elliot & stripklubben

1.2K 46 87
                                    

Tidsperiode:
Elliot og Colin er 18. Seb er 44 og April er 43.
-
"Jeg forstår bare ikke, hvorfor du stripper, når du har penge nok til at købe hele Canada," kommenterer jeg. Colin smiler skævt og roder mit hår.

"Fordi det er sjovt."

"Sikker på at du ikke bare nyder at høre pigerne skrige dit navn?" Spørger jeg, imens jeg sætter mit hår på plads.

"Det behøver jeg ikke at strippe for at høre," fnyser han. "Du bør prøve det. Det er overraskende sjovt at strippe," Colin hiver ud i min trøje. Jeg slår hans hånd væk. Hvorfor gik jeg dog med til at tage med ham i aften?

"Ellers tak," jeg retter på mine briller, men Colin tager dem. "Seriøst?" Sukker jeg.

"Kontaktlinser, Eli. Langt bedre. George?" Råber han. En fyr i kun meget meget korte shorts lommer luntende over. "Kan min bror låne nogle af dine kontaktlinser?" Spørger Colin.

"Sådan virker det ikke—"

"Shh shh shh. Selvfølgelig må han det," George forsvinder igen. Jeg rækker fuck til Colin, som griner. Han ved tydeligvis ikke, hvordan kontaktlinser virker, men jeg magter ikke forklare det til ham. Han er umulig.

"Jeg kommer ikke til at stå på den scene og—"

"Det er vores sidste år i high school. Du er elevrådsformand og spiller ishockey. Pigerne savler over dig. Kom dig over din generte natur og tag dig sammen," siger Colin. George kommer tilbage og rækker en pakke kontaktlinser til Colin.

"Jeg kan ikke danse," mumler jeg. Colin rækker mig kontaktlinserne, og jeg vifter lidt med pakken. Jeg tager dem ikke på. Colin bør google kontaktlinser. Vi er i omklædningsrummet på den stripklub, som Colin arbejder på. Jeg sidder foran hans spejl, og han står op.

"Du skal bare se sexet ud."

"Jeg er ikke sexet. Jeg er faktisk utroligt usexet."

"Du ligner mig på en prik. Så du er sexet," Colin smiler bredt og begynder at tage sine sko af.

"Det handler ikke om udseendet. Det handler om udstrålingen, og jeg udstråler intet sexet," forklarer jeg ham.

"Overvej hvor vilde de bliver, hvis der er to af mig," mumler Colin for sig selv.

"Det lyder klamt."

"Du ved, hvad jeg mener."

"Har du en tvillinge fetish?" Spørger jeg. Colin kaster sine strømper i hovedet af mig. Jeg smiler og læner mig tilbage. Han lyner sine bukser op og lader dem lande på jorden. Jeg stirrer i chok på ham, før jeg ser væk.

"Du har taget din bror med," konstaterer nogen. Jeg vender mig om og ser en dame i meget lidt tøj. Colin, som nu kun står i underbukser, nikker. Hvordan kan han have det godt med bare at tage sit tøj af her? Her er fyldt med mennesker. "Kan han noget på scenen?" Spørger hun og ser på mig. Jeg ryster straks på hovedet.

"Jeg skal nok få ham til at kunne noget."

"Jeg kan også bare blive her, imens du går på scenen og—"

"Find ud af noget. Guderne ved, at vi har brug for noget anderledes. Folk har aldrig set tvillinger på scenen før," damen giver os et kort nik, før hun går igen. Jeg ser anklagende på Colin. Han smiler og går sin vej. Imens han er væk, tænder jeg min telefon. Det hele er også fars skyld. Tvang mig til at bruge tid med Colin. Se hvor det fik mig hen. Jeg skriver en sur besked om, at jeg ikke gider være sammen med Colin længere. Mor og far aner intet om, hvad Colin laver i sin fritid. Jeg holder det hemmeligt for vores forældre, ikke ham. Mor ville få et hjertestop, hvis hun fandt ud af det, og far ville sende ham på militærskole. Far svarer, at vi aftalte to timer. Jeg sukker tungt og lægger min telefon fra mig. Lige i tide til at Colin kommer tilbage. Han rækker mig nogle alt alt alt for små shorts. Mindre end mine boxershorts. Jeg ryster afvisende på hovedet.

The benefits of snow | ✓Where stories live. Discover now