Untitled Part 15

2K 72 2
                                    

1 hónap. 1 hónap telt el, és minden megváltozott. A maffiában majdnem főnök vagyok..egész jól haladok. A suliban inden oké, Alex nem szól azóta az incidens óta hozzám. A lányokkal sokat megyünk plázázni, beszélgetni nagyon jól megvagyunk. Nash... szerintem ő változott a legtöbbet.. Rossz fiú lett, cigizik..iszik. Nem is tudom már hány cicababát tettem ki a házból. Anya nem tud vele mit csinálni, senkire se hallgat csak bezárkózik. Carl minden nap itt van, mintha itt lakna. Anyának próbálok segíteni de nem tudok sokat tenni Nash érdekében sem.

Ma viszont a maffiába egy új fiúcska jön. 20-an vagyunk már bent, és most ezt a fiút én fogom megtanítani. Az én sulimba fog járni. Azt mondják nagyon jó pasi, de nagyképű és bunkó.. Pff.. ilyet se láttam még. Könnyű lesz...DE még nem tudtam mibe vágtam bele.

Tegnap csináltattam a bal kezemre egy tetkót, mert a jobbra nem fért:

Ma az igazgatóiba kezdem, tehát a nagyinál ugyan ott találkozok a fiúval. Nash...megint nem várt meg, suliba is beszólogat de nem megy neki. Ma ha hozzám szól lekeverek neki egyet, és leszedem a fejét..

Felvettem egy rövid nadrágot és egy fekete csipkés újjú haspólót. Plussz egy fekete magssarkú. Ma fekete napot tartok

Suliban:

Belépek az igazgatóiba és nagyi ott volt. És ott volt az új fiúcska is.. hm..jóképű nagy kék szemei vannak. Túrható haja.. hm.. jól el leszünk érzem én.

-Nos szia unokám. Ő itt a maffia új tagja itt hagyták neked. Remélem el lesztek, itt van a mappa amit tudni kell róla én megyek-lecsapta az asztalra és kiment. Megvártam amíg kimegy, és megnéztem a mappát.. Adam Sellnek hívják 17 éves, és az apjával él.. hát ez nem túl sok minden.

-Szóval te fogsz engem tanítani kislány?-kérdzete gúnyosan. Pf.. nem tudja kivel kezd ki.

-Igen Adam én. És most mondom el hogy velem te ne szórakozz. Az osztályba 3 tudják, hogy maffiát alkotunk. 2 barátnőm és a mostohabátyám aki egy igazi seggfej lett 1 hónap alatt na  mindegy... Te sem mondhatod el senkinek csak abban akiben igazán megbízol. Gondolom te is rosszfiú vagy, szóval egyik lánynak sem mondhatod el, csak annak akiben megbízol. Kérdés?-hadartam le. Kíváncsian nézett rám a kigyúrt fiú..

-Van pár. Testőröm lesz?

-Szerzek neked egyet, majd intézkedem suli után.-mondtam, és közbe olvastam még róla.

-Te is ilyen rosszlány vagy?-kérdezte azzal a szép mosolyával..Mih? jóh..nem mondtam semmit..

-Honnan veszed?-vigyorogtam..Valamit nagyon tud.. tetszik

-Tetkók a kézen, piercingen, magassarkú, nem átlagos ruha. Most vagy rosszlány vagy, vagy egy cicababa. Bár nem hiszem hogy egy cicababát bármikor felvennének ide.-mondta magának, mint hogy sem nekem.

-Rosszlánynak nevezném inkább magam. Ha bármiben segíthetek csak szólj, bár szerintem megleszel te egyedül is. Nos.. az ofő elment 1 hónapra kirándulni de mostmár visszajött. Viszont beteg, és mindig rám hagyja az osztályt szóval én parancsolok. A suliban királynő vagyok. Kérdés?-már álltam fel az asztaltól, és ő is felállt.. Hm.. kb 180 cm.. én meg 170 valamennyi. Szép magasság..

-Igen van. Segítesz leszerelni a cicababákat?-kérdezte szemtelenül.

-Nos erre a kérdésre számítottam szóval igen. Lesznek akik rajtad fognak lógni, természetesen segítek. Nashnak is segítettem.Mehetünk is. Bementünk és mindenki minket nézett. Cipőm kopogását lehetett csak hallani. 

-Nézd már új hús-suttogta Kim a csatlósainak, csak hogy mindenki hallotta. 

-Ne is gondolkodj rajta Kim-mondtam határozottan a szemébe.

-Mivan mindenkit felakarsz szedni magadnak?-kérdezte szemtelenül.

-Hát persze Kim, én csak is ilyen vagyok. Sőt mindenkivel együtt vagyok egyszerre-mondtam cinikusan. Ő csak csúnyán nézett rám... Most mindenki engem figyel..hát elkezdtem mondani a dolgom.

-Sziasztok. Ő itt Adam Sell az új osztálytársunk-itt ránéztem Miara és Lisara, tudatosítottam őket, hogy ő az új maffia tag-bánjatok vele szépen. Kérlek mutatkozz be nekünk. Belenézett a szemembe. Én kitudom olvasni az emberek szeméből mit akarnak félig. Azt akarta, hogy én mondjam el, nem óhajt beszélni. Sóhajtottam egyet és bólintottam.

-Nos, szeret focizni, és sportolni. Sokszor szokott az edző teremben edzeni.. és minden nap fut. Szingli, és nem is akar nagyon kapcsolatot. Ennyi, kérdés van?-kérdeztem. Adam a fülembe sugott egy köszönömöt, én csak bólintottam. 

-Miért nem ő mondja?-kérdezte Alex. Én csak ránéztem Adamra, és bólintott.

-Mert azt akarta, hogy én mondjam el. Majd beszéltek vele. Most pedig ülj le, vagy ha akarsz beszélhetsz.

-Inkább beszélek kicsit magamról, én kint maradok de te leülhetsz-mondta én pedig leültem a helyemre-én is rosszfiú vagyok, cigizek és iszok is. Szingli vagyok de tetszik egy lány szóval sajnálom. Nem akartam az elején beszélni de egyszer úgy is meg kell szólalnom. Apámmal élek, anyám az meghalt amikor 10 éves voltam. Könnyeivel küszködött, ezért én felálltam és megsimogattam a hátát.

-Nem muszáj fojtatnod, tereld másra a témát, nyugi-suttogtam a fülébe, és a vállára hajtottam a fejem. 

-Úszok, focizok és röpizek is szívesen. Rám nézett tehát vége van. 

-Rendben mára végeztünk, mindenki mehet haza. Nash.. lesz otthon valaki ma?-kérdeztem tőle gúnyosan..Mindenki megállt ilyenkor nem mernek kimenni csak ha elmondtam mindent.

-Igen lesz otthon valaki. Pontosabban 1 lányka-kezdte gúnyosan de közbeszóltam.

-Na idefigyelj. Meguntam hogy 1 hónapja mindig ki kell dobnom egy lányt a házunkból mert megfekteted és otthagyod őket. Nem érdekel, hogy cicababa vagy sem, bár volt köztük normális is. Elég volt, hogy rosszfiút játszol. Mivan veled? Miért nem lehet veled normálisan beszélni? És most kit akarsz haza cipelni hm? Mondjad!-kiabáltam vele és közbe a szemembe könnyek gyűltek. Nash csak rám nézett komoly arccal majd válaszolt. Tudni kell, hogy Lisaval szakított, és ezért is utálom.

-Annabella.-ő egy normális 11.es lenne. 

-Miért? Mondd miért? Ártatlan vele is elhitetted hogy jajj de szeretlek dumát és ment utánad? Tudod, ha nem változtál volna meg Lisa is ott lenne neked. De neked szakítani kellett vele, azóta pedig úgy nézel ki mint egy élőhalott. Kapd már össze magad bazdmeg!-kiabáltam vele. A többiek inkább leültek..

-De Lisat soha sem szerettem. Nem kaptam meg tőle azt amit akartam, hát nem érted?-kiabálta ő is. Itt mindenki rá nézett Lisara. Én oda rohantam hozzá, de késő volt. Elbőgte magát. 

-Mia kérlek vidd el inenn-mondtam neki, ő csak bólintott.

-Nehm..itth...maradh-okh..-mondta Lisa. Én bólintottam.

-Ezt akartad Nash? Igen? Soha többet nem vagy a bátyám, nem is ismerlek. Oda mentem hozzá és jól megpofoztam. Utána oda ment Mia tőle is kapott. Majd Lisa is odament de ő még kiabált vele.

-Soha sem szerettél? Csak azért dobtál ki mert nem nyitottam ki neked a lábad? Mih? Milyen ember vagy teh?- üvöltötte és megpofozta.

Amikor otthon voltunk, pont hallatszódtak a hangok. Benyitottam lerángattam Annabellat és kidobtam az utcára. Egy szót sem szóltam pedig forrt bennem a düh. Majd Lisat vigasztalva aludtunk el..

A Maffia feje (BEFEJEZETT)Where stories live. Discover now