31.

386 8 2
                                    

~Eefje~
'Wauw. Je hardlopen heeft echt gewerkt! Ik ben eigenlijk best moe nu' lach ik, als we weer rustig terug zijn in het appartement. 'Ik zei het toch'. 'Jap. Vind je het erg als ik even snel ga douchen?'. 'Nee hoor, kan ik hier ook douchen?'. 'Ja hoor, heb je daar ook kleren voor bij?'. 'Nee, maar volgens mij liggen er nog kleren van mij bij jou in de kast'. Ik grinnik en knik. 'Oké, dan ga ik nu even douchen. Denk je dat je alles kunt vinden?'. 'Ja hoor, ga nou maar gewoon douchen. Je stinkt'. Martijn grijnst en ik kijkt hem verbaasd aan. 'En bedankt!'. Ik steek mijn middelvinger naar hem op en loop weg om te gaan douchen. 

~

Nadat Martijn ook heeft gedoucht liggen we met zijn tweeën op de bank. We hebben de bank uitgeschoven zodat we erop kunnen gaan liggen. Ook hebben we extra dekens en kussens gehaald. We liggen we gewoon wat te kletsen over het leven en random dingen. 'Janne en Louis hebben wel echt gezorgd dat ze de hele middag/avond weg zijn hoor. Ik kreeg net een snap van Louis dat ze nog naar de bioscoop gingen'. 'Wauw. Zo erg ben ik toch ook niet?'. 'Nou...'. Ik sla Martijn lachend op zijn arm. 'Nee grapje. Je bent heel lief hoor!'. 'Jeej!'. 'Ik kreeg ook een snap van Janne'. 'En?'. 'Moet jij mij toevallig nog iets vragen? Iets over de tour?'. 'Oh ja! Sorry, ik was het even vergeten!'. Ik lach. 'Nou, na alles wat er gebeurd is toen ik weg was wil ik jou en Janis niet meer alleen laten, dus we hebben met het management overlegt en als jullie willen mogen jullie verder mee op tour'. 'Meen je dit?!'. 'Ja'. 'Natuurlijk wil ik mee!'. Ik geef Martijn blij een knuffel en hij lacht. 'Dit vind ik echt heel leuk!'. Ik laat Martijn los en kijk hem blij aan. 'Nou, ik ben blij dat je het leuk vind'. Ik grinnik en leg mijn hoofd tegen zijn borst. 'Heb je trouwens al op instagram gekeken?'. 'Nee, hoezo?'. 'Kijk maar eens'. Ik pak mijn telefoon en open instagram. Als eerste kom ik een post van Louis tegen.

 Als eerste kom ik een post van Louis tegen

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

@LouisvanBaar: Pizza with @Jannepanne

@Jannepanne: Yeah!
@Janis: Yes! #Janis reunited!
@Eefjepeefje: Have fun!
@ ImAlex: Please @Jannepanne let me explain!
@Eeftijn: ^What did we miss?

Niet lang daarna zie ik Martijns post.

@MartinGarrix: Sporting with this beauty! @Eefjepeefje

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

@MartinGarrix: Sporting with this beauty! @Eefjepeefje

@Louisvanbaar: Your magical theraphy?
@Jannepanne: You're having fun I see
@MennoBark: #Eeftijn
@Eeftijn: My parents! #Eeftijn

Ik lach en rol mijn ogen. 'Moest je die foto nou op insta zetten? Ik zie er niet uit!'. 'Je zit er wel uit. Daarom zette ik hem ook op instagram!'. Ik schud lachend mijn hoofd en draai me om in Martijns greep. 'Ben je moe?'. 'Ja, maar het is pas 19:00 uur, dus ik vind het zo stom om nu te gaan slapen'. 'Nou en. Gister was het laat en ik kan ook wel wat slaap gebruiken na het tour leven'. Ik glimlach en Martijn legt het deken goed over me heen. 'Krijg jij het nu niet koud?'. 'Nee, het is een groot deken en ik heb een shirt met lange mouwen aan'. 'Oké, dan is het goed'. Ik kruip lekker met mijn rug tegen hem aan en sla het deken goed om me heen. 'Welterusten Eef'. 'Truste Tijn'. Ik sluit mijn ogen en luister naar Martijn's ademhaling. Deze gaat al snel veel rustiger, waaruit ik kan opmaken dat hij slaapt. Al snel genoeg voel ik mezelf ook wegzakken.

LIFE HATES ME; MARTIN GARRIX✔ (Dutch)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu