50

1.2K 47 0
                                    

Én csak sírtam..

Mindenki kérdezte mi a baj.. a tanár is.... én csak a lányokra néztem. Megértették, és megöleltek, és már őket is kérdezték.

-Tanár úr-szipogtam-legyen szíves kimenni a a teremből, minden rendben-mosolyogtam rá erőltetetten. Ő bizonytalanul de kiment, és megint zokogtam. Oda tettem a hasamhoz a kezem, megint rúgott.. Én megint könnyeztem, megértették a többiek...

-Figyelj, semmi baj nem lesz-kezdte Kim-segíteni fogunk neked, mindenben. Ott leszünk amikor szülsz, amikor  bajaid lesznek. Mindig itt vagyunk neked-mondta, én meg erősen megöleltem őket.

-Köszönöm, mindenkinek-néztem körbe.

-Az a rohadt Cam-mondta dühösen Lisa-megölöm ha a kezem kezé kerül-mondta ordibálva.

-Én leszek az első aki ki csavarja a nyakát-mondtam dühösen-sőőőt, kínzó eszköz-mondtam elhalt hangon. 

KÖVETKEZŐ NAP:

Felkeltem,és belenéztem a tükörbe. Mint egy zombi. Elfogom ma reggel mondani a családomnak. Nash tegnap nem volt suliba, szóval ah..  

Ruha:

Smink:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Smink:

Meg egy magassarkú

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Meg egy magassarkú. Lementem, Sophie is lent volt. Huhh..nehezebb a dolgom..

-Öhm..jó reggelt-köszöntem-valamit mondanom kell-mondtam szégyenkezve.

-Mondd nyugodtan-mondta Nash..nem leszel ilyen nyugodt öcsi, ha megtudod..

-Nosh..öhm..izé.. terhes vagyok most már biztos-mondtam félénken. Mindenki lefagyott, Anyu utána sikongatott, örült neki. Sophienak elmagyaráztam részletesebben.. Nash...kirohant az ajtón. Én utána futottam, még jó hogy fél 8 az egész iskola előtt balhé lesz....

Mentem gyorsan az autóval, és keresem Nasht.. Igen Cam is ebbe a suliba jár most már, elköltöztek.. Először a terembe mentem, ott csak a cucca volt..Kirohantam a teremből és mentem a 11.-esek termébe.. Éppen Nash ordibált, oda mentem és lefogtam ahogy tudtam..

-Elég-üvöltöttem el magam-semmit sem oldd meg, ha kiabálsz vele. Megtörtént, nem tudunk mit tenni ellene-halkultam el..Nash oda jött közel hozzám.

-De igen, vetesd el-mondta halkan de magabiztosan. Könnyeztem, és ráztam a fejem...

-Nem, nem teheted ezt velem-mondtam neki-vagy elfogadod vagy nem. Így jártál-mondtam neki..Ő csak bólintott majd megölelt "Bocsánat" suttogta nekem.

-Boccs haver-mondta Nash, és nyújtotta a kezét. Majd rám néztek..

-Elhitted, ezért veled számolok, és vigyázz-mondtam neki gyilkos hangon..

A nap eltelt, egész szünetben beszélgettünk semmi különös nem volt...

OTTHON:

Haza mentem, és levettem a ruhámat. Fehérneműben kimentem a konyhába és szerencsére tele van a konyha nutellával. Elvettem egy darabot, és leültem a kanapéra. 

-Helló húgi-köszönt Nash. Na igen csak ő köszönt aztán a nappalin bevonul vagy 5 fiú aki mind az én oszt.társam. Én meg egy alig takaró fehérneműbe..Szép..

-Öhm..hali-mondtam nekik kicsit zavartan.. Nash furcsán nézett rám 

A Maffia feje (BEFEJEZETT)Where stories live. Discover now