15.

410 10 9
                                    

~Eefje~
Als we in de taxi naar huis zitten kan Janne niet stoppen met glimlachen. Ik kijk haar grijnzend aan en ze geeft me een stomp. 'Je zou me moeten bedanken in plaats van moeten slaan!'. 'Hoezo?'. 'Ik had tegen Louis gezegd dat hij even een mooie move moest maken, omdat jullie anders voor altijd in deze... weet ik veel hoe het heet zone zitten!'. Janne lacht en schud haar hoofd. 'Nou, dan dank ik u bij deze hartelijk!'. Ik schiet ook in de lach. 'Het was me een genoegen' zeg ik deftig terug. De taxi stopt en wij betalen met het geld dat Cory ons daarvoor gegeven had. We lopen ons huis binnen en treffen Janne's moeder, vader en broer Ed in de woonkamer aan. 'Is er iemand dood? Moet ik alvast rennen? Wat heb ik gedaan?' vraagt Janne meteen. 'Er is niemand dood, je hoef niet te rennen en je hebt niks gedaan' zegt Ed rustig. 'Waarom zitten jullie zo dan?'. 'De politie heeft net gebeld en ze geloven je.Ze wilden je ouders oppakken, maar je moeder is spoorloos. Je vader zit in de gevangenis en je moeder lijkt gewoon compleet van de aardbodem verdwenen'. Ik knik. 'Oké, en daarom moesten jullie zo eng gaan zitten en ons aankijken?'. Janne's vader grinnikt kort. 'Ja, maar ik denk dat je het niet snapt. Ze loopt nu vrij rond ergens hier en komt waarschijnlijk achter je aan. Je bent nogal in gevaar' zegt Ed. Ik knik en ga naast hem op de bank zitten. 'Oké, en wat kan ik daarmee?'. 'Niks, oppassen'. 'Oké. Dan kunnen jullie nu stoppen met dit enge gedoe'. Ze knikken en Ed en janne's vader staan op. 'Wij gaan vast naar huis, ik weet niet wat jij doet Dianne?'. 'Ik blijf nog even'. 'Oké, tot later meiden!'. 'Doei!'. 

De jongens lopen ons appartement uit en Dianne kijkt ons afwachtend aan. 'Dus, waar waren jullie zo eng aan het grijnzen toen jullie binnenkwamen?'. Ik begin weer te grijnzen en Janne wordt rood. 'Louis en ik hebben gekust' mompelt ze, met een hoofd als een tomaat. 'Eindelijk! Het werd tijd na al die verhalen over hoe leuk hij wel niet was' juicht Dianne. 'Mam!'. 'Wat? Voor Eefje hoef ik me niet in te houden hoor!'. Janne rolt haar ogen en kijkt me smekend aan voor hulp. 'Je moet mij niet aankijken. Vanbinnen trip ik net zo hard als je moeder' lach ik. Janne zucht en ik pak mijn telefoon. Ik kijk even naar het scherm en leg hem dan weer weg. 'Wat is er?'. 'Niks, Martijn zou nog even iets laten weten, maar voor de rest...'. Nu begint Janne te grijnzen en rol ik mijn ogen. 'Nee, ik weet wat je denkt dus nee'. 'You may not tell lies young lady!' lacht Janne. Dianne kijkt ons verward aan. 'Wat heb ik gemist?'. 'Niks!'. 'Veel!' zeggen Janne en ik tegelijk. Ik rol mijn ogen naar Janne. 'Janne is er zwaar van overtuigd dat ik Martijn leuk vind, maar dat is niet zo'. Janne's moeder trekt een wenkbrauw naar me op. 'Weet je dat heel zeker? net maakte je je nog druk om een berichtje'. Ik grinnik. 'Ik weet het heel zeker, we zijn gewoon goede vrienden'. 'Oké'. Dianne staat op. 'Nou dames. Veel plezier nog verder, pas op! En melden als er iets gebeurd qua team garrix!'. We knikken lachend. 'Fijne terug reis!'. 

Als we Dianne hebben uitgezwaaid ploffen we weer op de bank. 'Je hebt een berichtje Eef'. Ik pak mijn telefoon en zie dat hij van Menno is.

Mennoboy: Ik heb groot nieuws uit loveland!

U: Vertel!

Mennoboy: dadelijk
Mennoboy: check eerst je insta maar eens!

Ik ga naar instagram en scrol door mijn tijdlijn tot ik de post van Martijn tegen kom.

Ik ga naar instagram en scrol door mijn tijdlijn tot ik de post van Martijn tegen kom

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

MartinGarrix: For @eefjepeefje; We landed safely!
tagged: @Mennobark @Eefjepeefje

Ik grinnik en like de foto. Dan ga ik weer terug naar de chat met Menno.

Mennoboy: En?

U: wat is het ook een sukkel!
U: Maar vertel het nieuws!

Mennoboy: Ok
Mennoboy: Ik heb besloten je een beetje te vertellen over D

U: Je bedoelt de jongen waar je een oogje op hebt?

Mennoboy: Ja
Mennoboy: Dus nu ff wachten want er komt een heel verhaal

U: Ok

Mennoboy: Ok. Hij heet Daniel.
Hij is dus net zoals mij en Tijn ook 22
We hebben elkaar leren kennen via insta DM
en hij stuurde me net zijn nummer
"zodat we vaker en makkelijker konden praten via whatsapp". 

U: Omg give me more!

Mennoboy:  Hij is super knap (ofcourse) en woont in Utrecht. 

U: Ik wil foto's!

Mennoboy: Die heb ik één, maar die is eigenlijk niet goed zichtbaar hoe hij eruit ziet

U: Hoe weet je dat of hij knap is?

Mennoboy: We hebben elkaar al een keer ontmoet

U: Omfg! En dat vertel je niet ff!

Mennoboy: Was ik nog van plan te doen

U: Kom op met die foto dan!

Mennoboy:

Dit is Daniel

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Dit is Daniel

U:  Door die zon lijkt hij net een god zo!

Mennoboy: Ja hè, dat zei ik ook al tegen m!
Mennoboy: Toen ik dat naar hem stuurde kreeg ik terug:
Dan ben ik speciaal voor jou op aarde gekomen

U: Hij heeft zojuist met je geflirt via whatsapp, wanneer is de bruiloft?

Mennoboy: Je overdrijft.
Het was waarschijnlijk gewoon zo'n standaard zin
die hij tegen iedereen zegt als ze zo reageren

U: Ik mag dan geen jongen zijn,
maar ik weet dat een jongen dit niet "zomaar gewoon" even zegt

Mennoboy: *zucht*
Mennoboy: We praten later verder, nu zijn we bij het hotel en wil ik slapen

U: Slaaplekker Mennoboy!

Mennoboy: Jij ook!

LIFE HATES ME; MARTIN GARRIX✔ (Dutch)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu