50

1.2K 52 1
                                    

5 hét telt el.. azóta mondták már páran, hogy felszedtem pár kilót..kedvesek :) Nash néha meglepődik amikor össze vissza eszek de már megszokták.. A lányok mindenben mellettem vannak úgy ahogy anyu is. A húgom azt se tudja még mi történik, de várja azt, hogy legyen vele még egy gyerek :) Ma felkeltem, egyből rohantam a mosdóba..khm..reggel még néha rosszul vagyok de már sokkal jobb :)

Ruhám:

Smink:

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

Smink:

Egyébként Cameron néha-néha oda jön hozzám

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

Egyébként Cameron néha-néha oda jön hozzám.. De vége szakítottunk és nem lesz ez a hülye az apja.. A hangulatingadozásom egyre jobb, néha ok nélkül verekedek.. de a tanárok megértik. A maffia egyre jobb.. MI vagyunk a legnagyobb maffia, sok mindent elértünk, és büszke is vagyok rájuk. Adam.. ő talán kedvesebb lett kicsivel, de nem sok minden változott. Lisa és Nash újra együtt, így nagy volt az öröm :) Rólam viszont nem tudják a többiek hogy terhes vagyok, csak a tanárok meg a családtagok/barátok.. Egy idő után sajna majd megtudják... Nah de nézzük a jelent..

-Jó reggelt-mondtam mosolyogva miközben lementem a lépcsőn. Ott ült mindenki.. és hugi egyből rohant hozzám, így fel emeltem.

-Sziaa, mehetek veled a suliba?-kérdezte boci szemekkel.

-Persze, gyertek ti is haladjunk-mondtam miközben felkaptam a kocsi kulcsom.. Kezdtek aggódni kicsit miattam.. Lassan ha látszódik a hasam nem kéne ilyeneket felvennem, de nekem ez esik jól..  Az órák elég nyugisak voltak..sokszor rúgott a kicsi, így egész nap a kezem a hasamon volt.. Egy idő után a cicababák egyszerre felém fordultak, majd felálltak, így én is.

A Maffia feje (BEFEJEZETT)Donde viven las historias. Descúbrelo ahora