28.

379 8 3
                                    

~Eefje~
In mijn pyjama loop ik naar beneden. Ed ligt nog steeds te slapen op de bank. Gisteren was het laat geworden dus bood ik aan dat hij hier mocht slapen. Heel zachtjes sluip ik langs hem heen als ik ineens een hand om  mijn been voel. Ik slaak een klein gilletje en Ed begint te lachen. 'Goedemorgen Eef' lacht hij. 'Goedemorgen. Hoe lang ben jij al wakker?'. 'AL eventjes. Ik heb al ontbeten en toen ik je van de trap af hoorde komen dacht ik, ik laat je even schrikken'. 'Nou, mission accomplished!'. Ed laat mijn been los en gaat recht zitten. 'Is het goed als ik naar huis ga? Ik moet vanmiddag werken'. 'Prima, waarom zou je moeten blijven'. 'Geen idee, nu ben je wel het derde wiel'. 'Nah, kan ik mee leven'. Ed lacht en staat op. 'Werk ze!'. 'Dankje, succes met de twee lovebirds!'. 'Dankje!'. 

Ed loopt het appartement uit en ik loop naar de keuken. Daar maak ik mijn ontbijt op bed voor Alex en Janne en wat muesli voor mezelf. Ik eet rustig mijn muesli en loop dan met het dienblad naar boven. Ik klop twee keer op de deur. 'Kan ik binnenkomen? Hebben jullie kleren aan?'. Ik hoor Alex lachen. 'Ja, kom maar'. Ik doe de deur open en loop naar binnen. Alex en Janne zitten naast elkaar op bed, met de dekens opgetrokken tot hun buik. Janne heeft Alex's shirt aan en Alex zelf is shirtless. 'Ik dacht ik kom even ontbijt op bed brengen' zeg ik, terwijl ik het dienblad omhoog houd. 'Oeh lekker, dankjewel' zegt Janne. Ik grinnik en geef haar het dienblad. 'Dankjewel'. 'Alsjeblieft. Zie ik jullie straks beneden?'. 'Is goed, tot straks'. Ik loop naar de badkamer en kleed me uit. Ik zet de douche aan en stap eronder. Hier ben ik even aan toe.

~

Met een handdoek om mijn lichaam loop ik terug naar mijn eigen kamer en ga voor mijn kast staan. Wat zal ik vandaag eens aan doen? Gewoon iets simpels... Ik besluit een zwart shirt en een kort stoffen broekje aan te doen. Ook zet ik een pet op. Eronder trek ik mijn zwarte converse aan. Terug in de badkamer kam ik mijn haar door en laat ik het losjes over mijn schouder vallen. Ik poets mijn tanden en was mijn gezicht, waarna ik weer terug naar beneden loop. Ik plof op de bank en pak mijn telefoon. Tijd voor een instagram foto!

@Eefjepeefje: Hi guys! I just wanna let you know that I'm ok:)

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

@Eefjepeefje: Hi guys! I just wanna let you know that I'm ok:)

@Eeftijn: Those 'How to make Eefje happy again" photo's were such couple goals OMG!
@Martinn.Garrix: Yeasssh! 
@MartinGarrix: Good to know ;)
@MennoBark: Just because you had us!
@Jannepanne: Ma bae!

Ik lach om alle reacties en scrol nog wat verder door instagram. Janne en Alex komen van de trap af lopen, aangekleed en al. 'Hoi'. 'Hi, wij gaan even een rondje lopen'. 'Is goed, ik ga even naar de winkel'. 'Prima'. Ik trek ook mijn jas aan, pak een boodschappen tas en loop naar mijn auto. Toch wel handig als je negentien bent. Ik stap in en rijd naar de supermarkt. Ik parkeer mijn auto en stap uit. Ik doe mijn oortjes in en zet mijn afspeellijst aan. Dan pak ik een Albert Hein karretje en loop ik naar binnen. De tas zet ik in het winkelwagentje en ik begin met de boodschappen. 

Nadat ik ongeveer op drie kwart van mijn boodschappen ben wordt ik op mijn schouder getikt. Ik haal een oortje uit mijn oor en draai me om. Er staan drie meisjes voor me, ik schat ze ongeveer 14 jaar oud. 'Hoi, kan ik jullie helpen?' glimlach ik. 'J-ja' stottert een van de meisjes. 'Z-zouden we een handtekening mogen?'. Ik grinnik. 'Van mij?'. 'Nou, Harry Styles zou ook goed zijn, maar jij staat hier nou toch' lacht het derde meisje. Ze wordt door haar vriendinnen meteen aangetikt en ik schiet in de lach. 'Ik houd wel van die humor, waar willen jullie je handtekening?'. 'Op onze hoesjes als dat kan'. 'Prima. Ik moet zeggen dat ik dit nog niet zo vaak gedaan heb'. 'Niet?'. 'Nee, zo beroemd ben ik niet hoor'. De meisjes lachen. 'Meid, volgens mij weet je zelf niet eens hoeveel fans je hebt'. Ik grinnik om haar woorden en haal mijn schouders op. 'Blijkbaar niet'. Ik zet mijn handtekening en we maken nog een paar selfies. 'En misschien vragen we een beetje veel, maar zou je ons willen volgen?'. 'Ja hoor, hoe heten jullie op instagram?'. De meisjes geven me hun namen en ik schrijf ze op mijn briefje. 'Nou dames, het was leuk jullie te ontmoeten. Nu ga ik weer verder boodschappen doen als dat goed is'. 'Ja natuurlijk! Jij bedankt!'. Ik zwaai nog een keer en ga dan verder met mijn boodschappen. 

~

Thuis volg ik de meiden en zie ik dat een van hun een foto geplaatst heeft.

Thuis volg ik de meiden en zie ik dat een van hun een foto geplaatst heeft

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

@Zeffa_me: Can't believe I met @Eefjepeefje today! Dreams came true!

@Caro..d: Me neither omg!
@ Eefforlife: Omg you're so lucky!
@Eefjepeefje: <3
@Caro..d: Omg Zeff! Eefje commented!! <3

Ik lach om de comments. Wat een hartje wel niet allemaal kan doen. Ik hoor de voordeur met een klap dicht vallen en daarna komt een huilende Janne binnen. 'Hey hey! Wat is er gebeurd!'. Ik open mijn armen en ze laat zich er in vallen. 'Er was.. Hij...' snikt ze. Ik wrijf over haar rug. 'Rustig, haal adem en vertel het me zo maar'. Janne knikt en huilt uit. What happened?

LIFE HATES ME; MARTIN GARRIX✔ (Dutch)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu