Új szerzemények

4.9K 125 20
                                    

Minden átlagosnak indult. Kivánszorogtam nagy nehezen az ágyból, és választottam egy elegáns fekete darabot :

 Kivánszorogtam nagy nehezen az ágyból, és választottam egy elegáns fekete darabot :

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Sminkem:

Kicsit szebben öltözködtem, nincsen semmi oka egyszerűen ez így pont jó

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Kicsit szebben öltözködtem, nincsen semmi oka egyszerűen ez így pont jó. Anyám itthon volt reggel, szóval köszöntem neki -vissza se köszönt, de már megszoktam- és elindultam. 

A lépcsőnél a szokásos csapat állt, és jól megnéztek én csak kacsintottam egyet. Beléptem a suli kapuján és utat engedtek nekem -ezt most értsétek úgy, hogy ketté választották magukat és jah- ennek örültem.

-Jó reggelt iskola! Királynőtök megérkezett -vigyorogtam mint egy vadalma. Azonban észre vettem,hogy egy félős lányka nem állt félre. Szúrósán rá néztem és megfagyott a levegő. Közel mentem hozzá, alaposan megnéztem.

- Új vagy itt igaz? - kérdeztem. Ő csak félve bólintott.

- Rendben. Akkor hagy mutatkozzak be neked, Rose Collins vagyok és ennek az iskolának a királynője. Hány éves vagy?

- 16-válaszolta magabiztosan. Bólintottam, és intettem, hogy jöjjön velem.

-Rendben, velem egy osztályba kerültél, valószínűleg akkor új vagy, Ez az osztályod. És figyelj oda, mit csinálnak a többiek és utánozd. Mert ha nem, akkor nagy bajok lesznek. Értve?-kérdeztem. Bólintott és bement az osztályba. Kb. már 20 perce késtem az óráról de annyira nem izgatott. Bementem és nahááát... az új lányka a helyemen ült. A tanárok is tudják, hogy nagy balhét szoktam csapni, nem mondom azt,hogy félnek tőlem, de azért nah. Megfagyott a levegő és hol az új lányra, hol rám néztek. Oda sétáltam a padomhoz.

-Kicsi, kicsi új lány. Megint összefutottunk? Az én helyem ülsz. Tudom nagyon szép innen a kilátás biztos vagyok benne, de jobban jársz ha másik helyet keresel- mosolyogtam mint egy vad alma.

- Rose Collins hagyd..- kezdte volna az ofő de a szememmel üzentem neki. Ő bólintott , mert tudta mit akarok csinálni, engedélyt kaptam rá. A többiek kikerekedett szemmel nézték, ők tudták mit jelent ez. Megfogtam a lányt, és kicsit a kezét hátra tettem a kezét. Utána fogta magát és leült máshova, és csak bőgött. Most kicsit rosszul éreztem magam, mert nem fájhatott neki. Közbe eszembe jutott, hogy ő új diák...nem kellett volna így viselkednem vele. 

A Maffia feje (BEFEJEZETT)Where stories live. Discover now