26- Margo

239 28 0
                                    

Kuna me mõlemad Mariaga pesuruumi kuivatama ei mahtunud, tulin elutuppa, tuues diivanile ka meie vetsupõrandale maha visatud riided. 

Varsti väljus ka Maria dušširuumist, punane rätik ümber keha, niisked juuksed langemas õlgadele. Ta kustutas vetsust tule ning liikus minu poole. 

Vaatepilt tema paljastest varvastest minu korteri parkettpõrandal tekitas taas minus elevust, hoolimata minu püüdlustest veidi oma iha talitseda. 

Maria kummardus ning võttis kätte oma rinnahoidjad. 

Nii lühikeseks see imeline vaatepilt jäigi?

Tõusin püsti ning võtsin vaikselt tema rinnahoidjatest kinni enne, kui ta jõudis need tagant haagiga uuesti kinni panna ning panin need tagasi diivanile. 

"Nii pole aus," ütles Maria ja arutas rohelise rätiku mu alakeha ümbert lahti. 

Seisime, mõlemad paljad, minu korteri parkettpõrandal. Keset korterit. Paljana. Mina ja tema. Täiesti paljana. 

"Maria, kas sa-" hakkasin küsima seda tähtsalt küsimust, kuid enne, kui jõudsin selle lõpuni küsida, pani Maria oma käe mu suule, vaatas mulle otsa ning noogutas. Noogutasin ise ka, mille peale ta käe mu suult ära võttis. 

"Kas sul on kondoom?" küsis tüdruk vaikselt. 

VÄLK JA PAUK! 

Margo, sa oled ikka nii üli fuking loll! Vastik loll inimene! Sa oled täielik looduse häbiplekk!

"Maakodus," pomisesin vastuseks. 

"Aga siin?" küsis Maria. 

"Ei ole," vastasin mina. 

"Sa lootsid ilma teha?" pomises tüdruk vaikselt. 

"Ei, mitte seda. Ma unustasin need sinna. Ma ei taha nii noorelt isaks saada. Aga kui me ei lähe lõpuni?" arutlesin endamisi. 

"Lubad, et tõmbad enne välja?" liikus tüdruku käsi nende sõnadega aeglaselt mööda mu rinda ja kõhtu alla mu varani. 

"Jah," kinnitasin talle. "Või lähen siia kõrvale poodi ja tuun kondoome?" kargas mulle pähe mõte, kuigi see rikuks kõik selle nii-öelda aura siin, mis on juba väga ootusärevust täis, vähemalt minu jaoks. 

"Olgu. Ma ootan," ütles Maria vaikselt. 

Ma pole mitte kunagi end kiiremini riidesse pannud, kui sel hetkel. Tõmbasin püksid jalga, pluusi selga, mantli kuidagi viisi peale, kontrollides kas taskus on mu rahakott, kinkisin tüdrukule ühe suudluse ning juba kiirustasin kortermaja kõrval asuvasse poodi. 

Minu tähed ja kõik 😍 ✅ (Minu 13 astet 2)Where stories live. Discover now