14- Margo

276 33 6
                                    

Ei möödunud päevagi, mil me Mariaga poleks rääkinud. Ikka läbi messengeri, aga tihtipeale ka helistasime nii tavakõnes kui ka videokõnes. Igal õhtul oli meil millestki rääkida. Käisime ka üle päeva õhtuti tund või paar koos jalutamas. 

Kui ta midagi mu mineviku kohta küsis, siis rääkisin ausalt, näiteks millega mu vanemad tegelevad või, et mu lemmik värv on valge, kuna selle taustal tuleb must kõige paremini esile. Ma ei maininud pahandusi, sepitsemist ja muud sellist. 

Nädalavahetuseti sõitsime Tallinnasse või siis vaatasime minu pool filme. Päris tihti oli siis ka Ave meie seltskonnas. Kui teda poleks nii tihti meiega terve nädalavahetuse olnud, oleksin ilmselt Mariale juba ammu südamelt saladuse ära rääkinud, aga Ave kohalolek hoidis mind tagasi. 

Mulle meeldib see, kuidas ta viitsib minuga välja tulla ning iga kord kui kokku saame ja jälle hüvasti jätame, kingib ta mulle kallisid, mis sest, et mul raske teda vastu kallistada, kuna iga kord, kui ta kallistab sööstab veri mitte ainult põskedesse vaid ka tahtest tahtmata vardasse ning iga kord ma kardan, et äkki ta tunneb või saab aru ja siis mõtleb, et tahan teda vaid ühe asja pärast- seks. 

Samas ma tahan väga Mariale kõike öelda, et ma JÄLLE hiljaks ei jääks. Aga nagu ikka- ma ei taha sõprust rikkuda. Mis siis, kui tema jaoks see ongi vaid sõprus? 

Kui me järgmine kord kokku saame siis ma Avele ei räägi midagi ja võtan julguse kokku ning ütlen Mariale ära. 

JUST! MARGO! SA SAAD HAKKAMA!

Maria
Mu ema läheb jälle koertekooli. Tahad kokku saada? 

Margo
Muidugi! 

Maria
Näeme siis jälle Selveri ees?

Margo
Jah!

Emm... Kas ma võin oma "Saan hakkama" muuta?

---

Kas Margo julgeb öelda Mariale, mida ta tüdruku vastu tunneb? 

Minu tähed ja kõik 😍 ✅ (Minu 13 astet 2)Where stories live. Discover now