Kezdődik a kirándulás.

1K 45 4
                                    

Vasárnap este:
Vasárnap este van így bepakoltam a cuccaimat és a kicsikét is..Holnap kezdődik az 1 hónapos kirándulás...Nehéz lesz de megbirkózunk vele...Nehezen aludtam el, hisz féltem és izgultam mi lesz holnap.
Hétfő reggel:
6-kor keltem, hogy időben eltudjak készülni..Fáj itt hagyni az anyukámat, és a kis tesómat de tudom, hogy jó helyük van itt. Anyum vigyázni fog rá..
Ruha:

Smink:

К сожалению, это изображение не соответствует нашим правилам. Чтобы продолжить публикацию, пожалуйста, удалите изображение или загрузите другое.

Smink:

Igen, télen szoknyába

К сожалению, это изображение не соответствует нашим правилам. Чтобы продолжить публикацию, пожалуйста, удалите изображение или загрузите другое.

Igen, télen szoknyába...De lassan jön a tavasz szóval annyira nem fogok nem fogok megfagyni..Előkészítettem a babakocsit mert nem akarok az ölembe cipelni, hisz letörik a kezem, és kezd nehezedni a súlya is.. Így kocsival elmentem a reptérig, majd ott vártam a többieket...pár perc múlva megérkeztek és felszálltunk a repülőre....
12 óra hosszú, fáradt út után:
Őszintén? Soha ne repüljetek egy kisgyerekkel...4* hányt, és nagyon sokat sírt...szerencsére pár órát nyugodtan végig aludt..nézett mesét stb.. nehéz volt, de Cam (az apja a gyereknek!!!!!-szerk) és a lányok sokat segítettek. 
  Ideértünk a szállásra és egy 5*hotelbe foglaltunk szállást. Én, Nash, Cam, Lisa,Kim, Mia voltunk egy szobába és a többiek is szét osztva...  Nagyon fáradtak voltunk ezért nem mentünk sehova..Próbáltam elaltatni a kisbabát, de Cam azt mondta ő megcsinálja, így nyugodtan mentem aludni..

A Maffia feje (BEFEJEZETT)Место, где живут истории. Откройте их для себя