Összetörtem

1.5K 52 0
                                    

Ma reggel zokogva keltem fel. Mindent eldobáltam ordibáltam. Bejött Nash próbált megnyugtatni de nem ment neki. Hangos voltam, bejöttek anyum is kérdezte mi a bajom én csak zokogtam majd megöleltem.

-A-dahm m-egh-csalt-zokogtam anyum ölében.

-Jajj életem.. Annyira sajnállak-simogatta a fejem. Az ajtón berohantak a lányok egyből a nyakukba ugrottam és bömböltem.

1 óra múlva

-Életem öltözz fel szépen a suliba ne lássák rajtad, hogy megtörtél-mondta anyu. A többiek bólogattak.

-Jóh, igazatok van. De annyira fáj-mondtam könnyezve. Végül nagy nehezen felöltöztem..

Ruha és cipő:

Ennyit akartam de a lányok mondták hogy nagyon rosszul festek ezért muszáj egy vakolatot a fejemre tennem :/

Hoppla! Dieses Bild entspricht nicht unseren inhaltlichen Richtlinien. Um mit dem Veröffentlichen fortfahren zu können, entferne es bitte oder lade ein anderes Bild hoch.

Ennyit akartam de a lányok mondták hogy nagyon rosszul festek ezért muszáj egy vakolatot a fejemre tennem :/

Smink:

De látszik a fejemen hogy nyúzott na mindegy

Hoppla! Dieses Bild entspricht nicht unseren inhaltlichen Richtlinien. Um mit dem Veröffentlichen fortfahren zu können, entferne es bitte oder lade ein anderes Bild hoch.

De látszik a fejemen hogy nyúzott na mindegy. Beértünk a suliba most már mindenki tudott róla. A tanárok, nagyi a többi gyerek.. Beértem a terembe pont matek volt, persze a lányok időbe bementek nem várták meg amíg felöltözök.. 

-Elnézést a késésért-mondtam határozottan. A tanár biccentett hogy üljek a helyemre. Mia és Lisa megszorították a kezemet, Nash pedig felállt és megölelt. Ez sok erőt adott. Az óra felénél bejött nagyi, és felém lépett. Megölelt és azt mondta hogy kitartást.

-Még esetleg egy pap nem akar bejönni?-kérdezte cinikusan Petra, azaz egy csatlós.

-Tudod életem az egy dolog hogy te így viselkedsz, és téged nem viselne meg. De én szerencsére nem te vagyok, szóval szépen fogd be a kis pofidat.-mondtam megemelt hanggal. Biccentettem a tanárnak, hogy elmehet, ő hálásan nézett rám.

-Miért? Nem látszik hogy megviselt a szakítás-mondta Kim érdeklődve

-Tudod a szakítás annyira nem viselt volna meg csak elhúzta. Kérdezd meg a lányokat vagy Nasht mi történt reggel. Aztán mondhatod hogy nem viselt meg-mondtam már gyengébben. Mindenki kérdőn nézett rájuk. Én biccentettem hogy mondhatják.

-Zokogva kelt fel, ordibált és csak csattanást hallottunk, de amikor beléptem a szobája romokban volt. Nem tudtam megnyugtatni ezért hívtam a lányokat. Akkor belépett anyu és a karjaiba esett, majd tovább ordibált. Összetört reggel, és nem bírta abba hagyni a zokogást. A lányok szerencsére megnyugtatták. Borzasztó volt így látni-fejezték be a hisztimet. 

-Sajnálom-mondta Kim. Felállt és megölelt. Szívből jött éreztem. Mindenki kikerekedett szemmel nézte.

-Köszönöm Kim, nagyra értékelem-mondtam őszintén ő elmosolyodott.

-Na ha már mindenki hallotta micsoda kis hisztit vágtam le akkor biztos van mindenkinek véleménye róla. Most én elmondom még amit látni vagy tudni fogtok és ennyi. 

-Nah akkor. Mivel vele dolgozok és én vagyok neki a főnöke ezért látni fogom őt. Nála is lesz a húgom, mert nagyon megszerette. Jah, és ő most anyunál van. Kérdés?-mondtam határozottan.

-Hogy vagy?-kérdezte halkan Alex

-Szarul de büszkén-mosolyogtam rá egy kicsit. Láttam, hogy Adam is sajnálja.

-Mikor lehet nálam Sophie?-kérdezte halkan.

-Amikor eljössz érte, de először szólni fogsz nekem. Lesznek szabályok és kész. Elviszed állatkertbe vagy ahova akarod de szólsz nekem. Ennyi.

Ezután hazamentünk..és f

A Maffia feje (BEFEJEZETT)Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt