51.

329 9 2
                                    

~Eefje~
'WE ZIJN IN DISNEYLAND!'. Hyper stap ik uit de auto en spring ik op en neer. Na een paar minuten staat Martijn ook naast me te springen. Achter me hoor ik Janne lachend tegen de fans praten in haar live. Toen we uit het vliegtuig kwamen is Janne een live gestart zodat iedereen mee kon genieten van mijn hypere gedrag. 'En nu staan die twee idioten samen te springen. Ja ik vind ze ook super schattig samen. Nee ze hebben niks. Nog niet!'. 

Ik steek mijn tong uit naar Janne en pak mijn koffer van de chauffeur over. 'Uhm, sorry if I bothered you' verontschuldig ik me naar de chauffeur. De man lacht vriendelijk. 'It was no problem. Your happiness was contagious and I get this kind of happiness a lot. But you know you're happier then a 5 year old child, don't you?'. Iemand legt lachend een arm om me heen. 'Trust me, she doesn't know and she doesn't care'. Ik steek opnieuw mijn tong uit naar Janne en we bedanken de chauffeur nog een laatste keer.

'Oké kinders! Kom even hier. Eefje, sta stil'. Watse legt zijn handen op mijn schouders en lacht. 'Iedereen heeft als het goed is zijn kamer sleutel, of een van het tweetal in ieder geval. Vanaf nu gaat iedereen zijn eigen weg en zijn jullie nergens tot verplicht. Roomservice betaal je zelf en met de bandjes die ik jullie zo ga geven kun je beide parken in voor de hele week. Heel veel plezier en val me alsjeblieft niet lastig!'. Iedereen lacht en Watse begint met bandjes uitdelen.

Als we alle zes een bandje hebben lopen we het hotel in. 'Met wie zit ik eigenlijk op een kamer?'. 'Met wie denk je' grijnst Janne. 'Nou aan je grijns te zien denk ik Tijn'. 'Ding ding ding ding'. Ik rol mijn ogen naar Janne en we lopen de lift in. 'Gaan we dadelijk nog het park in? Of wachten we tot morgen?'. 'Over een uur is de parade, die wil ik wel graag zien. Maar de rest maakt me niet uit'. 'En de rest?'. 'Altijd eerst naar Eefje luisteren hè' knipoogt Menno. 'Goedzo, jij snapt het' grijns ik. 'Stop daar nou eens mee, haar ego is al zo groot'. Beledigd kijk ik Louis aan en geef ik hem een mep. 'Au! Janne, zeg er eens wat van'. 'Die had je dik verdiend'. 'Hé!'. 'Wat? Ik moest er iets van zeggen!'. 'Ja, voor mij. Maar we dwalen af. Ik ben het eigenlijk wel eens met Eefje'. 'Ik ook'. 'Me too'. 'Count me in'. 'Nog een stem erbij'. 'Oftewel iedereen is het er mee eens'. 'Jap, over ongeveer drie kwartier hier, bij Janis kamer?'. 'Prima'. Iedereen loopt aan en ik volg Martijn naar onze kamer, die twee deuren verder blijkt te zijn. 

Verwonderd kijk ik rond. De kamer is prachtig! Overal staat het silhouet van Mickey Mouse op de muur en in het midden van de kamer staat een groot tweepersoonsbed met aan weerszijden een nachtkastje. Er is een deur die waarschijnlijk naar de badkamer lijd en er staat een kast in de hoek. Ook hangt er een televisie aan de muur tegenover het bed. Martijn dropt zijn spullen naast de kast en springt met een aanloopje op het bed. 'Hemels!'. Ik glimlach en ga naast hem op bed zitten. 'Kijk, we hebben een kaart!'. Ik pak de kaart van het nachtkastje en laat hem aan Martijn zien. 'Lees voor'. 'Wacht, ik ga eerst even een foto van je maken, je ligt te mooi zo'. Ik zet de kaart aan de kant en pak mijn camera uit. Gehurkt ga ik voor het bed zitten en Martijn kijk mijn kant op. Ik maak een foto en knik tevreden. 'Ja, lees je nu de kaart voor?'. 'Is goed, luie zak'. Ik hang mijn camera om mijn nek en pak de kaart op.

Dear Martijn and Eefje,
Thank you for staying in our hotel
We wish you a pleasant time here in Disneyland Paris!
My daughter is a big fan of your relationship

She has a fan account and would love it if you follow her

You don't have to if you don't want, but it would make her day a little better.

Again, i hope you have a pleasent time here in Disneyland Paris
And if something is wrong just ask for me
A little inspiration quote at the end:
Imagination is the true magic carpet

All the love,
Christina Mayer

Ps. My daughters acount is @TijnxEef

Ik glimlach en zet de kaart weer neer. 'Dat is zo lief! Ahw'. Martijn lacht en pakt zijn telefoon. 'Wat was haar naam?'. 'TijnxEef'. 'Ik volg der'. 'Is goed, dan doe ik dat ook even'. 'Plaats meteen even een foto'. 'Waarom'. 'Je hebt al heel lang niks meer geplaatst. Dus we moeten toch even laten weten dat je nog leeft? Anders doe ik het!'. 'Ga je gang, volg haar dan ook even voor me'. 'Is goed'. Martijn switcht naar mijn account en volgt het meisje. Dan draait hij zijn telefoon weg en begint met zijn post.

'Mag ik hem zien?'. 'Eerst even posten!'. Ik rol mijn ogen en rol tegen Martijn aan. 'Hier, kijk maar'. 

Eefjepeefje: Hey guys, I just wanted to let you know Eefje is still alive

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Eefjepeefje: Hey guys, I just wanted to let you know Eefje is still alive. I just blessed your timelines with  this beautiful picture that I made of this beautiful girl! ~Martijn

@Jannepanne: We all know Louis took this
@Eeftijn: Omg! Yess! Hi Martijn!
@slut: Ew, delete this please!
@Louisvanbaar: Yes Martijn, we all know I took this!
@MennoBark: This is actually really beautiful, well done Louis!
@Hatred: Why are you even hanging out with that slut?

 Ik grinnik. 'Ik dacht al, sinds wanneer kan jij zo goed fotograferen?'. Martijn steekt zijn tong naar me uit en doet zijn telefoon uit. Hij slaat zijn armen om me heen. 'Ik zou zo kunnen slapen'. 'Das jammer voor je, want we moeten nog naar de parade'. 'Moet dat?'. 'Ja! Ik wil echt graag naar die parade'. 'Oké dan, hoe lang hebben we nog?'. 'Een half uur'. 'Mooi'. Martijn legt zijn hoofd op mijn buik en automatisch ga ik met mijn hand door zijn haar. 'Oké dit blijft geweldig'. 

LIFE HATES ME; MARTIN GARRIX✔ (Dutch)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu