48- Margo

149 16 0
                                    

Ma tõesti ei uskunud, et Ave valib just selle pildi, et see instagrami üles panna. Me rääkisime temaga pikalt Maria ja minu suhtest. Ma saan aru, et Maria praegu on õrn ja tunneb end puututatuna, et Avega aega veedan, kuid see on praegu see, mida ma vajan. Sõbra toestust. 

Maria on liiga armukade. Ja nimetas mind egoistiks, mis neeb nii kuradi palju haiget. Seda on mulle varemgi öeldud. Võib-olla on see siis tõsi, kui nii öeldakse. 

Võtsin viimaks laua all seisnud pooliku viinapudeli ja kulistasin selle terve koguse otse kurgust alla nagu see oleks tühipaljas vesi. Tahan korrakski unustada seda nõmedat segadust. 

Mu ema käib iga päev nii peale, et lepiksime ära. Ma ei taha seda!

Ja kuidas ma ütlekski Mariale, et põhjuseks on hoopis minu ema? Kas see üldse on päris põhjus, seda ma ka ei tea. Kuidas ma saan ta mõistma panna selles?

Tegelikult mul on tunne, et neid põhjuseid on nii palju, aga samas ei saa ma talle mitte midagi ette heita. Kuidas saakski ette heita seda, et ta on Perfektne Tüdruk? 

Mu ema pani mulle taas psühhiaatri juurde aja. Ta vahepeal juba lootiski, et olen normaalseks hakanud, kuna Maria on mu kõrval. 

Ka Aet on seda öelnud, et olen nii palju aktiivsemaks muutunud. Aga ma tunnen, et ma ei jõua Maria aktiivsusega kaasas käia. Ma ei jõua nii palju, kui tema. 

Aet on muutunud nüüd justkui suuvoodriks. Ka Maria jagab temaga oma muresid meie suhte alaselt. Kohati see häirib mind, aga samas tundub see ka hea. Aet hoiab saladusi. Ta on nagu psühholoog, kes kuulab ära, võib-olla annab nõu, aga ei räägi edasi. 

Tundsin, kuidas viin pähe lõi ning tuba minu ümber tiire hakkas tegema. 

"Sa oled egoist!" karjus üks hääl mu peas. 

"Maria, ta nii sobib sulle. Te olete koos nii armsad!" ütles teine. 

"Sa oled väärakas! Loll! Palun, ära tee seda! Margo, ma armastan sind! Ma ei suuda uskuda, et sa ikka veel siin, minu ees seisad." Need kõik kuulusid kellelegi, aga ma ei suutnud ühendada öeldut nimedega. 


Minu tähed ja kõik 😍 ✅ (Minu 13 astet 2)Where stories live. Discover now