Maffia főnök :)

1.9K 67 1
                                    

Folytatása:

Bementünk a kínzóba. Apám ott volt kábultan, addig nem csinálok vele semmit.

-Ki akarja végig nézni?-kérdeztem betegesen. Mindenki csak bólintott. Leültettem őket. Az őrök állták az ajtót, én elő készítettem a késeket. A maffia főnök hívott.

-Jó napot uram!-köszöntöttem illedelmesen. Mindenki  figyelmesen nézett, hogy mit akarhat.

-Értesültem arról, hogy most éppen a saját apját fogja megkínozni. Ha maga azt akarja tenni nyugodtan. Viszont.. szeretném azt ha maffia főnök lenne. Olyan boldog voltam, hogy már könnyeztem.

-Természetesen uram. Nagyon szépen köszönöm. Majd bemegyek magához és megbeszéljük. Még egyszer köszönöm. Letettem és sikítottam még egyet. Adam nyakába ugrottam és elbőgtem magam.

-ÁÁÁÁÁÁÁ MAFFIA FŐNÖK VAGYOK-vigyorogtam, mindneki megölelt és beszélgettünk amíg fel nem ébredt apám..

-Ro-o-o-se mi-mit akarsz?-kérdezte félve.

-Tudod apa, megkínozni. És még csak most kezdődik a műsor. Oda nyíltam a legnagyobb késért. Belevágtam a combjába. Teljesen le. Megnyúztam, ordított a fájdalomtól. A többiek végig nézték.

-Mit fog szólni az igazgató mih?-ordított.

-Tudod apa. Én vagyok az igazgató unokája de te még ezt se tudtad. Azt se tudod, hogy a maffiába dolgozok, és azt se hogy ott én vagyok a főnök. Megkínoztam és még élt. Muszáj lesz a pisztoly.

-Matt hozzon nekem egy erős pisztolyt kérem. Nem ellenkezett, ide hozta. Apám fejéhez nyomtam.

-Utolsó kívánság?-kérdeztem gonoszan.

-Ne tedd meg kérlek, sajnálok mindent.

-Ez nem kívánság volt, de megteszi. Meghúztam a ravaszt, és lelőttem. Bűntudat nélkül. A többiek a nyakamba jöttek.

-Örülök, hogy örültök, de csupa vér vagyok. Nem akarom hogy véresek legyetek. Egyből elugrottak én csak nevettem.

-Matt, és Will köszönök mindent. Will magát felveszem testőrnek Nash mellé. Kérem tüntessék el a hullát. Mostantól én vagyok az egész maffia főnöke. Bementem oda, alá írtam pár papírt. Elmentem a tetkóshoz meg a fodrászhoz. Közbe beszélgettünk.

Tetkó:

Tetkó:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Haj:

Imádom a hajam színét, és póthaj is van benne

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Imádom a hajam színét, és póthaj is van benne. Szép hosszú. Mindannyian hozzánk jöttük, elmeséltem mindent. Anya büszke volt rám. Tetszett neki, a tetkó és a haj is. Adamet kihívtam beszélgetni.

-Tudod, nagyon ügyes voltál ma. Be kell vallanom valamit. Már az elejétől kezdve nagyon szeretlek. Szeretem a mosolyod, az alakod, a hajad, a nevetésed. Mindent szeretek benned. Lennél a barátnőm?-kérdezte Adam szemtelenül.

-Khm.. először is köszönöm a mai napot. Én is nagyon szeretlek, és igen. A nyakába ugrottam és erősen megcsókoltam. A falhoz nyomott, de muszáj volt leállítanom mert a többiek is itt vannak. Lehívtam mindenkit. Örültek neki, és megöleltük egymást. M

A Maffia feje (BEFEJEZETT)Where stories live. Discover now