41. Rivaler & planer

2.6K 112 144
                                    

"Her," Shea drejer ind på Mindys Diner. Den diner, som Seb tog mig med på, da vi kom ud fra ishockeyhallen for snart 3 måneder siden. Shea og jeg har valgt, at vi vil spise aftensmad her og så køre videre til kampen. Vi spurgte Alex, Trix, Bax og Seb om de ville med, men de kunne ikke, fordi de allerede havde planer om at spise sammen med resten af holdet. Jeg går direkte op til disken og smiler til Mindy.

"April," hilser hun med et bredt smil. Jeg tager imod hendes kys på mine kinder. Vi har efterhånden lært hinanden at kende, fordi jeg har været her nonstop siden den nat. "Det sædvanlige?" Spørger Mindy. Så ser hun på Shea. "Hej!" Hilser hun energisk. Shea hilser tilbage og ser på menukortet.

"Jeps, bare det sædvanlige," jeg betaler og venter på, at Shea har bestilt og betalt. Da hun har gjort det, går vi hen mod et frit bord og sætter os overfor hinanden. Jeg ser på klokken på min telefon. "Vi har en time, og så skal jeg være ved Jeremy og Cole," fortæller jeg hende. Shea nikker og skriver et eller andet på sin telefon, før hun slukker den og ser på mig med et smil.

"Så, Alex bor ved dig?" Spørger hun.

"Jeps."

"Jeg kan ikke komme mig over hans far," Shea gyser og ser trist på mig.

"Det er skrækkeligt," mumler jeg med en ubehagelig følelse i maven. "Og at han troede, at vi ville hade ham for hans seksualitet," jeg hviler mit hoved på min hånd. Shea nikker.

"Jeg er lidt fornærmet. Han burde vide, at jeg elsker ham for meget til at hade ham," hun giver mig et lille smil, og jeg griner kort. Så ser hun om bag mig og laver store øjne. Jeg vender mig om og bider ned på min tunge. Pis. Shapiro Sharks er lige trådt ind på dineren. De står alle sammen nær døren med deres ishockeyjakker på og ser alt for lækre ud. Jeg ser på Sawyer Conelly. Han er magisk, når han træder ind i et rum. Alle øjne lander automatisk på ham. Ikke hans holdspillere, men ham. Man kan mærke respekten fra mændene, og man kan høre trusser lande på gulvet. Han er et af de mest attraktive mennesker på jorden, efter Seb og Francisco Lachowski. Alt ved ham er perfekt. Hans kropsbygning, hans hår og den lysebrune farve, som det har. Hans kæbe og skæve smil. Hans brune øjne og solbrune hud. Så meget brunt. Shit. Han ser på mig nu. Jeg løfter et øjenbryn af ham, og han løfter et tilbage. Vi har snakket før, når vores hold har spillet mod hinanden. Jeg har flere gange været med Alex i Vancouver, hvor de skulle spille mod Shapiro Sharks, og det er sket, at jeg har mødt Sawyer og delt nogle ord med ham. Derfor giver det mening, at han genkender mig. Han siger noget til en af sine holdkammerater, Jordan Walsted, som nikker. Så går han herover. Jeg vender mig mod Shea igen, som vrikker med øjenbrynene. Der går ikke lang tid, så lander to store hænder på bordet. Sawyer læner sig en smule forover og smiler det charmerende smil med smilehuller, som jeg ved, at alle pigerne falder for. Undtagen mig.

"April West," hilser han.

"Sawyer Cownelly," hilser jeg tilbage. Han lægger hovedet på skrå og smiler endnu et underholdt smil. Jeg tror aldrig, at jeg har set ham smile ægte. Han smiler altid som medfølge af den facade, som han viser alle. Selvsikkerhed og glæde. Men når jeg ser ind i hans øjne, kan jeg godt se, at de ikke lyser op på samme måde, som resten af hans ansigt.

"Skal I se jeres drenge tabe i dag?" Han sætter sig ved siden af Shea og giver hende et hurtigt hilsende nik og et blink med øjet, før han ser på mig igen.

"Jeg ved godt, at du ville ønske, at I var vores drenge, men beklager Sawyer," jeg skyder underlæben ud. Han griner det mest nuttede grin.

"Så nej eller ja?" Han vrikker med det ene øjenbryn. Jeg kan kun vrikke med begge mine. Ikke et af dem.

"Vi kommer til at være dem, som råber de grimmeste ting til jer," lover jeg.

"Jeg forventer ikke andet," han læner sig tilbage i båsen og begraver sine hænder i sine lommer. En tjener kommer over med vores mad. Jeg tager imod min oreo milkshake og mine pommes frites. "Jeg hører, at Fintry og dig har fundet kærligheden," hans smil er drillende nu. Jeg blinker gentagende gange med øjenvipperne.

The benefits of snow | ✓Where stories live. Discover now