Untitled Part 6

3.6K 96 2
                                    

Csütörtök...Kivételesen első óra rajz kivételesen szeretem. Eldöntöttem ma rossz kislány leszek igazán.

Ruha:

Cipő:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Cipő:

Cipő:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

haj:

smink:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

smink:

Most van fél 9, akkor menjünk szépen a szépségemhez

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Most van fél 9, akkor menjünk szépen a szépségemhez. 

Terembe:

Nagy erővel kinyitottam az ajtót, és nahát. Nem volt bent tanár, pedig akartam egy jelenetet rendezni.Mindenki engem nézett.Élveztem, kifejezetten élveztem. Lisa örült nekem és csak mosolygott, Carl pedig nézett és végigmért, majd kacsintott egyet.

-Sziasztok. Hercegnőtök visszatért-vigyorogtam- hol van a tanár?

-Kiakasztottuk-mondta Carl. Mindenki csak bólintott.

-Ügyesek vagytok. Akkor most mindenki foglalja el magát, vagy beszélgessünk. Mivel tőlem amikor jöttem sokan akartatok kérdezni, megvannak még a kérdések?-kérdeztem. Mindenki bólintott.

-Jó, akkor mindenki 2 kérdést tesz fel, sorba megyünk, és ha olyan akkor válaszolok. Carl kérdez, de ha akarod felteheted az egész kérdést.

- Akkor hol is kezdjem. Volt már pasid? Szűz vagy? Gazdagok vagytok? Egyenlőre ennyi. Amúgy csinos vagy-mondta és ,,húúúzni" kezdtek.

-Igen volt, nem , nem vagyok szűz. Igen gazdagok vagyunk. És köszi-kacsintottam. Jack jött..blahh

-Cica, kaphatok egy puszit? Lehetnénk újra együtt?-kérdezte öntelten. Lisa felém fordult, és üzent a szemével. Be van rúgva, ki gondolta volna. Tudni kell, ilyenkor a legveszélyesebb, ma sok dolgom lesz úgy érzem.

- Nem kapsz puszit, és nem leszünk együtt Jack-mondtam. Felállt, és elindult. Tudtam mit akar csinálni de megtudom magam védeni. A fiúk már indultak lefogni de közbeszóltam.

-Ne fogjátok le. Be van rúgva, ilyenkor veszélyes. Mindegyik leül a helyére és ott marad, csendbe. Én lerendezem megértettétek? Majd szólok ha gyertek, sajnos sokszor volt ilyen állapotba. Jack emelte a kezét, azonban elkaptam, és gyomron rúgtam és elesett. Sajnos felállt, hát ez hosszú lesz.

-Na mivan baba? Csak ennyit tudsz? Erősebbnek ismertelek.

-Nem akartalak bántani, de te tudod. Nem gondoltam volna, hogy újra megakarsz verni, ugyan olyan szánalmas vagy mint régen. De már tudom, hogy mit akarsz csinálni, tapasztaltam Jack képzeld. Nem hagyom hogy ilyen állapotba bántsd a többieket. Gyerünk üss meg. 

Odalépett Jack hozzám, és...és..megpofozott. Elestem a földre, nem tudtam gyorsan felállni. Belém akart rúgni.

-CARL, JASON TÖBBIEK, FOGJÁTOK LE-kiabáltam gyorsan. Odajöttek, Lisa pedig hozzám és a nyakamba borult sírva. Közbe felálltam és oda léptem elé, ő csak vigyorgott mint aki jól csinálta dolgát. Ha így játszunk legyen.

-Tudod nem gondoltam volna, hogy újra megütsz. Egy szánalmas vagy. DE most én jövök-vigyorogtam-fiúk, nehogy el engedjétek.Tökön rúgtam, megpofoztam, mindent csináltam vele, és kidőlt. Elaludt. A fiúk elengedték és mindenki megölelt. Lisa még mindig sírt.

-Hé Lisa, nyugi jól vagyok. Hallod ne sírj kérlek-csitítottam. 

-Milyen ügyesen kicsináltad- mondta Carl- de jól vagy?

-Persze, semmi bajom. Most kidőlt...ha felkell semmire se fog elméletileg emlékezni. És köszönöm mindenkinek. Minden csendes volt, de Jack felkelt utolsó órára.

-Hjahj..argg.pfff...-mondta. Mindenki rám nézett, én bólintottam, hogy csend. Lehet eszébe jut, kitudja.

-Jahj gyerekek. Miért fáj mindenem? Mért van rajtam magassarkú nyom? És véres az arcom?-kérdezte tőlünk. Én oda álltam elé.

-Tudod Jack. Te  MEGINT megtámadtál, és én megvédtem magam. Mindenki látta mire vagy képes. Egy kis utolsó tuskó, hülye vagy..és maradsz is. Jack kikerekedett szemmel nézett rám.

-Istenem Rose kérlek bocsáss meg, tudod hogy nem akartam.-mondta. Mindenki rám nézett.

-Tudod ezt sokszor eljátszottad. Ennek vége, és ezt még visszakapod.

Hazamentem és anyunak mindent elmeséltem. Kicsit mérges volt rám, de örült hogy megtudom magam védeni. 

-Gyere kicsim kicsit beszéljünk.-mondta gondterhelten.

-Úgy érzem baj van...-mondtam magabiztosan.

-Figyelj, tudom nem most kellene elmondanom, és kérlek ne haragudj-kezdte és már majdnem sírt- deh.. van 1 fiú testvéred, akit jó pár éve nem láttunk. Kiköltözött nagyiékhoz még régen, és most jön haza. Nos, ő most 16 éves. Édesem kérlek ne haragudj rám.-elsírta magát. Én csak bámultam, örültem is meg nem is.

-Anya-kezdtem és felemelte a fejét-semmi baj, örülök neki hogy van egy nagy tesóm és tud rám vigyázni kicsit. Viszont, mondd meg nekem ki lépett félre? Gondolom, hogy nem te, bízok benne.

-Kicsim, nem én hanem apád. És mondanom meg valamit. Apáddal elég rossz a kapcsolatom mostanában, ezért elválunk te nálam maradsz. És Nash a mostohatestvéred. Nos ő rosszba van apáddal, és az anyjával is. Hozzánk jön, én ismerem őt. Remélem kedvesek lesztek egymáshoz- mondta kedvesen és félénken.

-Rendben, apuval nekem sincs túl jó kapcsolatom, a testvéremet meg várom. Mikor jön? -kérdeztem izgatottan.

-Holnap suliba mindenki délig lesz, és 1kor jön.-mondta, én elhúztam a számat és mondtam.

-Holnap jön hozzám Lisa, de nem baj ha ő is itt van ugye? Anyu csak rázta a fejét.

-Nembaj kicsim. 

Este izgatottan aludtam el. Vártam a holnapot. Lisa is alig várja, és meglepődött. Viszont apura ha

A Maffia feje (BEFEJEZETT)Where stories live. Discover now