32.

410 10 6
                                    

Sorry dat ik zo langzaam update maar school is killing me!

~Eefje~

Ik wordt wakker van het zonlicht dat in mijn ogen schijnt. 'Blijkbaar hadden we toch niet alle gordijnen goed dicht gedaan gisteren' mompel ik tegen mezelf. Ik open een oog en zucht. De klok geeft aan dat het half 8 is. 'Hey, ook wakker?'. Ik draai me om naar Martijn en glimlach. 'Jap, toch mooi ongeveer 12 en een half uur geslapen. 'Dit had ik nou echt even nodig, zo'n winterslaap'. Ik knik instemmend en leg mijn hoofd tegen zijn borstkas. 'Lekker geslapen?'.  Yap, niks gemerkt'. 'Ik ook niet. Ik weet ook niet eens hoe laat Janis is thuisgekomen'. 'Het zou ook best kunnen dat die in mijn appartement slapen'. 'Kan ook'. Martijn gaat een beetje over me heen hangen en pakt zijn telefoon. 'Moet je die van jou ook hebben?'. 'Als dat kan'. Martijn geeft me mijn telefoon. Ik open eerst mijn snaps en ga daarna naar Instagram. 'Volgens mij hebben ze hier geslapen' lach ik, en ik laat Martijn de post van Janne zien.

 'Volgens mij hebben ze hier geslapen' lach ik, en ik laat Martijn de post van Janne zien

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

@Jannepanne: Found these two cuties when we got home! #Eeftijn

@ LouisvanBaar: sleep wel #Eeftijn
@Eeftijn: Omg couple goals! #Eeftijn
@Janis: Cuties #Eeftijn
@MennoBark: Ship #Eeftijn

@username: I'm watching #eeftijn being a couple when
they're not a couple and my boyfriend doesn't even

want to hold my hand fml

Martijn lacht. 'Dit was eigenlijk wel te verwachten. 'Ja, eigenlijk wel. Ik bedoel, het is Janne'. Lachend schud Martijn zijn hoofd en ik ga recht zitten. 'Ik ben wel toe aan een goed ontbijt!'. 'Ja ik ook'. Ik sta op. 'Pannenkoeken?'. 'Altijd!'. Ik loop naar de keuken en Martijn begint in de kamer op te ruimen. Ik pak een pan, melk, eieren en pannenkoeken mix en ga aan de slag. 

Als de eerste pannenkoek in de pan ligt gaat mijn telefoon. 'Hallo?'. 'Eef ik heb je hulp nodig!' fluistert Menno door de telefoon. 'Oké, waar mee?'. 'Ik mag dus ook iemand op tour mee vragen en zoals je waarschijnlijk wel denkt ga ik dus Daniel mee vragen, maar hoe?'. Ik grinnik. 'Ligt hij nog te slapen of zo? Omdat je zo fluistert'. 'Ja'. 'Oké, dan kun je misschien iets van ontbijt op bed maken en het hem dan vragen?'. 'Ja! Dankjewel!'. 'Graag gedaan, veel succes!'. 'Dankjewel!'. Ik hang op en haal snel mijn (bijna) aangebrande pannenkoek uit de pan. Ik doe er nieuw beslag in en leg de andere pannenkoek op een bord.

~Martijn~

Als ik alles heb opgeruimd in de kamer hangt de geur van pannenkoeken als in de lucht. Blijkbaar heeft Janis het ook geroken, want ze komen met zijn tweeën van de trap afgelopen. Beide al aangekleed. 'Goedemorgen!' zegt Janne vrolijk. 'Waarom zo blij?'. 'Omdat ik een hele mooie Eeftijn foto heb gemaakt gisteren, en omdat we pannenkoeken eten als ontbijt!'. Ik grinnik en we lopen met zijn drieën de woonkamer in. 'Hoi!'. Eefje zet net de borden met pannenkoeken op tafel. 'Ik hoorde jullie al van de trap af komen. Dus alstublieft. Eet smakelijk!'. Zelf haalt ze ook een bord uit de keuken en komt naast ons op de bank zitten. 'Dus, hoe was het gisteren bij Janis?' vraagt Eefje nieuwsgierig. Ik grinnik en kijk ze ook vragend aan. 'Oké. Eerst zijn we ergens gaan lunchen  en hebben we gekletst. Daar hebben we best wel lang gezeten. Echt iets van drie uur of zo. Daarna zijn we naar de bioscoop geweest'. 'Louis heeft de film uitgekozen. Ik laat hem dus nooit meer een film uitkiezen, want we gingen een horror film kijken!'. Ik grijns en Louis gaat verder met het verhaal. 'Na de film was Janne te bang om nog iets te doen. Ik heb haar letterlijk de bioscoop uit moeten dragen. Buiten kwamen er wat fans naar ons toe en daar hebben we even mee staan praten en wat foto's mee gemaakt. 'Als laatste hebben we heel romantisch gegeten bij de Mac'. We schieten in de lach. 'Dat is wel cute!'. 

~

'Weet een van jullie wie Menno eigenlijk meeneemt?' vraagt Janne. Het is ongeveer 3 uur later en we zitten met zijn vieren op een bankje in het park. Iedereen kijkt mij aan. Ik grinnik. 'Menno neemt Daniel mee'. 'Wie is Daniel?' vraagt Louis. Ik grijns, net zoals Martijn. 'Ik weet niet of wij dat mogen zeggen'. 'Weet Martijn het ook?! Dat is niet eerlijk!'.  'Ik bel hem wel'. Louis pakt zijn telefoon en belt Menno op de luidspreker. 'Hoi Louis!', 'Hoi Menno. Ik vroeg me even af wie jij mee nam op tour, dan kunnen we een groepsapp aanmaken'. 'O, ik neem Daniel mee'. 'Daniel?'. 'Ja, dat is mijn... euhm... vriendje? '. 'Wat leuk!' roept Janne. 'Gefeliciteerd man! Dan zal ik wel even de groepsapp aanmaken. Kun je me zijn nummer doorsturen?'. 'Eef heeft zijn nummer al, laat haar de app maar aanmaken dan'.  'Prima. Dan zie we je morgen wel'. 'Tot morgen!'. Louis hangt op en Janne kijkt me aan. 'Waarom heb je niks verteld?!'. 'Mocht niet van Menno! Genade!' roep ik dramatisch. Janne schiet in de lach en de jongens staan op. 'Wij moeten gaan. Inpakken en alles. Bedankt en tot morgen avond'. 'Graag gedaan. Hoe laat moeten we waar zijn?'. 'We komen jullie wel ophalen'. 'Oké, tot morgen avond dan'. 'Bye!'. 

LIFE HATES ME; MARTIN GARRIX✔ (Dutch)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu