66

1.1K 54 0
                                    

Ma reggel arra keltem fel , hogy le esett a hó....tök jó én meg ilyen nyári ruhákban járkálok..na mindegy. Szerencsére tegnap összeszedett engem mindenki lelkileg és fizikailag is...Noah még többet segít mint bármikor.. Mindent megcsinál helyettem és nagyon büszke vagyok rá.. Sajna ma is elég rosszul keltem, de hamar jól lettem..Pár hét és velem lesz a pici hercegnőm :)

Ruhám:

Smink:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Smink:

Most eléggé kiöltöztem, pedig hulla fáradt vagyok

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Most eléggé kiöltöztem, pedig hulla fáradt vagyok... Noah fogta a szendvicset és nekem adta...nem voltam éhes de a babának mindig kell ennie szóval megettem...  Nemsokára karácsony...a mi ajándékunk a kicsi babám lesz ugyan is karácsonyi baba lesz :) A többieknek kitalálom még, hogy mit fogok venni... Oda értünk a suliba és egy elég nagy botránynak lehettünk a szemtanúja... James és Alex verekszik...nos mivel nem vagyok hülye hogy terhes nőként oda álljak közéjük így csak kiabáltam..

-Álljatok már le ti barmok. Mi a francért bunyóztok? Befelé gyerünk, mindenki-üvöltöttem és nagy nehezen bementünk.. Meghallgattam mind a kettőt....

-Most komolyan egy lányért versenyeztek?-kérdeztem mérgesen, de a szemem sarkába mosolyogtam...Vicces a 2 exem, 1 lányért. Kész vicc..

-Igen-mondták egyszerre...

-Szerintem ne verekedjetek, nem fogtok ezzel neki imponálni...majd döntsön lány szerintem-tanácsoltam nekik, ők pedig megfogadták... Voltak fájások, sőt még sírás is de a lányok itt voltak mellettem....

A Maffia feje (BEFEJEZETT)Where stories live. Discover now