78

1K 49 1
                                    

FOLYTATÁS:

Lám-lám megvan a fiúcska. Leült egy székre, és perverzen vigyorog... Leszedem a pofájáról a vigyort egyszer.
-Rosszfiú gyere ki-mondtam neki keményen. Egyből lehervadt a mosoly róla..mit hitt rólam? 
-Gyerekek, ő itt az új osztálytársunk, Luke Ritz, az új rosszfiú-mosolyogtam gonoszan.. Bemutatkozott, majd rám nézett és "csábítóan" elmosolyodott..engem nem tudsz ilyen könnyen levenni a lábamról..
-Te vagy az ofő? És kié ez a gyerek?-kérdezte széles mosollyal..
-Én vagyok és az enyém. Ülj a helyedre-mondtam neki flegmán-Próbáljuk meg befogadni, bár nem mintha megérdemelné...halkan elkezdett mondani valamit...ribinek hívott..most megkapod jó madár.. Leadtam a gyereket az apjának majd oda mentem Luke-hoz és a fejéhez toltam egy fegyvert.
-Mit mondtál aranyom? Nem értettem jól-mondtam neki a fülébe suttogva.
-Játék pisztoly? Klassz-megakarta fogni, de kicsavartam a kezét és a földre küldtem, majd bele lőttem a falba.
-Igazi babám, szóval velem te ne szórakozz. Gyerünk le az udvarra-mondtam hangosan. Visszavettem a gyereket, majd mentem a büféhez.. odajött mellém Noah de nem foglalkoztam vele, mondtam a büfés néninek mit kérek és vártam...Óráknak tűnt mire kiadta, pedig csak pár perc..
-Rose-kezdte volna, de én felemeltem a kezem, és bele kezdtem. Az egész udvar minket nézett..
-Ne kezdj bele. Megcsaltál, megakartál fojtani, azt hiszed ezek után megbocsátok?-kezdtem magas hangnemen- hát nagyon nagyra hiszed magad. Azt hittem te leszel a nagy ő-nevettem fel hirtelen- nagyon csalódtam benned. Egy senki vagy, és én itt befejeztem-mondtam a szemébe, majd elvettem a büféből a kajámat és bementem az osztályba.. Játszottam egész nap a babával, és beszélgettem az osztálytársaimmal.

A Maffia feje (BEFEJEZETT)Where stories live. Discover now