Én mint a...?

2.3K 78 0
                                    

Még egy tetkó:

És lett a körmöm:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

És lett a körmöm:

És lett a körmöm:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Mai ruha:

Tisztába vagyok az adottságaimmal, így ki is használom a nagy mellem

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Tisztába vagyok az adottságaimmal, így ki is használom a nagy mellem. 

Tűsarok:

Mehettünk suliba

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Mehettünk suliba... Leültem az osztályba. Megállt az ajtóba Mia és kikerekedett szemmel nézett rám.

-Életem, gyönyörű vagy. Imádom a tetkóid, büszke vagyok rád-mondta könnyezve és megölelt.

-Köszönöm drágám.

-De azért látom Jarvyn is van pár új tetkó. Megengedted neki végül, mikor nem figyeltünk vagy mih?-kérdezte, és odanézett.

-Meg hát.. nem szabhatom meg neki mit csináljon. 

-Még ha te mindig ilyen jó kedvű lennél-mondta és összeröhögtünk. Az osztály csak néz engem. Megnézik a tetkókat. Igen átlátszik kicsit a blúz, a mellemnél. Ez van.

-Jajjj...megint csúnyaságokat varrattál magadra? Miért? Tönkre teszed a bőrödet, én soha nem csinálnék ilyet. Fújjj-nyávogta Kim

-Én bőröm azt csinálok vele amit akarok, és nekem tetszik. Lekophatsz. Bejött a nagyi is. Keresett valakit, és nálam állt meg a szeme.

-Kincsem jött hozzák 5 vendég. Bár hogyan is döntesz melletted állunk. Anyád is tud már róla, mindjárt jön. Addig be engedem őket, hogy beszéljetek. 

-De kik ezek nagyi?-kérdeztem félve. Nem loptam..nem verekedtem...tűz nincs. Passz. Lehet egy maffia? pffff.jó vicc. Jah, megint elhittem.

-Majd megtudod kicsim. Tudd büszkék vagyunk rád. És megjelentek az 5 kigyúrt emberek. És anyám is megjött. 

-Jó napot hölgyem!  Kérem jöjjön kint beszéljük meg, nem tetszik ez a társaság. Én csak bólintottam. 

Az igazgatóiba:

-Nos mi  a maffia vagyunk. Anyukád is a tagja van/volt. Átszeretné neked adni ezt a munkát.

-Anya nem úgy volt, hogy te ügyvéd vagy?-kérdeztem csodálkozva.

-Nem kincsem. Hazudtam, nem tudtam volna elmondani neked ezt a munkát. Féltem mit reagálnál. Én felmondok itt, és neked szeretném hagyni ezt a munkát. Figyelj életem-megfogja a kezem közbe-tudsz verekedni, elintézni az embereket, csábítani a fiúkat, és a játék fegyverekkel is mindig jól játszottál. Csak ez most igazi lenne, és igazi rossz emberek elkapása stb.. Bárhogy döntesz elfogadjuk.

-Nos hölgyem, szeretnénk ha csatlakozna hozzánk. Örültem neki, de kicsit sokkolt.

-Vállalom nagyon szívesen. Szeretek verekedni, embereket elintézni.-mosolyogtam. Anyu odajött és erősen megölelt.

-Rendben a mostani testőrt kirúgtuk, és kap egyet a miénktől. Ha olyat lát akivel nem tud elbánni az iskolából, osztályból szóljon neki. Mindenkit köt a titoktartás. Egyenlőre ennyi, majd most kap egy erős fegyvert, bármi baj lenne. Ha az osztály előtt veszi elő, nem baj, és lőni nem nagyon kéne.

-Mindent értek. Viszont van 2 legeslegjobb barátnőm akik sose árulnának el, és egy mostohatesóm. Nekik elmondhatom?-kérdeztem félve.

-Igen, elmondhatja. És kéne pár tetkó magának de ahogy látom van magának szóval akkor nem kell. De ha akar akkor nagyon szívesen. A ruháját nem változtatjuk meg mert túl nagy feltűnés lenne. Itt egy fegyver. Én eltettem a nadrágomba, úgy hogy kicsit látszódjon. Megbeszéltük a dolgokat, és kaptam magam mellé egy 25 éves férfit. Átbeszéltük a dolgokat és vissza mentem az osztályba. Ott volt Jarvy..

-Nos, Jarvy köszönöm, hogy mellettem volt. Remélem attól jóba maradunk. Szia-megöleltük egymást és elment.

-Jó, Mia,Lisa és Nash gyertek ki légyszi.-mondtam komolyan. Kimentünk és elkezdtem.

-Itt volt nálam a magyar maffia. Kiderült hogy anyám ne ügyvéd hanem maffia tag volt. Ő kiszállt a munkából és én veszem t a helyét. Természetesen elfogadtam a lehetőséget. Van a nacimba egy fegyver igen mindenki jól látta. A férfi neve Matt és kedves. Nem fog elmondani semmit, és ti se légyszí. Használhatok fegyvert a suliba, lőhetek vele. Néha kapok munkát. Verekedés, lövés stb.. Kiskoromba is nagyon szerettem ilyeneket csinálni..szóval igen. Nem szólaltak meg csak néztek. Mindegyik féltett engem..

-Biztos, hogy ezt akarod?-kérdezte Nash.

-Igen, biztos. Megöleltek.

-Mindenben támogatunk, és reméljük nem halsz meg-kezdte Lisa és felnevettünk.

-Sok mindenbe segítettél nekem, most én jövök, hogy támogassalak-mondta Mia. Megnyugodtam, hogy velem vannak. Bementem az osztályba jött Matt is. Épp hogy kilátszik a fegyver, lehet ez bármi. De Carl..egyszer nem tud csendbe lenni.

-Mivan nálad Rose?-kérdezte félve. Rá néztem Mattra azt mondja ne mutassam meg. Bólintottam.

-Semmi-mondtam közömbesen. Nem hittek nekem... Senki se tudhat róla. A tanárok sem tudnak , csak a nagyi de ő nem szól róla. A holnapi napot már várom..kitudja egyszer maffia vezér is lehet

A Maffia feje (BEFEJEZETT)Where stories live. Discover now