75

1K 50 0
                                    

Pár nappal később..

Hogy mi történt  akkor amikor sírva haza jöttem? Nem sok minden..de nézzük is...

Visszaemlékezés 

Sírva aludtam el...kinek nem fájna? Megfojt                     megbocsátasz...megbánt.megbocsá-tasz...megcsal...ezt már nem....ezt nem lehet, lelkileg fáj, szét vagyok hullva... De mivel van egy kislányom erős leszek. Áthívtam Mia-t hisz még is vele a legerősebb a kapcsolatom mert óvoda óta ismerjük egymást.. 
-Annyira fáj-mondtam neki zokogva-egyszerűen nem hiszem el, hogy megtette-szorítottam a párnát az arcomhoz és bele zokogtam..
-Ne búsulj már...mutasd meg neki , hogy mit veszített...találsz nála sokkal jobbat, higyj nekem-simogatta a kezem, és közbe megölelt.
-De én azt hittem, hogy ő az igazi-bömböltem neki....Majd este elment mert hívta az anyukája. Én mentem babázni, hisz megkellet etetnem, de nagyon fájt...

Visszaemlékezés vége

Ez történt pár napja...Igen, én nekem a szívem még mindig darabokban van, de jobban vagyok. Fizikailag és lelkileg is... Most lett 2 hónapos a kicsi szerelmem..el sem hiszem, hogy már ekkora...és most rá kell koncentrálnom nem Noahra... Anya nagyon sokat segít, rengeteget...a lányok is nagyon sokat. Szerencsére Liza és Nash nagyon jól kijönnek egymással... Liza már lassan 5 hónapos, róla se feledkeztünk ám el. Rengeteget segítek neki, már vesszük a picike ruhákat..igen kiderült hogy kislányuk lesz :) Nagyon örültünk neki, szép nagy a hasa is... Hát ez történt... Én is megpróbálom boldogan élni az életem a kicsivel... Kim talált magának egy nagyon aranyos fiút Raynek hívják :) Mindenki nagyon bírja, jófej..Hogy  mi történik Mia barátnőmmel? Nagyon hatása van az alatt, hogy a babám neve az ő neve :) Ő a keresztanyja..igen nehéz volt eldönteni, de végül mindenki bele egyezett hogy ő legyen az... Ki a keresztapa? Természetesen Nash :) Mia-nak is van egy alakulója...Hát így éljük az életünket...

A Maffia feje (BEFEJEZETT)Where stories live. Discover now