Adam exe.. 1/1

1.5K 55 1
                                    

FOLYTATÁS...

3. óra osztályfőnöki volt.Bejött az ofő... és jött vele az az Amanda is. Rendes lánynak tűnik kívülről. De elég ribancos ruhákat hord. Bemutatkozott és rám szúrósan nézett. Jah igen Adam mellett, de nem szóltunk egymáshoz.  Letelt az ofő és oda jött hozzánk Amanda. Pontosítok hozzám jött, ezért csend lett.

-Szia. Mint hallottad Amanda  vagyok. És jó lenne ha le szállnál a pasimról-mondtam mérgesen, de még folytatta-és szeretnék ide ülni szóval ülj el innen amíg szépen mondom mert én itt hercegnő vagyok-nevetett hisztérikusan. Mindenki elkezdett nevetni és én is. 

-Na figyelj ide te nagy hercegnő. Hozzá se érek a pasidhoz nem kell. Viszont jegyezd meg hogy én itt maradok, és te nem vagy itt senki csak egy nagyszájú liba. Itt én vagyok a valaki, nem te.-felálltam de magasabb voltam. Szemeztünk és már emelte a kezét de elkaptam. Intettem Mattnak hogy jöjjön és vigye a helyére.

-Ki vagy te itt? Testőr? Ne szállj már el magadtól te ribanc-fröcsögte a szavakat. Viszont felálltam és megpofoztam. Majd átvettem Mattől. Bele térdeltem a hasába. Bejött egy tanár..

-Mit képzel Rose? Így kell viselkedni?

-Nem tanárnő, de nem kérek bocsánatot mert ez a csaj egy senki-mondtam neki. Szemmel üzentem hogy nem csinálok vele semmit. Ő bólintott ch...milyen tanárok vannak itt.

-Na ide figyelj. Lehet hogy anyád az, és vele úgy beszélsz ahogy akarsz. De velem nem. Hozzám se szólj megértetted?

-Meg-közölte nyugott hangon-ADAAAAM-kezdett hisztérikusan kiabálni azt itt voltak az osztályba. Mindenki figyelte mi történik. Elkezdett rámászni már gombolta ki az inget mikor a fiúk végre letudták szedni róla a csajt.

-Ne érj hozzám, ugyan is van párom. Neki elkerekedett a szeme.

-Jajj úgy sincs itt. Biztos nagyon csúnya lehet-forgatta a szemeit, és közbe kezdte kigombolni a melltartót és ledobta a földre.

Én elkezdtem nevetni és nem értette miért végül megkérdezte.

-Figyelj életem. Vedd vissza a melltartót amíg szépen mondom. Hány centi abba a szivacs 20?-nevettem tovább.

-És? A tiédbe nincs szivacs? Vagy neked nincs is melled?-közölte zavartan ch..

-Életem persze hogy kell bele szivacs, de nem 20 cm. Ha eleve olyan vastag akkor mekkora a melled? Nekem? Nekem van, nem látod?-kérdeztem nevetve. A fiúknak kicsit kínos volt ezt végig hallgatni.

-Kit érdekel. És nem veszem vissza úgy is single Adam. Nem tudom mit akart de megállítottuk. Adam felállt és hozzám jött oda és erősen megcsókolt mindenki tapsolt. Nem csodálom :)

-Azt mondta single de nem az. Én járok vele már kb 1 hónapja. Szóval megszívtad aranyom.

-És terhes is vagy esetleg? Vagy ez már a ti gyereketek?-kérdezte szemrehányóan.

-Ő a húgom. Amúgy meg mi közöd van ahhoz hogy terhes vagyok e vagy nem? Semmi. Szóval aranyom mehetsz másik sulit keresni. Ki is rohant egyből.

Pár óra után végeztünk a sulival. Aztán Adammal megtaláltuk a hálót...

A Maffia feje (BEFEJEZETT)Where stories live. Discover now