40

1.3K 52 0
                                    

Ma 5-kor keltem. Mondtam mindenkinek, hogy 6-kor legyenek a vasútnál. Amúgy mindenkit elengedtek, engem is. A húgomhoz átmentem megpusziltam és anyut is. Hiányozni fognak..

Ruhám:

Smink:

К сожалению, это изображение не соответствует нашим правилам. Чтобы продолжить публикацию, пожалуйста, удалите изображение или загрузите другое.

Smink:

Elköszöntem anyuéktól, majd elindultam a kocsimhoz

К сожалению, это изображение не соответствует нашим правилам. Чтобы продолжить публикацию, пожалуйста, удалите изображение или загрузите другое.

Elköszöntem anyuéktól, majd elindultam a kocsimhoz. Majd anyu érte megy, biztos nem megyek gyalog. Ennek több oka van:1, magassarkúba vagyok és meghalnék..2, nehéz a bőrönd.

Pár óra múlva:

Most szálltunk le a vonatról, és én éppen keresem Camyyt. Jött velem szembe ezért eldobtam a cuccom, és egyből a nyakába ugrottam. A popsimat fogta, de nem érdekelt mert sokszor szoktunk ilyesmit csinálni pl: meg fogjuk egymás kezét, arcra puszi, együtt alszunk, stb..

-Istenem de hiányoztál-mondtam mosolyogva, és megpusziltam.

-Te is nagyon-közbe óvatosan letett-nem vagy semmi kiscsaj. Közbe a többiek ide értek, és figyelték a beszélgetésünket..

-Miért is?-néztem rá furcsán.

-Nézz magadra. Fogytál, tele vagy tetkóval a kezed a vállad a combod. Nagyobb lett a melled,piercingek, gyönyörű vagy-mondta őszintén-imádlak te lány.

-Köszönöm. De azért te sem vagy semmi. Neked is van tetkód, izmosabb, cuki és helyesebb vagy. Én is szeretlek nagyon-mondtam

-Nah, ha végeztetek be mutatsz minket Rose?-kérdezte az ofő. Megforgattam a szemem majd elkezdtem.

-Nos, ő itt az úgymond osztály főnökünk, aki nem szokott bejönni órára ezért én tartom azt az órát-és elkezdtem mondani a neveket.

-Rendben. Sziasztok srácok, Cameron vagyok és 17 éves, szerintem jól el leszünk-mosolygott-nos melyik hotelbe lesztek cica?-kérdezte tőlem.

-Öhmm.. passz. Valami 5 csillagos nem tudom. Viszont mindenki egy szobába lesz. Nincsenek külön. Jah és ha szeretné tanár úr nyugodtan elmehet, mi megleszünk-mondtam emelt hangon. Ő el is ment..

Pár óra múlva:

Camyy körbe vezetett minket, majd elértünk a szálláshoz.Gyönyörű volt. 

-Nos nézzük ki kivel alszik-mondtam. 

Lisa-Carl, Mia-Adam, Én-Camy, Kim-Alex és a többi fiú egy ágyba valahogy. Beszélgettünk de megszólalt a telefonom. Matt volt az, jah igen mondtam neki, hogy nem kell jönnie mert hoztam fegyvereket.

-Jó napot asszonyom-egy ellenség követte magukat és Balaton felé tart a hotelhoz-mondta

-Jó napot! Rendben köszönöm az értesítést. Maga hol van?-kérdeztem kíváncsian.

-Úton maguk felé hölgyem-mondta. Ezért szeretem Mattet :)

-Rendben, siessen és viszlát.

-Nos, most az történik, hogy-közbe kiszedtem a melltartómból a fegyvert, és a táskámból majd Adamnek adtam-mindenki a szoba sarkába megy mert jön egy ellenségem aki követett. Adammel itt maradunk és megvédünk titeket. Mozgás-mondtam emelt hangon.

-Öhm.. Rose mit dolgozol?-kérdezte félénken Cammy

-Nemrég bevettek a maffiába Camy, és ott én vagyok a főnök. Bocsi hogy nem mondtam el kérlek ne haragudj-kérleltem

-Semmi baj,

A Maffia feje (BEFEJEZETT)Место, где живут истории. Откройте их для себя