Megvédtem

1.9K 69 0
                                    

Tegnap óta nem is beszéltem Nashal. Egyszerűen nincsen energiám hozzá.. De ma megkellet védenem.. Nem bírta azt a sok rossz szót, pedig megérdemelte volna. Apa.. ch... nem is értem. Miért él még? Na kezdjük az elejétől..

Mai ruha:

Mai ruha:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Smink:

Meg egy fekete magassarkú

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Meg egy fekete magassarkú. Lementem, Nash reggelizett és anya is. 

-Szia anya-mentem oda hozzá és megpusziltam. Szomorúan nézett rám anya, de megráztam a fejem. Nem fogok, neki megbocsátani. Megszólalt a telefonom. Mind a ketten rám néztek. Matt volt az. 

-Jó napot hölgyem. Van egy kis probléma-kezdte Matt aggódóan

-Mi lenne az? Mit nem tudott megoldani?-kérdeztem mérgesen. Mind a ketten félve néztek rám.. Nekem sose volt jó, ha mérges vagyok. Olyankor bármi előfordulhat nálam. 

-Öhm.. nem tudtam megtanítani Adamet lőni-kezdte de közbe vágtam.

-Mi az, hogy nem tudta? Mi nem ment jól?-csapkodtam össze vissza a konyha pultot, ahol ettek.

-Asszonyom kérem ne legyen ideges. Nos, nem sikerült úgyan is tőlünk a legújabb diák tanította. Határozottan meggyőzött róla, hogy ő megtudja tanítani, és hogy beszélt magával. Én kihangosítottam, mert ha nem teszem eltöröm a telefont.

-Mi az hogy meggyőződött róla? Nem tud engem felhívni ezért? Ki volt az? Megölöm-kiabáltam mérgesen. Mind a hárman ijedtek voltak.. Kicsit sem voltam agresszív. Közbe csengettek, valószínűleg a barátnőim voltak. Anyu kinyitotta és mondta, hogy pont vitázok, és hogy ne szóljanak bele mert mérges vagyok.

-Öhmm..asszonyom kérem nyugodjon meg-kezdte.. 

-Engem ne nyugtasson. Mondja már, hogy ki volt. Ha fiú akkor kiherélem, ha lány megölöm-csapkodtam az asztalt. Most már a lányok is ijedten néztek rám..

-James volt asszonyom. De kérem ne csináljon hülyeséget. Majd haza hozom magát-közbeszóltam. Már mérges voltam..

-Nem haza fog vinni, hanem egyenesen a házához. Remélem megértette, köszönöm- kinyomtam. Megint csörgött a telefonom. Carl.. ez furcsa volt. Leolvasták a nevet, és Nash is érdekesen nézett rám.

-Szia cica-köszöntött.

-Engem ne cicázzál nem vagyok jó kedvembe. Mit akarsz?-flegmáztam vele, közbe leültem.

-Jó akkor belecsapok a közepébe-érdekesen figyeltem-ne hagyd, hogy Nash rosszat csináljon ma. Tudom, hogy haragszol rá, de most lehet meg kell majd védened...

-Miért mi baj lesz?

-Apátok oda megy a sulihoz.. Megtudta, hogy rossz fiú lett, hogy miket mondtál neki. Mindent tud. Ne kérdezd honnan fogalmam sincs. Hozzánk jött egyből és kérdezte hol van.. Kérleg védd meg őt.. mi is megpróbáljuk. Aggódóan néztem Nashra, és ő is csak nézett.

-Figyelj, ez természetes, hogy megvédem egy család vagyunk. És nem megpróbáljátok, hanem meg is teszitek. Miért nem tud kiszállni az életéből? Mindent megfogok tenni és kész, amúgy meg köszi-kinyomtam.

-Kit kell megvédeni? És kit akarsz te megölni?-kérdezte Mia. Aggodalmasan ránéztem Nashra. Sejtette de nem biztosra.

-Először a maffia most nem ide tartozik. Érzem, hogy ma használni fogom a pisztolyt. Másrészt mindjárt mondom, kelleni fog  2 testőr. Felhívtam Mattet biztosítottam neki egy másik testőrt Nashnek.

-Minek kell nekem testőr?

-Elmondom drágám-kezdtem gúnyosan-ma eljön hozzánk drágalátos édesapánk aki mindent megtudott, hogy rossz fiú vagy hogy miket vágtunk egymás fejéhez. Elakarja vinni valamelyikünket vagy egymás ellen fordítani. Rendeltem melléd egy testőrt,és megfoglak védeni. Ennyi fog történni ma. Mia hozd le nekem légyszi a fegyvert.  Eltettem a ruhámba és elindultam velük.

-Köszönöm Rose-suttogta Nash.

-Nincs mit. De attól még, ha ez elrendeződött minden ugyan olyan  marad és kész-mondtam határozottan. Oda értünk a suliba, és adtam egy pisztolyt Nashnak a biztonság kedvéért. 4. szünetre meg is érkezett édes apukám.

-Nash-szólította magabiztos hangon. Rám nézett de én intettem neki. Felálltam én, én beszélek vele. Őt nem engedem.

-Rose?    -Mivan mit akarsz?-kérdeztem.

-Hallottam mit csinált veled Nash. Én csak elakarom vinni a közeledből mert erőszakos. Nézd meg mit csinált veled-mondta "sajnálkozva"

-És téged miért is érdekel? Eddig se érdekelt, mivan vele. Amúgy meg kibékültünk és ő a testvérem. Nem érdekel mit mondott, semelyikünk se gondolta komolyan. Szóval húzhatsz vissza a sminktábládhoz-mondtam a szemébe nézve. Mindenki csak lapított.. Akkor vettem észre, hogy ott van Adam. Szerencsére.. semmi baja.

-Mindig is érdekelt. Figyelj azon a környéken vannak jó pasik, sok barátnő. Meglenne mindened? Gyönyörű anyukád lenne-kezdte megint. Kezdem unni. 

-Álljh. Barátnőim vannak, pasim van, és egy gyönyörű anyukám van, aki nem fejelte meg a sminktáblát-vigyorogtam gúnyosan. Mindenki csodálkozva nézett rám.. kamu pasiról még nem hallottak? 

-A barátnőidet ismerem de azok nem neked valók, csupa cicababa-mondta cinikusan, és mérges lettem. Intettem Mattnak , hogy menjen oda apámhoz, a másik Nashez. 

-Egyik se cicababa, de ahol te laksz biztos tele van. Remélem mindegyik meglesz neked-kacsintottam.

-Na és ki a pasid? Eddig úgy tudtam, hogy nincsen..-vigyorgott úgy mintha lebuktam volna.. Ch..paraszt. Én csak végig mentem a padok között, és megtaláltam Adamet. Beleültem az ölébe és megcsókoltam. Egyből visszacsókolt. szenvedélyes volt, mintha már mióta ezt várta volna. Kiszálltam az öléből is vissza mentem a csodálkozó apámhoz.

-Ennyi voltál apám.. Van pasim. van barátnőm. Jó anyám van, szép vagyok. Mi is kell még? Jah igen, egy mostoha apa-vigyorogtam. Matt fülébe súgtam, hogy a kínzóba vigyék be.

-Nash, Mia, Lisa, Adam jön velem. Többiek haza mehetnek. Gyerünk. 

A Maffia feje (BEFEJEZETT)Where stories live. Discover now