6

2.6K 200 97
                                    


İyi okumalar!❤

***

"Bundan sonra ömrümün bir dakikasının bile ondan uzakta geçmesi benim için ölüm demektir."

***

Titreyen ellerime ve belki de heyecandan cılız çıkacak sesime aldırmayarak mikrofonu daha sıkıca kavradım ve konuşmaya başladım.

"İyi akşamlar millet. Ben Melody Williams. Bugün burada, şurada gördüğüz uzun masada, yakın arkadaşım Ivy'nin doğum gününü kutlamak için toplandık. Benden onun için bir şeyler seslendirmemi istedi ve ben de doğum günü kızını kıramadım."

Konuştuğum süreçte bar daha sessizdi. Loş bir ışık dolduruyordu etrafı. Oturduğumuz masa, insanların dans ettikleri yere ve yukarı katlara göre daha aydınlık bir ortamdaydı. Böylece masadan dikkatlice beni izleyen, dinleyen arkadaşlarımı görebiliyordum. Sam eşi Abigail'e sarılmış, yanağına küçük buseler bırakıyordu. Ivy geniş gülümsemesiyle bana bakıyor, Colin ise bardağındaki kırmızı şaraptan birkaç yudum alıyordu, şampanyayı pek sevmezdi. En yakın arkadaşım, gerçek dostum, Faith ise her zamanki gibi yakışıklı bir çocuk görmek için etrafa göz gezdiriyordu. Buna rağmen beni dinlediğini biliyordum.

"Doğum gününü tekrardan kutlarım canım. Ivy, şarkıyı sen seç."

Son cümlemden sonra üst katlardan birisi alkışı başlatmıştı. Birkaç saniyeden sonra gözler Ivy'ye çevrildi, Charlie ona bir mikrofon vererek istekte bulunmasını bekledi.

Ivy ve Faith sanal ortamda tanışmışlar, aynı şehirde, aynı semtte öğrenci olduklarını öğrenince bir buluşma ayarlamışlardı. Dolayısıyla ben ve gruptaki diğer arkadaşlarım da Ivy ile tanışmıştık. Faith ile müzik zevkleri benzerdi. Benimle de birçok ortak yönü vardı. O yüzden büyük ihtimalle hepimizin ortak sevdiği şarkılardan birini isteyecekti.

Mikrofonu çekinerek alıp şöyle devam etti.

"Herkese iyi akşamlar. Ben Ivy, doğum günü dilekleriniz için teşekkür ederim ve Melody, benim kırmadığın için ayrıca teşekkür ederim. Senden söylemeni istediğim şarkı benim için anısı büyük olan Just A Little Bit Of Your Heart."

Anısı büyük dediğinde hangi şarkıyı seçeceğini anlamıştım. Ariana Grande hayranıydı, ayrıca bu şarkı aramızdan 2 yıl önce ayrılan sevgilisi Tom'un ona çıkma teklifi ettiği gün organizasyonda söylediği şarkıydı. Geçtiğimiz 2 sene onun için çok zor olmuştu, bizler ise ona hep destek olmaya çalışmıştık. Bu şarkıyı söylemem onu duygulandıracaktı, hatta ağlayacağından emindim. Arkadaşıma doğum gününde bunu yapmak istemezdim aslında. Sonra şöyle düşündüm, ben ona sadece onun için özel bir şarkı söylemeyecektim, birkaç yıl önce yaşadığı o güzel anı hatırlatacaktım.

"O zaman senin, arkadaşlarımız, bu geceyi bizimle aynı barda geçirenler ve yanımızda olamayan sevdiklerimiz için Just A Little Bit Of Your Heart."

Alkışlar durduktan sonra gitarist parçaya girdi, mekanı şarkının melodisi kapladı ve ben de mikrofona doğru hafif mırıldanmalar gönderdim.

I don't ever ask you where you've been

Sana nerede olduğunu hiç sormadım

And I don't feel the need to know who you're with

Ve kiminle olduğunu bilmeye ihtiyacım varmış gibi hissetmiyorum

I can't even think straight but I can tell

Doğru düzgün düşünemiyorum bile ama şunu söyleyebilirim

Melody | Harry StylesWhere stories live. Discover now