28. BÖLÜM

9.1K 975 197
                                    

Beşiktaş'ına bir şey mi demişti bu adam, pardon bu herif? Bir şeyler saçmalamıştı. Takım değiştirmek Beşiktaş'lı birine söylenebilecek en ağır hakaretlerin toplamı demekti.

"İnanır mısın, bir an Beşiktaşk'ıma laf attın sandım; ama tabii yanlış anladım, seni tanımıyorum ya, ondan hep."

"Tanımasan da laf attım, tanısan da. Doğru anlamışsın, üzülme. Bir kadın kocasının takımını tutmalı."

Kahkahalarla güldü Neslihan. Sabit tutmaktan mimiksiz kalan yüzü çok güldükçe gerilmekten acısa da buna gülünürdü. Kerem ciddi ciddi evcilik oynayacaklarını sanıyordu.

Kahkahalarına bitti Kerem. Neşeli halinin sebebi can sıkıcı konuydu, yine de Neslihan hep gülse böyle ne dert kalırdı ne tasa.

Bir an arabayı kenara çekip izlemek istedi onu, gülerken. Kerem durursa Neslihan da dururdu. Devam etti bu yüzden. Kahkahalar devam ederken aklı Mayıs'ın ilk cumartesi gününe, kendi kahkahalarına gitti.

İhsan gelmiş takılıyorlardı.

"Bir kızla konuştum geçenlerde."

İhsan'dan uçan kaçan kurtulamazken, onu reddeden kız sayısı yok denecek kadar azken, bir kız demesi Kerem'in kahkahalara boğulmasına yol açmıştı.

"Sadece bir kızla mı konuştun? Gelişme gördüm sende. Ne iş bu? Ciddi bir ilişki düşünmeye mi başladın artık?"

"Sorma, ne ciddi ne ciddi! Bizimle yatmak istedi."

İçtiği, annesinin yaptığı ev limonatası boğazı yerine nefes borusuna gitmeyi tercih edince öksürmek kaçınılmaz oldu. Bir dakikanın sonunda nefesini toplayınca kuzeninin dediklerinin ne anlama gelebileceğini soracak kadar rutin nefes alış verişine başlamıştı.

"Kızları bezdirme politikası izleyen sen, gelmiş karşıma bir kızın sana kendiliğinden geldiğini söylüyorsun. Ufak at İhsan."

"Oğlum yemin mi edeyim? Namımı duymuş bir yerlerden. Kendi buldu beni, kendi teklif etti bana."

"Bizimle kim? Bir kız sana yanaşınca ki, nasıl bir kız, hatta kız mı bir emin olmak lazım, kendine hitaben saygıdan mı biz diyorsun?"

"Yok. Seni seçtim diyorum. Kendisi gelen bir kız ikimizi de idare eder."

"Ne anlatıyorsun oğlum sen? İdare eder ne demek?"

"İkimizle de yatar diyorum. Kaç aydır bir bok yediğini görmedim. Ayrıldın da şirketteki Gamze'den. Gel işte sen de. Bana gelecek bu akşam."

Dönüp annesinin terastaki, onlardan uzakta kalan çiçeklerle ilgilendiği bölüme baktı Kerem çaktırmadan. Annesi eğilmiş elinde eldivenleri ve kürekle toprakları değiştiriyordu. Sesini en aza indirmişti ikisi de, yeterli olur muydu?

"Annem duyacak şimdi. Mal herif. Tek bir kadınla aynı anda sevişmekten mi bahsediyorsun? Ben yanlış anlamışım değil mi?"

Üçüncü katın terasında, şimdi onun ve Neslihan'ın yeni yuvası olacak katta, dikdörtgen tahta masada karşılıklı oturan iki adamdan İhsan, başını aşağı yukarı sallamaya başladı. Yanlış anlamamış mıydı yani?

"Siktir git. Porno yıldızı mıyım ben? Kimi beceriyorsan becer."

"Kızın vücudu güzel. Yüzü o kadar değil. Arkadaşın varsa getir dedi."

Ben Bir Karar VerdimNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ