60

1.1K 48 0
                                    

Eltelt pár hét, és ma derül ki az, hogy kislány vagy kisfiú növekedik e bennem... Nagyon izgatott vagyok, és elkísérnek a barátnőim, és anyum is eljön :) 9-re kellett mennünk, így sajna korán kellett kelnem... 

Ruhám:

Smink:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Smink:

Nagyon szépen látszik a hasam :) Elindultunk,de sajna nem hagytak vezetni, így anyum vezetett

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Nagyon szépen látszik a hasam :) Elindultunk,de sajna nem hagytak vezetni, így anyum vezetett.... Mikor be értünk elég sokan voltak így vártunk pár percet, majd behívattak..

-Jöjjön velem asszonyom, húzza fel a pólóját, és most rákenünk a hasára egy krémet. Kicsit hideg lesz-közölte velem, és tettem amit kért. A lányok szorították a kezemet, és anyum is.... Nézzük a képet és hirtelen megjelent a kis feje.....már könnyeztünk, de még most jön a jó része :)

-Hölgyem....maga kislány gyermeket vár-mondta mosolyogva én meg  elsírtam magam. Istenem...egy kislány... Mindig is egy kislányt szerettem volna :) Mindenki sírt, de én a legjobban... Haza mentünk mindenkinek elmondtuk az öröm hírt, és elkezdődhetett végre a gyerek ruha vásárlás... Rengeteg mindent vásároltunk már a picinek, hisz mind olyan cuki :) 
Nálam elhelyeztünk egy gyerek ágyat, hisz elég lesz egyenlőre nálam a pici :) 
Bementünk a maffiába és ott is elmondtuk a hírt, mindenki nagyon örült... Azt hiszem most vagyok a legboldogabb.....Camnek viszont el kell mondanom...hisz az ő gyereke is... Mindegy, mentem aludni...

A Maffia feje (BEFEJEZETT)Where stories live. Discover now