A kis tesóm

1.9K 67 0
                                    

Este boldogan aludtam el. A mai nap viszont nagyon fontos:) 

Ruha:

A smink egy hétköznapi lett, meg egy magassarkú

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

A smink egy hétköznapi lett, meg egy magassarkú. Lementem a lépcsőn és reggeliztek. Ez az ott volt anya, kérdezni akarok tőle amúgy is valamit.

Jó reggelt. Anya kérdezhetek valamit?-kérdeztem, közbe elkezdtem egy almát enni.

-Persze kicsim.

-Ugye nagyon szeretnék egy kistestvért, de mivel nincsen párod ezért arra gondoltam , hogy bemegyek én meg majd még 1 valaki az árvaházba és haza hozok egy kicsike lányt. Ilyen 5-6 évesre gondoltam-mondtam félve. Mindenki csak nézett rám csodálkozva. Mivan én nem csinálhatok ilyet? Anya már könnyezett.

-Tudod kicsim, én is akartam még egy gyereket. Igen még nincsen mostoha apád. Rendben. Próbálok vele is foglalkozni, de remélem olyan nővér leszel, mintha az anyja lennél-könnyezett.

-Köszönöm anya, és vigyázni fogok rá, az életemnél is jobban-mondtam határozottan, és megöleltem. Jön velem Adam, Mia meg Lisa. Nash most elment bulizni..Ch.. Felhívtuk az árvaházat, azt mondták, hogy most tudunk menni. Elmentünk, benyitottam a kapun. Mindenki csendben volt, és a gyerekek ott sorakoztak csendbe, várták, hogy valaki vigye őket haza. Megszakadt a szívem.

-Jó napot, én lennék Rose. Ha akar kimehet de bent maradhat. Szeretnék beszélni kicsit a gyerekekkel-mosolyogtam barátságosan. Váltottunk pár szót, és kiment.

-Sziasztok én Rose vagyok, 16 éves. Szeretnék egy szép kislányt aki a húgom lenne. Nagyon szeretem az állatokat.  Ha valakit haza is viszek, akkor nagyon fogom őt szeretni, nem fogom bántani-mondtam, és közbe mosolyogtam. Meghallgattam mindenkit, fiút,lányt mindenkit. Van egy kislány aki nagyon szépet mondott, és 6 éves. Még sírt is. A végén oda jött hozzám a kislány és a nyakamba zokogott. 

-Kérlek vigyél ki innen, itt olyan rossz. Folyton bántanak a nagyok-suttogta a fülembe és közbe sírt. Én csak simogattam a hátát, és a barátaim mosolyogva figyeltek. Nagy nehezen letettem. És vissza mentem a nőhöz. Elmondtam, hogy azt az aranyos kislányt szeretném.

 Elmondtam, hogy azt az aranyos kislányt szeretném

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Gyönyörű hosszú göndör haja van, kékes szem. És nagyon aranyos. Kiderült, hogy Sophie Wilsen. 6 éves, szereti a kutyákat, majd veszek neki egy cuki kutyust. Egész végig beszélgettünk otthon bemutattam anyának. Úgy szólít engem, hogy Rosyy, Anyát pedig úgy hogy mami. Nagyon édes kislány. Mondta anya, hogy mondjam el neki a maffiás ügyet. Szerintem megfogja érteni, hisz okos gyereknek tűnik.

-Gyere Sophie, mondani akarok 2 dolgot-ő figyelmesen figyelt. Hallottál a magyar maffiáról? Ő csak bólintott, jó annyira nem lesz nehéz dolgom. Most itt vannak a többiek is a szobába, hátha nem tudom lenyugtatni.

-Tudod Sophie, én vagyok a magyar maffia vezére-kezdtem, de ő már könnyezett, és közbe szólt.

-Meg akarsz ölni?-kérdezte sírva. Megakartam ölelni, de elhúzódott a sarokba. Már én is könnyeztem.

-Isten őrizz kicsi királylány. Nagyon szeretlek, soha nem fogom engedni hogy bármit is csináljanak veled. Én se fogok semmit, kérlek gyere ide-mondtam sírva, jó erősen megölelt. A többiek is már könnyeztek. 

-Biztos? Én csak bólintottam.

-És arra jutottam, hogy ugye te suliba fogsz járni, én pedig majd venni fogok neked kutyust. Azt mondtad szereted őket. De csak akkor ha kell-mosolyogtam. Ő csak mondta hogy kell kell. 

-Rendben. Viszont ugye tudod, hogy ha maffia főnök vagyok. Akkor khm.. nos embereket ölök meg, akik rosszat csináltak. És khm.. van nálam pisztoly és van testőröm is. Nem baj ugye?-kérdeztem félve.

-Dehogy baj. Valahogy meg kell védened magad, és minket. Hol van Nash?-kérdezte kíváncsian. És pont bejött az ajtón, a kislány leszaladt az ágyról és a nyakába ugrott.

-Gyönyörű kislány-mondta Nash mosolyogva. Mindenki csak bólintott.

-Elmondtam neki, az elején kiakadt, de utána megbékéltünk.  mondtam neki, hogy szerzek neki egy kutyust.Elmentünk az ő sulijához, és az enyémhez. Mondtam nekik, hogy menjünk be pár órára, Sophiet meg én elintézem. Úgy is lesz egy laza rajz, ő majd rajzol. Nos dupla rajz volt, na mindegy. 

-Rosy felveszel-nyújtózkodott hozzám, a húgom. Én csak felkaptam, ő meg megölelt.

-Figyelj hugi, vannak bent rossz emberek, lehet , hogy rosszat mondanak majd rád, de ne figyelj oda. Elvenni tőlem nem fognak rendben? Ő csak bólintott. Bementünk az osztályba a tanár csak érdekesen nézett majd megszólalt.

-Ki ez a gyerek itt? Miért ilyen későn?-kérdezte figyelmesen.

-Azért tanár úr, mert ő itt a húgom, most itt lesz bent velünk ahogy a testőröm is. És azért most, mert ilyen kedvem van. A húgom fog rajzolni. Sophie ülj le ott az üres helyre közében, nyomás-paskoltam meg játékosan a popsiját. Oda súgtam a tanárnak hogy kimehet. Nem akart szóltam Mattnek. A hátához nyomott egy fegyvert úgy hogy senki se vegye észre. Egyből kiment. 

-Rendben. Mindenki azt csinál amit akar. Felőlem rajzolhat, énekelhet, telefon bármi. Felemeltem Sophiet, majd én Adam ölébe ültem, majd a hugom meg az enyémbe. Megcsókoltuk egymást, mindenki kíváncsian nézett ránk.

-Ember, ez mikor történt-kérdezte Jack

-Uhh.. tegnap-mondtam boldogan, közbe rajtam csimpaszkodott egy kis majom. Kérdeztek Shopitól ő meg szépen válaszolt. Mondták hogy oos egy csajszi, többször is látják.

-Miért nincsen iskolába? Nem akarsz neki adni sminket? Vagy magassarkút?-kérdezte Kim. Hát ez se lesz soha szülő.

-Életem, azért nincsen mert holnap kezd. Másrészt megőrültél? Minek adjak neki olyat amit később fog megismerni. Nem csinálok belőle olyat mint én. És te meg hozzá sem érhetsz-mondtam tekintélyesen. Ő még pofázott.

-Matt kérlek, vidd innen-mondtam csillogó, és vággyal teli szemmel. Be vitte a kínzóba. Ott marad 2 napig, majd még kitalálom mit csinálok vele. Nem hiszem, hogy megölöm.   

A Maffia feje (BEFEJEZETT)Where stories live. Discover now