A feladat

2.1K 72 0
                                    

Érdekesen kezdődött a napom. Kaptam egy feladatot. Ember kínzás..hm.. abba jó vagyok. 

Ruha:

Meg a tegnapi tűsarkú

ओह! यह छवि हमारे सामग्री दिशानिर्देशों का पालन नहीं करती है। प्रकाशन जारी रखने के लिए, कृपया इसे हटा दें या कोई भिन्न छवि अपलोड करें।

Meg a tegnapi tűsarkú. Ma eldöntöttem, hogy megyek fodrászhoz, szóval új hajszín.Megyek le a konyhába és reggeleznek.. valahogy be kell jelentenem nekik...

-Öhm..sziasztok. Kaptam egy feladatot-kezdtem félve, és megálltam velük szemben 

-Mi az kincsem?-kérdezte ő is félve és izgatottad. Közbe elém állt.

-Öhm.. ember kínzás..tehát nem ölöm meg csak kínzom. Ez tetszik-csillogott a szemem. És itt most 2 féle reakció volt. Anya is izgatott volt, viszont Nash félt.. Reggeliztem és mehettem egy sikátorba. Aha itt volt egy fiúcska..nos késem van és pisztolyom van. A hely magába üres, a fiúcska kb 16 éves és fél. Szupii, kezdjük a játékot.

-Szia-köszöntöm és visszahallottam a hangom, a fiú ijedten felém lépett-mit keresel itt? Tudni kell, hogy engem most is figyelnek, hogy mit csinálok szóval csak ügyesen...

-Öhm..szia. Ide küldtek, vagy is egy levélben ez a hely állt..Nem tudom miért. Én közelebb mentem, és elővettem a kést. Elkezdtem a lábához tenni, átvágtam a nadrágot. Ő sikított, kérdezte mit csinálok nem válaszoltam.Kínoztam ahogy csak lehet. A végén elájult, otthagytam a többiek meg elvitték. 

A suliban:

Mivel nem lettem koszos ezért nem kellett ruhát cserélnem, szerencsére. Mia és Lisa tudták mit csináltam, ezért jöttek a kérdések:

-Jó volt?

-Mit kellett csinálnod?

-Kés vagy pisztoly?

-Igen jó volt, kés és kínoznom kellett-vigyorogtam öntelten.Ők is megijedtek.

-Lányok látnotok kéne az arcotokat-nevettem.

-Jóh na, nem minden napi, hogy a barátnőm a maffia tagja. 

Nem történt túl sok minden a suliba. Kivéve az utolsó órán, mivel lyukas óránk volt.

-Cica szép vagy-kezdte Alex. Nem válaszoltam gondoltam majd abba hagyja. Naív..Elővett egy fegyvert... nah ez már rosszul kezdődik mondhatom. Matt már jött volna, de leintettem. Alex a fejemhez fogta. 

-Hagyd Alex, van másik csaj is-mondta Carl, egyszer meghálálom neki megmentett. Pont most Alex nem figyelt, szóval kicsavartam a kezéből a pisztolyt. És rá szegeztem. Matt mellém jött, és csak a feszítővasat vette elő.

-Most szépen Alex, elmondja miért van nála fegyver, és miért akar megölni-kezdtem gyilkos hangon. Megijedtek, mint egy elmebeteg úgy nézhettem ki.

-Ha nem lehetsz az enyém akkor senkié-ordibálta kikelve magából. Mattra néztem, bólintottam. Nos ez azt jelenti, hogy kap egy kis kínzást, de először egy tűt szúrunk bele, és felvesz egy maszkot. Utána ha felébred egy kis kínzás, de ez most nem nekem szánt feladat. Vége a sulinak.

A Maffia feje (BEFEJEZETT)जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें