27.

442 8 18
                                    

~Eefje~

'We moeten ze wel wakker maken nu!'. 'Het is te vroeg, Eef wordt boos!'. 'En Martijn moet zijn jetleg uitslapen!'. 'Maar we moeten nog even een paar foto's maken en dan zijn we al klaar'. 'Hoezo, hoeveel foto's hebben jullie al dan?'. 'Twee, we moeten er nog twee'. 'Weten jullie al welke?'. 'Yap, eentje van dat ze dadelijk blij wakker word, en eentje van dat ze iets fotografeert of zo'. 

Ik open mijn ogen en zie de squad om het bed heen staan. 'Goedemorgen'. 'Goedemorgen' lacht Janne. 'Waarom zo vroeg?'. 'Dan heb je nog alle tijd voor je filmmarathon'. 'Oké'. Ik haal Martijns arm van me af en sta op. Hierdoor wordt Martijn ook wakker. 'Oh sorry, ik wilde je niet wakker maken!'. Martijn wrijft in zijn ogen en rekt zich uit. 'Maakt niet uit, dan ga ik vanavond gewoon vroeg naar bed'. Ik knik en loop naar de kast. Daar heb ik door de weken heen ook maar kleren van mij neergelegd omdat ik hier toch zo vaak was. 'Wat ga je doen?'. 'Me omkleden?'. 'Maar we moeten nog een foto maken van dat je blij wakker wordt!' roept Menno. 'O, oké'. Ik gaap en loop naar de badkamer. 'Dan maak ik even een nieuwe staart en dan kunnen we dat wel doen'. 

Snel maak ik een nieuwe staart en als ik terug kom in de slaapkamer staat alles al klaar. 'Oké, wat moet ik doen meneer van Baar?' lach ik. Louis lacht en gebaard naar het bed. 'Gewoon gaan liggen, Janne is vandaag van de details'. 'Oké, en wat is het idee?'. 'Ik was van plan een foto van boven te maken, dat jij je armen uitsteekt en iets met je handen doet. Maar we moeten je wel kunnen zien lachen!'. Ik doe wat Louis zegt en ga liggen. Janne legt het deken half over me heen en legt hier en daar nog wat dingen neer. 'Prima, nu even lachen!'. 'Je weet dat ik niet kan lachen op commando'. Janne begint te grijnzen. 'Omg Elounor is echt stom. Het is gewoon een cover-up voor Larry Stylinson. Ik snap echt niet waarom het management zoveel moeite doet als alle fans het toch al weten' doet ze mij na van een paar weken geleden. Ik schiet kei hard in de lach en Louis maakt foto's. 'Klaar'. Ik doe mijn armen naar beneden en Janne ploft naast me neer. 'Ten eerste, zo praat ik niet. En ten tweede, ik had echt wel gelijk hoor!' lach ik. 

Janne schiet ook in de lach en de jongens kijken ons raar aan. 'Oké wat hebben we gemist?' vraagt RJ. 'Nou, waarschijnlijk hebben jullie wel meegekregen dat One Direction 8 jaar bestaat sinds 24 juli?'. 'Ja?'. 'Nou, Eefje hier is stiekem nog steeds een mega grote fan van ze en heeft me de hele dag alleen maar dingen over hun zitten vertellen, waaronder dit. Ik heb zo hard gelachen toen'. 'Serieus Eef? Je bent letterlijk 19!'. 'One band, One dream, One Direction!' roep ik eigenwijs. 

~

We zitten nu in de auto. Ik ben omgekleed en heb mijn camera om mijn nek hangen. Volgens Louis zouden we ergens naar toe gaan waar ik mooie foto's kon maken en hij dan weer mooie foto's van mij kon maken. Lekker duidelijke uitleg dit. De auto remt af en we stoppen bij een klein soort strand. Omdat het nog vroeg is is er eigenlijk niemand. Het uitzicht is prachtig. De zon staat niet zo hoog vandaag waardoor je een mooi zonsondergang effect krijgt. 'Dit is prachtig!'. We stappen uit en ik loop een stukje om te kijken waar ik het beste een foto kan maken. Als ik het goede plekje gevonden heb pak ik mijn camera en stel ik hem goed in. Dan maak ik een paar foto's van verschillende hoeken. In mijn ooghoek zie ik Louis camera op mij gericht staan, dus die heeft ook wel wat foto's denk ik. Ik hang mijn camera weer om mijn nek en kijk naar Louis. 'Klaar?'. 'Klaar'.  We lopen weer terug naar de auto en rijden naar het appartement. ' Nu nog even de foto's op insta zetten en dan zal ik jullie wel thuis afzetten' zegt Menno. 'Prima, dan rijden wij daarna door naar onze vergadering' zegt Louis. Ik knik en we ploffen op de bank. Ik pak mijn telefoon en open instagram. 

@MartinGarrix: How to make Eefje happy again:1

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

@MartinGarrix: How to make Eefje happy again:
1. cuddle in bed and make her laugh

Reacties onder deze foto zijn uitgeschakeld

@TeamGarrixRJ: How to get Eefje happy again:2

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

@TeamGarrixRJ: How to get Eefje happy again:
2. Let her bake with Martin

Reacties onder deze foto zijn uitgeschakeld

@LouisvanBaar: How to make Eefje happy again:3

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

@LouisvanBaar: How to make Eefje happy again:
3. Let her do what she loves the most

Reacties onder deze foto zijn uitgeschakeld

@MennoBark: How to make Eefje happy again:4

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

@MennoBark: How to make Eefje happy again:
4. Wake her up the next day and she's happy again!

Reacties onder deze foto zijn uitgeschakeld

Ik grinnik en like alle vier de posts. 'Hoe hebben jullie die eerste twee foto's gemaakt?!'. 'Heel stiekem' lacht Menno. Ik geef hem een stomp en we schieten in de lach. 'Nou kom op dan. Dan breng ik jullie naar huis'. 'Is goed'. We geven de rest nog even een knuffel en vertrekken dan naar huis.

'Hey Ed en Alex! Hoe komen jullie in ons appartement?' vraag ik, als we de woonkamer binnenlopen. 'De extra sleutel, Janne heeft me verteld waar die ligt'. Ik knik en plof naast Ed op de bank. 'Dus, welke films?'. 'Journey 1, 2 en 3 leken me wel leuk'. 'Ja! Die zijn echt leuk! Drie moet ik nog kijken, maar die Sean is zo knap!'. Ed en Alex schieten in de lach en Janne knikt instemmend. 'Nou, dan zullen wij maar boven gaan zitten, veel succes!'. 'Bedankt!'. 

LIFE HATES ME; MARTIN GARRIX✔ (Dutch)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu