Untitled Part 2

5.5K 146 11
                                    

Az ébresztőre kellett kelnem. Hétfő! Argh.. Mivel új suli ezért gondoltam megadom a módját a hétfőnek,kivételesen nem feketébe megyek. 

Ruhám:

Sminkem:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Sminkem:

Gondoltam kicsit vissza fogottabbat csinálok

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Gondoltam kicsit vissza fogottabbat csinálok. Lementem a lépcsőn és elmentem a suliba.Útközben hallgattam valami zenét. Valószínűleg már a suliba vagyok, mert neki mentem valakinek és elestem. Felnéztem rá mérgesen, és egy igen szép fiúval találtam magam szembe. Kék szemei vannak, kócos majdnem fekete haja és kb 180 cm magas lehet.

- Jaj, bocsi, segíthetek? mondta a srác kicsit aggódva, és nyújtotta a kezét. Felugrottam a talajról és szúrós szemmel rá néztem.

-Legközelebb azért figyelhetnél jobban kicsi herceg. És bementem a suliba. Megkerestem a termet és már majdnem mindenki bent volt. Természetesen késtem :) Így mindenki rám figyelt, és csend lett. 

- Azért ne úgy nézzetek rám, mintha nem láttatok volna fehér embert, forgattam a szemeimet.Választottam egy padot , és a többiek végig figyelték mit csinálok. Én elkezdtem rágózni, közbe a lábamat a padon pihentettem. Végre bejött egy tanár, és megszakította a kínos csendet.

-Jó reggelt! Ahogy látjátok jött egy új osztálytársatok. Kérlek mutatkozz be, és mondj pár szót magadról, mondta nekem az öregasszony aki gondolom az ofőnk.

-Csá! Rose Collins vagyok, most költöztünk ide. Én vagyok a suli királynője (idióta vicsor).Szeretem a piercingeket, és a tetkókat. Ha van valakinek kérdése az most tegye fel, utána ne! Kössz.    Egy kis szemüveges fiú feltette a kezét (szemforgatás)

-V..a..n pi-piercinged é-és tet-tekód? kérdezte kicsit félve

- Van, a fülembe az orromba és a nyelvembe. Ha akarod megmutatom, és ne félj nem harapok csak néha (kacsintottam). Egy másik nagyképűnek mondható fiú kérdezett.

- Volt már pasid? vigyorgott mint egy idióta.

- Volt 5 ember (kacsintottam) És utoljára egy plázacica (szemforgatás)

- Szia Mia vagyok, és jöhetnél velünk vásárolni- mondta, azaz inkább nyávogta.

- 1. nem kérdeztem ,hogy hívnak..ééés nem is vagyok rá kíváncsi. 2. Nem megyek veletek sehova :)

Miután vége lett ennek a kérdezős "játéknak,, utána végre kicsengettek. Kiment a tanár és mindenki ment volna kifele. HA nem jön nekem egy srác az osztályba és "véletlenül,, rám nem önti a forró kávét. Itt megállt a levegő, senki se mozdult, és szegény srác kővé dermedt.

- Mit képzelsz magadról te fogyatékos. Nem tudsz az orrod alá nézni? Legközelebb veszek neked majd tripla szemüveget hátha nem leszel ennyire vaksi. Szerinted mennyibe került ez a ruha? HA? Takarodj innen, és soha ne szólj hozzám. Megértetted?- kiabáltam- és ő félve bólintott és kirohant a teremből bőgve.  Elégedetten fordultam az osztály többi részéhez, akik kikerekedett szemmel figyelték a jelenetet. Én öntelten elvigyorodtam, és megszólaltam.

-Nem hiába mondtam, hogy királynő vagyok- mosolyogtam- nem muszáj komolyan venni, higgyétek el. Van kérdés? -mondtam erőteljesen amitől megijedtek. Vadul rázták a fejüket, én meg kisétáltam a teremből. Mentem a büfébe, és vettem magamnak egy friss kávét. Következő órák unalmasak voltak. Vége lett a sulinak, és mentem volna haza amikor egy fiú csapat a sulinál -gondolom a perverz 6-os- utánam kiabált.

- Hé cica, jól nézel ki hátulról- kiabálta és gondolom olyan hülyén mosolygott , hogy fájt nézni.

-Engem ne hívjál cicának, megértetted? - hajoltam közel hozzá. A többi csapat tagja "huu"-zott egyet, de szúrósan oda pillantottam és csendbe maradtak. 

-Mért mi lesz cica? Leharapod a nyelvem? -kérdezte nevetve. Jajj de vicces valaki, egyem a szívét. Megfogtam a haját, és lehúztam a földre, majd a kezét kitekertem, és akkor vettem észre , hogy van közönség kb a fél suli. 

- Ne hívj cicának, rendben édesem? - kérdeztem mézes-mázos hangon. Ő vadul bólogatott majd elengedtem. Azonban észre vettem ott azt a srácot akik leöntött kávéval. Muszáj volt megszólalnom.

- Jajj édesem. Hát te is itt vagy? Nemrég leöntöttel kávéval,és elfutottal sírva, most meg itt menőzöl? Mi van ma, bolondok napja?- nevettem eröltetten. Utána hazamentem, lemostam a sminket és mentem aludni.

A Maffia feje (BEFEJEZETT)Where stories live. Discover now