62

1.1K 52 0
                                    

2 hónap után:

Háromszor akkora lett a hasam mint eddig volt... Öltözni nagyon nehezen tudok,  hajolni meg bármi ilyesmit pedig egyeltalán....Ilyenkor Nash vagy a lányok segítenek nekem.. Anyu elvan foglalva Sophival ugyan is egyre nagyobb ő is és egyre több mindenben kell neki segíteni. Persze amiben tudok abban segítek neki, de nekem is nagyon sok dolgom van :c  Sophie is nagyon örül neki, hogy kislány lesz, nagyon sokat szokott hozzá beszélni és nagyon jól elvagyunk... Anyának a barátjával is kezdek megbarátkozni, úgy tűnik ő marad neki.... Szoktam beszélgetni vele is....de még elég távolságtartó vagyok. 
Nálam mi történik szerelem terén? Megismerkedtem egy fiúval...Ültem egy kávézóban és oda jött mellém, és elbeszélgettünk.. Elmondtam neki az egész életemet, úgy éreztem benne megbízhatok. És igazam volt... Mellettem volt az elmúlt 2 hónapban, nem hagyott el akkor sem amikor hisztiztem mint egy kisgyerek... Megnyugtatott, és segített amiben csak tudott..
A neve Noah Hill. 17 éves és nagyon helyes... Ugye én is ennyi vagyok is nincs annyira nagy kor különbség... Bemutattam a családomnak és nagyon megkedvelték ők is. A lányok, Noah és Sophie is véleménnyel van róla... Sophival mindig játszik...azt hiszi bizonyítania kell nekem, hogy ő jó apa lesz... Én tudom, érzem.. Szerintem magának akar bizonyítani.. Itt lakik ő is, így elég sokan vagyunk már a házban de bőven elférünk :) Cam békén hagyott.... Néha majd láthatja a kislányom de nem sűrűn... A maffia is nagyon jó....keveset vagyok bent és elég keveset foglalkozok velük is de vannak már olyan ügyesek, hogy megtudják oldani egyedül... Ha baj van akkor hívnak, és bemegyek de amúgy semmi különös.. Majd lassan, de eltelt a nap..

A Maffia feje (BEFEJEZETT)Where stories live. Discover now