13

2.5K 184 208
                                    


İyi okumalar!❤

***

Güne mutlu falan başlamazdım; televizyondaki reklamlarda olduğu gibi sırıtarak uyanmaz, kalın perdelerimi açıp parlayan güneşe gülümsemezdim, yanımdaki sevdiğimi öperek uyandırmazdım, geceden kalan yorgunluğumuzu ılık bir duşla atmazdık. Ona şarkı söyleyerek kahvaltı hazırlamazdım ve o da belime sarılmazdı.

Belki de hayatımda artık bir şeyler değişmeliydi, yenilikler olmalıydı. Veyahut benim olayım buydu: sap olmak.

Daha fazla saçmalamadan yataktan kalkarak rutin işlerimi halledip giyindim. Sevgilim yoksa misafir odasında kalan canım arkadaşım Faith vardı, ben de gider onu öperek uyandırırdım.

Uzun koridoru geçerek odasına kapıyı çalmadan daldım. Beni şaşırtmamıştı, yatakta salyalarını akıtarak yatıyordu. Üzerine kısa eteğimden çekinmeyerek atladım, pencerenin açık perdesi dışında bir tehdit unsuru yoktu.

Kafasının altındaki yastığı çekerek aşağı fırlattım, üzerindeki yorganı yere attım. Geriye onu gıdıklamak kalmıştı.

"Kalk artık seni uykucu. Uslu bir kız ol ve eve ekmek getirecek insana kahvaltı hazırla. Faith... kalk!"

"Of tamam be. Hemen yüzümüze vuruyorsun sen de."

Uykulu uykulu konuşmasına kıkırdadıktan sonra o odasındaki banyosuna gitti, ben de odama saçımı halletmeye gittim. Kıvırcıklarımı bugün oldukça düzgün olmalarına şaşırarak sevinçle salık bıraktıktan sonra telefonumu şarjdan çıkardım. İnternetimi açıp her sabah rutin haline getirdiğim bir şekilde bildirim çubuğumun dolmasını izledim. Bundan tek zevk alan kesinlikle ben olamazdım.

Bazı gereksiz bildirimleri sildikten sonra Twitter bildirimlerimin her zamankinden milyon kat daha fazla olduğunu fark ettim. Faith'in uyurken salyalı fotoğrafımı internete düşürüp beni birkaç saatte ünlü yapması ihtimalinden başka tek bir ihtimal kalıyordu; o da geçen hafta Harry'yle bardan çıkarken bizi yakalayıp fotoğraf çektiren kızın fotoğrafı tüm sosyal medyaya yaymasıydı. İyi de, benim bununla nasıl bir ilgim olabilirdi? Çeken bendim.

Yanılmamıştım. Bir sürü takip bildirimi gelmiş ve çektiğim fotoğraf tüm anasayfamı kaplamıştı. Fotoğrafta ben yoktum, benden nasıl haberleri oldu hiçbir fikrim yoktu. Daha sonra fotoğrafı ilk paylaşan kızın hesabını güçlükle buldum. Açıklamada sevgi dolu bir paragraf vardı, yorumlarda ise benden bahsetmişti. Adımı bilmiyordu fakat beni de etiketlemişti. Tanrım, fangirller senden vahiy falan mı alıyor?

Daha sonra birkaç hayran sayfası stalklamaya başladım, Harry'nin fotoğrafı değişik açılarda büyütülmüş ve yanındaki kız fotoğraftan kırpılmış bir şekilde sürekli karşıma çıkıyordu. Tam sayfadan çıkıyordum ki sayfanın paylaştığı bir gönderi dikkatimi çekti.

Recently(02.30): @Harry_Styles just followed @MelodyWilliams on Instagram.

Recently(02.53): @Harry_Styles just followed @MelodyWilliams on Twitter.

Gördüklerime inanamayarak bir gecede milyonlarca bildirimle dolan bildirim kutuma baktım. Harry beni takip etmeye başlamıştı! Hızla Instagram'a girerek açık olan hesabıma baktım. Takipçi sayımın binleri bulmasından haberin doğruluğunu anlamıştım.

Birileri uyumamış, gece beni fena bir şekilde stalklamıştı.

Biraz daha telefonumda oyalandım. Daha sonra burnuma enfes kokular gelmeye başladı.

"Kahvaltı hazır M."

"Geliyorum tavşanım."

Yüzümdeki sırıtışa engel olamayarak mutfağa doğru ilerledim. Masa daha hazır değildi, ada tezgaha yaslanmış bir şekilde bana gülümseyen arkadaşım konuşmaya başladı.

Melody | Harry StylesWhere stories live. Discover now