18- Margo

277 32 3
                                    

Mul oli tunne nagu kohe-kohe lendan kõrgele taeva poole, kuna suur rakett minu sees oli käivitatud. 

"Sa meeldid mulle nii väga," pomisesin vaikselt talle kõrva, mille peale ta hetkeks haaret tugevamaks muutis ja siis oma näo minu näo juurde tõi. "Kas sa soovid jagada minuga enda elu ja lasta mul sind armastada?" 

Tüdruk noogutas. "Ja," pomises ta peaaegu hääletult. 

Ta suudles min vaikselt mu vasemale põsele, seejärel paremale ning siis ka otsaette. Juba lootsin, et järgmine suudlus on suule, suudlus, mida juba ammu oodanud olen. Suudlus, mida olen tahtnud talle kinkida hetkest, kui teda esmakordselt silmasin. Kuid nii see ei olnud. Ta naeratas mulle. 

Panin oma parema käe tema vasema kõrva juurest kuklas taha, vasemaga tõmbasin tema parema jala üle enda ning surusin oma huuled tema omadele, korraks need siis eemale tuues, kuid vaid hetkeks, sest mul oli plaan vaid korraks teda suudelda, aga janu ja iha tema vastu sundis mind. 

Ka tema tahtis seda, mis muutis kõik veelgi paremaks ja nauditavamaks. Muud maailma meie ümber ei olnud, korter meie ümber muutus tühjaks kohaks nagu oleksime kosmoses. Ma ei mõelnud enam millelegi. 

Äkitselt tundsin, kuidas ta oma keelega mu ülahuult puudutas, mis muutis mu veel ahnemaks. Tunne nagu sulaksime kokku. 

Ta haaras oma kätega mu kaela tagant kinni, suudeldes aina edasi. Korraga viskusime diivanile pikali, tema all, mina peal. Suudlus lõppes, sest ma ei tahtnud oma üli kõvaks muutunud riista vastu teda panna, nii et sa sellest aru saaks. 

Ma ei taha, et ta mõtleks, et olen vaid ühe asja pärast väljas. Sest ma pole. 

Kui ma mitte kunagi ei jõuakski temaga kaugemale, siis ma ei jääks millestki ilma, sest ma armastan teda nii palju, et oleksin nõus loobuma voodielust. 

Tõusime uuesti istuli. Ta langes mulle kaela, hõõrudes oma otsaesist vastu minu rinda. 

"See oli absoluutselt kõige parim suudlus," ütles ta vaikselt. "Mis sest, et eestikeelselt ebakorrektne. Kust sa nii hästi suudlema õppisid?" Tõstis ta oma pilgu minu silmadesse. 

"See," pomisesin vaikselt. "Oli mu esimene suudlus. Sina õpetasid." 

"Mina?" oli ta üllatunud. "Esimene? Aga..."

Küsimus: Kas Sina oleksid valmis terve elu elama ilma seksita, kui saad elada sellega, keda armastad?

Minu tähed ja kõik 😍 ✅ (Minu 13 astet 2)Where stories live. Discover now