9

2.6K 196 268
                                    


İyi okumalar!❤

***

Ne kadar ısrar etsem de beni dinlememişti, şu an arabada, yanında oturuyordum. Dakikalar içinde muhtemelen hayatımda görebileceğim en şatafatlı, en muhteşem, en büyük evi görecektim, eh, biraz heyecan vardı tabi.

"Normalde de bu kadar inatçı mısındır yoksa bu bana mı özel?"

"Genelde öyle olduğumu söylerler."

Onu dalgaya aldığımda hafif kıkırtısı kulaklarımı doldurmuştu. Araba karanlık sokakta durdu.

"Geldik."

Kapısını açıp indikten sonra benim kapıma gelmişti, haliyle biraz gecikmişti. Kapıya aynı anda davrandık. Karşımda etrafı demir korkuluklarla çevrili bir villa vardı. Karanlık dolayısıyla detayları seçemiyordum, sabah gördüğümde her bir karışına bayılacağım kesindi. Sonuçta Harry Styles'ın evinden bahsediyoruz, boru değil ki!

Kapıyı açıp içeri geçmemi bekledi. O da girdikten sonra kapıyı kapattı. Hemen kapının yanındaki düğmeye basarak ışıkları açtı.

"Evime hoş geldin."

Neşeli bir tonda son kelimeyi uzatarak söylediği cümle hoşuma gitmişti. Onun kadar olmasa da neşeli bir tavırla, ben de son kelimeyi uzatarak ona karşılık verdim.

"Hoş buldum."

"Kabanını alayım."

Kendi ceketini ve şapkasını çıkardıktan sonra yüzüklü ellerini bana uzatarak kabanımı istemişti. Oyalanmadan üzerimden çıkardığım kabanı ona uzatarak asmasını bekledim.

"Salona geçelim mi?"

"Olur."

Giriş kapısının ardından bizi karşılayan koridoru geçip salonu buldu, ben de onu bir civciv gibi takip ettim. Yaptığım benzetme oldukça yerindeydi çünkü ayağımda ne kadar tek bant topuklularım olsa da onun boyuna yetişememiştim, adam iki metreydi.

Kendimizi L şeklindeki koltuğa bıraktığımızda sordu.

"Bir şey içmek ister misin?"

"Yok sağ ol. Harry, aslına bakarsan çok uykum var. Dün gece Faith ile sohbete dalmışız, çok geç yattım. Sabahın köründe de hastanedeydim, biliyorsun. Hem sen de yorulmuşsundur, 'geçen gece annemle kaldım' demiştin."

"Haklısın, benim de uykum var da, içki, kahve derken biraz açıldı. Yukarıda boş odalar var, misafir odaları. Sana Gemma'nın geldiğinde bıraktığı kıyafetlerden de buluruz, zaten hemen hemen aynı gibisiniz."

"Tamamdır."

"O zaman beni takip et."

Merdivenlere çıkmadan mutfağın yanından geçince varılan odaya girip ışığı yaktı. Burası sanırsam Gemma'nındı, çoğunluğu boş olan dolapları karıştırarak bana bir alt ve uzun kollu bir tişört verdi. Sırada bu geceyi geçireceğim odam vardı, merdivenlerden yukarı çıktık. Koridorun sonundaki odanın kapısını açıp içeri girdik, ışığı açarak elindeki kıyafetleri çift kişilik yatağa bıraktı.

"Bu odada kalabilirsin, kıyafetler yatakta, mutfağı gördün, odada lavabo var ve bir şeye ihtiyacın olursa, benim odam koridorun diğer ucunda."

"Teşekkür ederim, rahatsızlık verdim sana da. Hiç gerek yoktu aslında, hastanede kalsam da olurdu. Kusuruma bakma."

"Melody, saçmalama lütfen. Ayrıca bende kalman için ben ısrar ettim, seni hastanede uyutacak değilim. Ben odama gidiyorum, sana iyi geceler, dediğim gibi; bir sorun olursa odama gelirsin."

Melody | Harry StylesWhere stories live. Discover now