26. Forsinkelser & vinterballet

2.9K 112 140
                                    

Jeg ligner en prinsesse. Det er ikke engang løgn. Jeg drejer rundt foran mit spejl og smiler bredt. Min mørkeblå kjole sidder stramt indtil min hofte, hvor den falder ned i et stort tyl. Fra hofte og op er hele overdelen dækket med søl diamanter, som spreder sig ned over tyllet som faldne stjerner. Jeg har aldrig set så pæn en kjole før, og jeg har aldrig følt mig så kongelig før. Shea smiler bredt ved siden af mig. Hendes røde hår hænger i bløde bølger ned over hendes skuldre, og passer perfekt til hendes røde balkjole. Den er lang og sidder tæt til hendes krop hele vejen ned med glimmer blandet ind i det bløde stof. Mit hår er også løst, men to totter af mit pandehår er trukket tilbage og flettet sammen.

"Han falder om," smiler Shea. Jeg fnyser.

"Han ignorerer mit udseende og prøver at få aftenen afsluttet hurtigst muligt," retter jeg. Tro mig, jeg kender Seb. Han går ikke op i, hvordan man ser ud, og han hader at være social. Han kommer til at hade hele aftenen. Jeg frygtede kort, at han ikke ville komme, fordi han ikke har været i skole siden mandag, hvor han brækkede sig ud over sit gulv, hvilket jeg gjorde rent. Men han skrev i går, at han ville hente mig klokken 18.30 som planlagt. Derfor har jeg store forventninger om, at han kommer til tiden den her gang.

"Jeg fatter stadig ikke, at du skal afsted med Sebastian Fintry," mumler Shea og fortsætter med at ligge mascara.

"Hmm," jeg tjekker min telefon. 18.24. "Han er ikke den djævel, som du tror."

"Jeg tror ikke—"

"Jeg ved godt, at du tror mere på rygterne om ham end mig, men giv ham en chance?" Jeg sender hende store hundeøjne. Shea himler med øjnene, men så nikker hun.

"Hey, jeg ved godt, at I er piger, og at I skal sætte øjenvipper og sådan noget, men kan vi snart køre?" Alex kommer ind i rummet i sin smoking, og jeg smiler bredt. Jeg elsker, når Alex har smoking på. Det klæder ham så meget, og hvis han ikke var min bedste ven, ville jeg løbe efter ham ligesom alle andre piger. Alex og Shea skal afsted sammen. Jeg skulle originalt have været med dem, men nu venter jeg utålmodigt på Seb i stedet. Alex giver os elevatorblikke. "Mine bedsteveninder er de smukkeste i hele verden, what the fuck," komplimenterer han.

"Charmerende," griner Shea.

"Aww Huntz, du ved lige, hvordan du flirter bedst," griner jeg. Alex kysser mig på panden og krammer mig forsigtigt, så han ikke ødelægger noget.

"Fintry er her sikkert om lidt," beroliger han mig. Han må have lagt mærke til mine fumlende fingrer og trippende fødder.

"Hmm."

"Han lovede mig, at han ville komme, og vi aftalte, at hvis han ikke gjorde, så måtte jeg slå ham så hårdt, som jeg ville. Han kommer," fortæller han mig.

"I drenge og jeres vold," mumler Shea og ordner sin øjenskygge. Den er rød, og den er fantastisk. Jeg har aldrig forstået hendes makeupevner.

"Det hjælper ofte," forsvarer Alex sig selv. Shea smiler men ruller med øjnene. Jeg ser på klokken igen. 18.32. Fuck. "Jeg kan ringe til ham?" Forslår Alex. Jeg ryster på hovedet.

"I bør tage afsted. I kan ikke gå glip af åbningen," fortæller jeg dem meget seriøst. De griner begge to højt af mig.

"Som om," fnyser Shea.

"Vi venter her sammen med dig," griner Alex. "Hvis han ikke er her om ti minutter, så kører vi, og jeg smadrer ham på isen i morgen," fortæller han alvorligt. Jeg smiler taknemmeligt til mine venner. De er de bedste.

"Du har lagt så meget arbejde i det her, og han er et røvhul, hvis han ikke sætter pris på, at du gider følges med ham," siger Shea. Hun klapper mig på armen og forsvinder. Alex lægger sine hænder på mine skuldre og ser mig seriøst i øjnene.

The benefits of snow | ✓Where stories live. Discover now