81

1K 43 0
                                    

2 hét telt el az első nap után... mindenkinek nagyon tetszik ez a hely és nagyon jól érezzük magunkat.. Sajnos a kicsi Mia elég nyűgös mostanában mert kicsit megfázott szegény. Fáj a kicsi pocija és rengeteget beteg. Cam nagyon sokat segít, ő az apja és nagyon jól bánik vele..tudom, hogy szeret és én is.. De félek, megint bele kezdeni ebbe a kapcsolatba..Ha megint elszúrja..gyorsan vissza tértem a valóságba, és irány a fürdő..
Ruha:

Smink:

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.

Smink:

Elegáns, csinos ruha nagyon tetszik :) Mára nincsen program, hisz ezelőtt minden nap megnéztünk jó pár látványosságot

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.

Elegáns, csinos ruha nagyon tetszik :) Mára nincsen program, hisz ezelőtt minden nap megnéztünk jó pár látványosságot... A kicsi elkezdett sírni így egyből mentem be a szobánkba, de szerencsére Cam már ott van...
-Cam-mondtam halkan-beszélnem kell velled-mondtam keményebben. Ő csak szomorúan bólintott...
-Nos..khm... szeretném ha újra kezdenénk a kapcsolatunkat...itt a kicsi és látom, hogy nagyon jó apja vagy... hiányzol és tudod, hogy szeretlek csak nem tudom, hogy fogok tudni megbízni benned-folytattam volna, de közbe szólt..előre féltem.
-Tudod, hogy nagyon szeretlek, és rettentően sajnálom még most is ami akkor történt. Soha többet nem fogsz csalódni bennem megígérem-majd nagyon erősen megölelt, mintha nem akarna többször elveszteni.. Elkezdtem simogatni a haját, és egyre szorosabban ölelt.
-Szeretlek te idióta-suttogtam neki-én is téged-mondta Cam..majd a szemembe nézett..Könyörgően nézett a szemembe. Majd megcsókoltam...

A Maffia feje (BEFEJEZETT)Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang