Untitled Part 12

2.3K 72 0
                                    

Ordibálásra kelltem fel. Nem értem ki ordibál, de , hogy anyu meg a bátyám az biztos. Na nézzük.

Ruha:

Cipőnek egy fekete magassarkút vettem fel

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Cipőnek egy fekete magassarkút vettem fel. 

Smink:

Lementem a lépcsőn

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Lementem a lépcsőn. Apu...de hát nem úgy volt, hogy a börtönbe van? Nem is kapott semmi büntetést? Mindenki engem figyelt, ugyanis a cipőm kopogott. Én csak aput néztem. Ő meg engem meglepődve.

-Szia kislányom. Nagyon szép vagy. Nagyon illesz Angelra, a mostani páromra-mosolygott. De hamis volt az a mosoly. Odanézek, anyu sír és Nash ideges. Ma kések biztos, de nem számít.

-Mit keresel itt? És ne hasonlíts arra a r*bancra, mert nem vagyok az. Mit akarsz? Nem megmondtam , hogy hagyd békén anyut? Mit látok, sír. Vajon miért? Miért nem tudsz eltűnni örökre?-kérdeztem miközben elé álltam. A cipőmnek hála, magasabb voltam.

-Milyen fogadtatás ez? Amúgy meg mondtam , hogy ne becsüld le. Gyere mutatok egy képet róla. Egyformák vagytok, lehet ő az anyukád is-kezdte és elővette a telefont. Megakartam nézni a telefont. Megmutatta. Felnevettem. Nem értette, mi olyan vicces a képbe.

-Mi a vicces?-kérdezte félve apám....Megnézte egy csomószor a  képet, de nem vette észre.

-Tudod apámh-közbe nevettem-ez egy sminktábla is lehetne. Semmi hasonlóság nincs bennünk. Ő egy sminktábla én meg egy divatos lány. Hallod hány éves? 70?-kérdeztem nevetve, anya meg Nash is szórakozottan néztek. Szeretem ezt a családot. 

-Hogy merészeled?-közbe közelebb jött de nem menekültem, anyuék elém akartak állni de nem kellett így intettem-Velem jössz és megtanulod mi az a jó ember. Mert, hogy itt nem tanulsz semmit, az is biztos.

-Persze, persze. Mert ott majd tanulok, hogy hogyan kell gyereket csinálni. Kössz nincs kedvem hallgatni a cicababád nyávogását , hogy "hajráá, így tovább, szeretlek" dumákat meg a sok szarát. Utoljára mondom , hogy tünj innen. Minek jössz vissza? Nincs itt senki aki szeret. Menj a sminktáblához, hátha te leszel a próbababa. Mérges lett, még ordibált kettőt és nagyon mérgesen de távozott.

-Anya jól vagy? Hol van az a hülye testőr?-kérdeztem aggódva.

-Igen jól vagyok, köszönök mindent szívem. Pont akkor akart megütni-szipogott-a testőr meg most fog jönni. Pont csengettek. Kinyitottam egy 18-22 éves fiú állt az ajtóba. Hm... magas, izmos, kigyúrt tetkós. Barna szem, fekete szem, tiszta átlagos.

-Jó napot asszonyom! Az anyukája már felvilágosított. Jarvies vagyok, az ön testőrje. Remélem jól megleszünk Rose. A limuzin már várja. Meg kell jegyeznem Rose, nagyon csinos ma-közölte mosolyogva.

-Helló! Rendben Jarvy, így fogom becézni. Már is megyek és köszönöm!

-ANYAA-ordibáltam az ajtóbol, lejött a lépcsőn és a fölébe súgtam- jót választottál, jól néz ki. Ő csak megcsapta a vállam,nevetve.

-Szia anyu-köszöntem. Nos Jarvy akkor mehetünk. 

-Kérhetnék asszonyom egy kis felvilágosítást? Mit szabad, mit nem?

-Persze. Én királynő vagyok, mindenki hallgat rám. A tanárokkal szemtelen vagyok, és ne is próbálkozz megváltoztatni, nem fog menni. Van 2 barátnőm, Lisa és Mia. Van úgymond a volt szerelmem Carl, egyszer megütött. Ott van a 2 exem. Jack és Alex. Erősek, többször ütöttek. Mára már egy erős nő vagyok és eltudok velük bánni. Viszont megkérném ha kísérne engem, van pár olyan ember akivel nem bírok. Ha akar akkor órán bent lehet, megvan beszélve a tanárokkal.

-Rendben van asszonyom. Ön mindig így öltözködik?-kérdezte. Hát ez váratlan volt.

-Igen így. És ne gondolja azt , hogy r*banc vagyok mert nem. Vannak tetkóim, piercingjeim is. Megmutattam és utána beszélgettünk. Bementünk a suliba, Jarvys mögöttem volt, és végig kísért. Mindenki minket nézett de engem nem zavart. Az osztályba beléptem. Mindenki rám kapta a fejét. Lisa meg Mia furcsán néztek.

-Sziasztok! Beszeretném mutatni nektek Jarvyst aki a testőröm. Ő fog rám vigyázni, apámtól meg jó pár madárkától. A lányok mosolyogtak. De a cicáknak persze , hogy van kérdése. 

-Foglalt? Nagyon jól ellehetne vele csevegni-kezdte Kim-ige igen, tudnák vele pár dolgot. A testőröm csak figyelt engem, nem szólalt meg.

-Ne kezdjél már mindenkivel ki. Hozzá nem szólhatsz, és igen foglalt. Szóval ezt megszívtad. Ő csak durcásan elfordult, de Jarvy mosolygott.

-Drágám, erről mér nem szóltál? Tudod, hogy megvédelek. Ráadásul ezért plusszat fizetni-mondta mosolyogva Mia.

-Életem tudom, de azért csak jobb egy ilyen fiú aki megtud védeni. Amúgy meg anyám rendezi őt, szóval. Mivel 1 hónapig nem lesz itt ugye az ofő, ezért én mondom mi lesz. A lányok átjönnek hozzám, és szépen mindenki haza megy. Mindenki indult, a lányok megvártak.

-Azért jól néz ki-kezdte mind a kettő Bffm...-remélem csak vicceltél hogy foglalt.Hány éves? Mit lehet tudni róla?

-Tudom, mondtam is anyámnak. kb 18, majd megkérdezzük a kocsiba. Szeret sportolni, majd kikérdezzük nah.

Kocsiban:

-Nos Jarvys. Szeretnénk többet megtudni rólad. Utána mi is bemutatkozunk neked.

-Rendben. A nevem Jarvies Harvey. 18 éves vagyok, szeretek focizni. Nincs barátnőm, és szeretem a kutyákat. És lehet anyud elfelejtette mondani, de veletek fogok lakni. A barátnőim csak vigyorogtak. Bemutatkoztak stb.. beszélgettünk. 

-Rendben Jarvy. Vigyél légyszí a tetkóshoz. Életem neked kell tetkó?-kérdeztem szépen.

-Kell bogaram. És Lisanak is kell.

-Nekem kell a mellem közé meg még nem tudom. Hátha van valami jó.

-Nekem is kell oda-szóltak egyszerre. -Rendben csajok, és szombaton shopping.

-Jarvy, neked nem kell tetkó?-kérdeztem kíváncsian.

-Ha megengedi hölgyem, akkor kell.

-Persze, hogy meg. Hisz ez az ön élete nekem csak a testőröm. Nyugodtan. Ő csak mosolyogva bólintott.

-És szerintem tegezzük egymást, nem vagyunk mi öregek. És elkezdtünk nevetni.

Tetkóim:

Tetkóim:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
A Maffia feje (BEFEJEZETT)Where stories live. Discover now