Untitled Part 28

1.5K 53 0
                                    

Szombat és vasárnap:

Egész végig  sírtam, ordibáltam, ettem és aludtam. A lányok itt aludtak szerencsére. Volt amikor felkeltem zokogva.. Borzasztó. Vasárnap délután van, és eldöntöttem hogy elmegyek körmöshöz.. nem árt a változás :)

Körmöm:

El mentem a maffiába

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

El mentem a maffiába. Páran maradtok ott többek között Adam is ott volt. Kb 30-an néztek rám csodálkozva.

-Sziasztok. Osztom a feladatokat nehogy már mindenki itt lustálkodjon. Gyerünk felállni. 

5 ember elment a drogért. 10 ember kínozni. 20 embert küldtem el egy gyilkoshoz. és Emilí jól kínoz szóval őt egy másik emberhez vitettem. Alex is ment vele.

-Jó a többiek  velem jönnek-momdtam határozottan. Elmentünk egy gazdag családhoz... Egy fiú nyitott ajtót. Elmondtam nekik a tervet, az pedig az volt, hogy a fiút elcsábítom a többiek hátul addig bemennek.
-Sziaa, tudsz kicsit segíteni? - kérdeztem nyálasan, de természetesen a mellemet kitoltam.
-Egy ilyen szép lánynak? Persze, gyere be-mondta nyálasan. Mindjárt elhányom magam komolyan mondom.. Nem tudtam még bejonni a többiek.. Kell egy terv. Hirtelen megcsókoltam jó erősen és vissza csókolt. Nyert ügyem van. Az ölébe ugrottam, hagytam hogy fogdosson.. Azt hittem elhányom magam. A többiek addig felmentek és elszedték a pénzt. Jelezték hogy végeztek.
-Bocsi szivi, de most mennem kell. Máskor bepótoljuk-mondtam neki és még egy búcsú csók után kiszaladtam a házból. Oda mentem a többiekhez, kiszívott nyakkal és kivágott ruhával..
- Ezt hogy csináltad Rose? Nem gondoltam, hogy ilyen kemény leszel - mondta Edit.. Mind a 3an kerdon nézték rám..
- Ilyet is kell egyszer csinálni. Amúgy is.. Másképp nem ment volna. Most őszintén.. Nem bírta volna ki. Kint volt az egész mellém, plussz ribanc öltözék. A fiúk szeretik az ilyeneket. Ugye Adam? - mondtam kerdőn. Ő bizonytalanul de bólintott. Miután végeztünk haza mentünk, majd órákig bőgtem...

A Maffia feje (BEFEJEZETT)Where stories live. Discover now