38

1.3K 51 0
                                    

Hétfő:

Most időbe keltem fel, amin csodálkoztam.. chh..

Ruha:

Smink:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Smink:

Elég divatos a bőr szoknya, meg a top :) Sophie most nem jön velem, mert anyu bevitte az oviba

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Elég divatos a bőr szoknya, meg a top :) Sophie most nem jön velem, mert anyu bevitte az oviba..

Na gooo az autóhoz. A sulinál fütyültek utánam. Ja..igen elfelejtettem említeni hogy a szoknyám elég rövidke. Hupsz,na mindegy.

Az egész egy unalmas nap volt. Az első órán kémia volt és kikészítettük a tanárt. Utána pár unalmas óra volt, amit végig aludtam. Utolsó óra ofő.volt, és nahááát itt volt a tanár.

-Nos gyerek. Fontos kérdést kell feltennem. Hova menjünk osztály kirándulásra?-kérdezte kíváncsian. Mindenki elkezdett kiabálni, rengeteg helyet. Végül mindenki rám nézett.

-Rose, dönts te. Úgy is szuper helyeket tudsz-mondták egyszerre. Rá néztem az ofőre ő csak bólintott.

-Jó, akkor mondom hova megyünk ha mindenkinek jó.  Menjünk Balatonra és 2 hétre-mondtam ki gyorsan. Mindenki ujjongott. És legalább találkozhatok Cameronnal :) És most jön az, hogy ki is ez a fiú? Hát gyerekek, volt hogy ott laktunk Balaton környékén, és mindig vele játszottam. A legjobb barátom volt, de már sok éve nem láttam, és még mindig ott lakik. Csak szerelmes vagok belé.. de ő nem tudja. Nem fogom neki elmondani, mert akkor elrontom a barátságunk. 

-Akkor legyen az, hogy holnap indulunk, és szólni fogok az életemnek hogy jöjjön ki. Ő jól ismeri a terepet-kacsintottam.

-Rose, ki az az életem?-kérdezte Cal. Kis kíváncsiak..

-Cameronnak hívják, és ő volt a legjobb barátom mert ott laktunk régen Balaton környékén. Szerintem jól el lesztek vele. Nagyon helyes, cuki és nagyon jó fej. Felhívjam most?-kérdeztm tőlük. Ők csak bólintottak.

-Ki fogom hangosítani de mindenki csendbe marad. Beütöttem a számát, imádkoztam hogy ez legyen az.

-Szia életem-köszönt mély hangon Cameron-mi újság?

-Szia szerelmem, képzeld holnap megyünk az osztállyal 2 hétre a Balatonhoz-mondtam izgatottan. Mi mindig így hívjuk egymást, mert megszoktuk. De a többiek úgy néznek rám mintha  a pasimmal beszélnék.

-Az szuper bogyó. Ott lehetek veletek?-kérdezte kíváncsian.

-Szerinted miért hívtalak? Alig várom, hogy találkozzunk, és te fogsz minket vezetni mert jól ismered a terepet.

-Én is várom bógyó, de nyugi-nevetett ki lazán-biztos gyönyörű vagy, láttam sok képet rólad-mondta nevetve.

-Köszönöm. Te viszont biztos ugyan olyan helyes vagy életem. Mennem kell, holnap talizunk. Legyél majd a vasút állomáson dél körül-mondtam neki

-Rendben szerelmem, szia-köszönt el.

-Miért hívjátok így egymást?-kérdezték a lányok. A fiúk kíváncsian néztek rá, a lányok meg olyan "mindent tudni akarok a pasidról" 

A Maffia feje (BEFEJEZETT)Where stories live. Discover now