63

1.1K 53 1
                                    

6-kor keltem még igen korán volt, így mentem készíteni magunknak kávét... Sajnos a cigiről le kellett mondanom mert káros a babának....de megéri :) Felmentem addigra felkelt szerelmem is.  Átiratkozott a  mi sulinkban, így osztálytársak vagyunk és tud ránk vigyázni :) 

-Jó reggelt szerelmem-mondtam neki, majd megcsókoltam..

-Jó reggelt, hogy vagytok?-kérdezte, és finoman rátette a kezét a hasamra... Őt nem érdekli, hogy nem tőle van. Úgy szereti mintha a saját gyereke lenne :)

-Elég jól, nagyon furcsa, hogy nemsokára megszületik és a kezembe tarthatom ezt a csodát-mondtam neki csillogó szemekkel, ő meg érdeklődve hallgatott-tudod, amikor elhagyott Cam akkor azt hittem nem fog menni.. Nem fogom tudni megcsinálni, de itt volt nekem a családom és most már te is-mondtam neki...majd odahúzott magához és megcsókolt...

Ruhám:

Smink:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Smink:

Felöltöztünk, majd elindultunk az iskolába

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Felöltöztünk, majd elindultunk az iskolába.. Most fogják megtudni, hogy Noah is ide fog járni :) Mire odaértünk mindenki bent volt az osztályba, és mindenki csodálkozott...persze tudják ki ő, de nem gondolták, hogy ide is fog járni.... Elég sokszor kezdett el fájni bármim is, olyankor nyugtattam magam, hogy nehogy hamarabb szüljek... Szerelmem felhozta a kaját, és segített nekem mindenben.....nehéz...de örülök, hogy vannak mellettem :) Mikor ki értünk az udvarra, közbe segített engem, fogta a derekam, mert egyszerűen nem tudtam menni... Majd fájdalmasan, eltelt nap😔

A Maffia feje (BEFEJEZETT)Where stories live. Discover now