaal bezweet en ik doe een stapje naar achter. 'Mijn onesie, en die zou ik liever niet bedekt hebben met jou zweet'. Martijn lacht en geeft me een stomp. Met zijn allen lopen we weer terug naar de kleedkamers en Martijn frist zich even op. Ik besluit de foto online te zetten die we in de hotel kamer hebben gemaakt.

 Ik besluit de foto online te zetten die we in de hotel kamer hebben gemaakt

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

@Eefjepeefe: Watch out because Menno and I are comming to get you!

Tagged: @Mennobark

comments disabled

Janne ploft naast me neer. 'Oké, wat vond je ervan?'. 'Super leuk! Maar ik ben wel moe'. 'Moe? Je hebt net geslapen!'. 'Ik kan gewoon slecht tegen jetlags oke!'. 'I know'. Louis komt bij ons zitten en Janne leunt tegen hem aan. Ik geef ze een grijns en ze rollen beide hun ogen. Aan mijn andere zijde ploft Daniel neer. Menno gaat op zijn schoot zitten en Daniel slaat zijn armen om hem heen. 'Ook al zijn jullie al even samen, jullie zijn nog steeds echt super schattig!'. 'Duh! Wij zijn altijd schattig'. Menno geeft me een sassy gezicht en ik schiet in de lach. 'Jij bent echt een sukkel'. 'Jij ook dus shut up!'. Daniel kijkt ons geamuseerd aan en Martijn komt weer terug. Zonder  shirt. 'Had je niet even een shirt aan kunnen trekken?' lacht Janne naar Martijn. 'Niet dat wij het erg vinden' vult Menno haar aan. Daniel en ik schieten kei hard in de lach en Menno kijkt ons trots aan. Martijn schud grinnikend zijn hoofd en kijkt me aan. 'Schuif eens op'. 'Ja dat gaat hier makkelijk' zeg ik sarcastisch. Martijn rolt zijn ogen en wil bovenop me gaan zitten. Met mijn voet duw ik hem weg. 'Uh uh! Ga maar op een stoel zitten!'. Martijn trekt een pruillip en kijkt me zielig aan. 'Oké dan'. Ik sta op en Martijn gaat op mijn plaats zitten. Als hij goed zit ga ik op zijn schoot zitten. 

Janne geeft me een grijns. 'O shut up!'.  'Ze zei niet eens iets'. Louis kijkt me lachend aan. 'Weet ik, maar ik kan haar hier gewoon horen denken'. Iedereen schiet in de lach en Watse komt aan lopen. 'Wat heb ik gemist en waarom heeft Martijn geen shirt aan?'. 'Nobody knows'. Watse kijkt nog raarder wat ons nog harder laat lachen. 'Soms vraag ik met echt af waarom ik dit baantje eigenlijk nog heb'. 'Omdat je die moneys wil' lacht Janne. 'Juist'. Watse loopt hoofdschuddend de kleedkamer uit. Martijns vingers beginnen rondjes te tekenen op mijn rug en verdwijnt helemaal in zijn eigen wereld. Wij starten een gesprek over wat Watse voor andere baantjes kan nemen en al snel komt Watse weer terug om te vertellen dat we terug naar het hotel gaan. Iedereen staat op en Martijn schrikt op uit zijn wolk. Ik gooi een van zijn sweaters naar zijn hoofd en snel trekt hij hem aan. 'Lekker gedroomd Garritsen?'. 'Zeker! Altijd toch?'. Martijn trekt de trui over zijn hoofd en slaat zijn arm om me heen. Menno doet zijn mond open om iets te zeggen maar Martijn houd hem tegen. 'Laat mij nou even een keer zonder commentaar'. Menno steekt verdedigend zijn handen in de lucht en lacht. 'Ik wilde alleen maar mede delen dat je je trui verkeerd om aan hebt maar ik wordt blijkbaar niet erg gewaardeerd'. 

Martijn kijkt naar zijn trui en wordt rood. Snel draait hij zijn trui om en zet hij zijn capuchon op. 'Je bent ook echt een kneus hè?'. 'Hey!'. 'Wat? Het is toch zo?'. 'Ik ben hartstikke slim hoor! Ik ben gewoon moe' verdedigt Martijn zichzelf. 'Hey Eef ook! Kunnen jullie samen slapen' knipoogt Daniel. 'Kunnen jullie één keer je mond houden alsjeblieft?! We weten nu wel dat jullie ons shippen maar we zijn gewoon vrienden!'.  'Als jij het zegt'. 'Janne!'. 'Oké ik stop al'. 

We lopen achter Watse aan naar buiten en worden begroet door een groep fans. We zwaaien kort voor we de auto in stappen. Louis en janne zijn als laatste, waardoor Janne bij Louis op schoot moet. Niet dat ze het erg lijken te vinden. Ik buig naar Martijn. 'Sowieso zijn die stiekem al aan het daten'. 'Stiekem wel hè. Zo zien ze er in ieder geval wel uit'. Ik knik en grinnik. Janne kijkt on met een opgetrokken wenkbrauw aan. 'Wat?'. 'Niks!'. 'Ugh, het is dat ik niks mag zeggen maar ugh!'. Ik lach en woel door haar haren. 'Ahw, zielig kindje'. 'Ja, ik ben heel zielig'. 'Louis troost je wel' lacht Menno. Janne geeft Menno een dode blik en meteen houd Menno zijn mond. Dit maakt Daniel weer aan het lachen en al snel lacht heel de auto. 

LIFE HATES ME; MARTIN GARRIX✔ (Dutch)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu