52

1.2K 49 0
                                    

5 HÉT ELTELTÉVEL: 

Már szépen gömbölyödik a hasam, de még kicsike ahhoz képest, hogy milyen nagy lesz majd :) Mellettem van mindenki, és segítenek nekem :) Sophie egy nagyon okos gxerek, ahhoz képest hogy már mindjárt suliba megy :) Szoktam őt is vinni a suliba, barátkozik nagyokkal, kicsikkel, mindenkivel :) 

Ruhám:

Sminkem egy erős pirosra sikeredett

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Sminkem egy erős pirosra sikeredett.. a cipőm pedig egy magassarkú :) A hasam azért ilyen ruháknál már látszik, és én büszke vagyok arra, hogy egy csöppség van a szívem alatt.. Voltam orvosnál is, és minden rendben van :)  A többiek van hogy elkezdenek aggódni, mert sokszor fáj a hátam vagy valami, de amúgy nagyon cukik és jól vagyok.

A suliba megint mindenki engem nézett, szokásos mostanában... Osztályfőnöki az első óra, így ezt én tartom..

-Rose...már mindenkinek fúrja az oldalát valami-kezdte feszengve, és már én stresszeltem..pedig nem szabad, mert árt a babának-ki az apja a babának?-kérdezte félénken. Síri csend az osztályba...tudtam hogy lesz ez a kérdés is, de azt hittem később.. Így gúnyosan rámosolyogtam Camre, és mindenki arra fordult..

-Az úgy történt, hogy együtt voltunk majd lefeküdtünk, de amikor megtudta hogy terhes vagyok, ott hagyott.. Nem akar velünk törődni, de nem is baj. Majd szerzek egy normális apát, aki majd felneveli a gyermekem..  Mindenki szidni kezdte Camet..megérdemelte....
Folytatás lesz!

A Maffia feje (BEFEJEZETT)Where stories live. Discover now