55

1.2K 49 3
                                    

Hétfő:

A vasárnap gyorsan eltelt, Lisaval vásárolgattunk. Nekem már eléggé látszik a hasam hisz 1,5 hónapos vagyok lassan. Lisanak még nincsen hasa, de egyre izgatottabb.. Anya örült neki, hisz 2 unokája is lesz, és Sophie is örömmel fogadta... Nash az elején el akarta vetetni, de mindent megbeszéltek így marad a gyerkőc :) Szegény Lisa párszor volt már rosszul...de annyira nem volt vészes..

Ruhám:

Smink:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Smink:

Beszálltunk a kocsiba, majd elindultunk a suliba

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Beszálltunk a kocsiba, majd elindultunk a suliba... Nem látszik a hasa Lisanak..de ha valaki jól megfigyeli már egy kicsit is akkor észrevehető. A tanári szobába mentünk, meg kell beszélnem a tanárokkal...

-Jó reggelt-köszöntem be, és minden tanár erre fordult-nos, Lisa terhes lett, így bármikor rosszul lehet, ezért amikor kimegy a mosdóba hányni én vele megyek.. Nem lehet egy szavuk se. Rendben?-kérdeztem felemelt hanggal, ők bólintottak így kimentem onnan.. Mehetünk az osztályba, útközbe pedig megdicsértek...  2. szünetbe kirohant Lisa, így mentem vele és segítettem neki.. Furcsán néztek ránk de annyira nem érdekelt.. 5.órába telefonom volt, az egyik maffiás emberem volt az..

-Mindenki kussba marad-ordítottam el magam. Felvettem...

-Jó napot hölgyem, történt egy kis galiba-kezdte félénken.. Ők nem tudják, hogy terhes vagyok....majd ha bemegyek...

-Mi történt?-kérdeztem rideg hangon...

-Az egyik szállítmány...nem jött meg. Eltévedt Olaszország felé, asszonyom..

-Hogy lehet Olaszországba ti agyhalottak-ordítottam hirtelen el magam...

-Jóh, legyen.. Nem megyek magukkal, küldök pár testőrt, és minnél hamarabb oldják meg-mondtam figyelmeztetve, majd lassan de eltelt nap...

A Maffia feje (BEFEJEZETT)Where stories live. Discover now