64

1.1K 47 1
                                    

Ma elég rosszul keltem, ugyan is duplán láttam....nagy nehezen felébresztettem szerelmem, és azt mondta hoz vizet, ne menjek sehova...Még is hova  a jó istenbe  mennék most komolyan?  Mindegy, hozott vizet és jobb lett....azt akarta, hogy maradjak itthon és pihenjek de én menni akartam, ugyan is első 2 óra osztályfőnöki és én vagyok... Sőt....felmondott az úgymond oszt.főnökünk és át adta nekem a helyet...Normális az ilyen?Mindegy elindultunk lassan de biztosan az iskolába...

Ruhám:

Smink:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Smink:

Majdnem le estem a lépcsőről de jól vagyok, mert megfogott a babám

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Majdnem le estem a lépcsőről de jól vagyok, mert megfogott a babám...  Mikor beértünk mindenki megkérdezte jól vagyok? nagyon fehér vagyok....

-Figyeljetek tök jól vagyok...igaz reggel kettőt láttam mindenből de semmi baj. Csak nehogy előbb jöjjön a baba, mert akkor meghalok-és elnevettem magam, így a többiek is.... A harmadik órán fizika volt, de meg kellett fognom, Noah kezét, mert olyan erős fájás jött rám, hogy ha nem csinálok valamit bajok lesznek... Tudta mi a bajom, próbált nyugtatni, fogta a kezem, simogatott de nem túl jó... Mire kicsöngettek, már lassan sírtam csak nem akartam az óra közepén...kiment a tanár, egyből elkezdtem sírni, és megöleltem Noaht jó erősen.... Bevitt a kórházba...és kiderült , hogy ilyenkor az utolsó hónapokban, elő fog fordulni ilyesmi.. Tök jó, tehát meghalok az utolsó hónapban.. Mindegy, lassan el indultunk haza, és egész nap feküdtem az ágyba, és pihentem.

A Maffia feje (BEFEJEZETT)Where stories live. Discover now