Adam exe....

1.5K 58 1
                                    

Szerda reggel.. olyan lassan telnek a napok.. Na mindegy, felkeltem morogva. Megnéztem az időt 8 óra. Gondolom akkor mindenki dolgozik vagy a suliba van. Valaki benyitott hozzám, én meg kíváncsian figyeltem. Sophie volt az, és vidám volt.

-Szia Rosyyy-jött oda hozzám vidáman és megölelt.

-Szia életem. Hogy hogy ilyen jó kedvű vagy hirtelen?

-Hát gondolkoztam..-kezdte szégyenkezve, de aztán bele nézett a szemembe, és könnyezett- én is jól vagyok és senki se sérült meg és az a lényeg. Rossz volt gyengének lenni folyton kórházba kerülni. Most már próbálok  boldogabb lenni, és enni. Most is mire ide értem vagy 10szer elestem-a végét elnevette.

-Örülök neki életem. Persze mert gyenge vagy még. Arra gondoltam, hogy nem fogsz oviba járni, jössz velem meg majd anyuval. Rendben?-kérdeztem kíváncsian, miközben benéztem a szekrényemben hogy mit vegyek fel. 

Ruha és cipő:

Ruha és cipő:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Smink:

-Csinos vagy hugi-mondtam Sophinak

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

-Csinos vagy hugi-mondtam Sophinak. Elindultunk, a kapuban várt engem Adam de kicsit feszült volt. Már értem miért..

-Szia szerelmem. Mitől ilyen boldog Sophie? És tud járni?-kérdezte csodálkozva.

-Szia életem, igen felfogta a dolgokat meg minden. Miért vagy ilyen feszült?-közben elindultunk, a hugi meg elől ment. Lehajtotta a fejét és pár percig nem szólalt meg.

-Tudod, jön a suliba egy új lány-kezdte de közbe szóltam és megálltam..

-Nézz a szemembe-itt felemelte a fejét-honnan tudod amikor senki se tudja?

-Tudod Rose ő az én volt barátnőm vagy ha úgy tetszik exem..

-Hogy hívják?

-Amanda Clair. És úgy tudja, hogy single vagyok, és rám írt-itt fel emelte a fejét hogy lássa a reakcióm aztán folytatta- hogy milyen jó lesz, és üzeneten elkezdett nyomulni szívecskéket küldött..stb. Elkezdte sorolni, de nem érdekelt engem.

-Sophie állj meg kérlek-üvöltöttem neki, mert már messze volt. Én már könnyeztem, mivan ha leakar cserélni? Visszajött húgi és kérdőn fordult felém.

-Mi történt? Miért sírsz? Külön váltok?-kérdezte tőlem és ő is kezdett könnyezni. Ő is szereti Adamet..

-Semmi csak nagyon elől voltál. Nem nem megyünk külön, dehogy csak pór ment a szemembe. Gyere mennyél elől, csak ne szaladj. Megyünk mi is-próbáltam rá mosolyogni.

-Na szóval Adam. Szereted Amandát?-kérdeztem kimélt hangon.

-Nem. De nem tudom hogyan szedjem le magamról. Kérlek segíts, te vagy a barátnőm. És nem hagylak el, ha azért könnyeztél. Megcsókolt szenvedélyesen.

-Van egy ötletem.  Tetessük azt, hogy külön vagyunk, és kíváncsi vagyok mikor próbálkozik be. Hagyom egy darabig hogy elhiggye de ha messzire megy kap egyet. Bementünk a suliba elmondtunk mivan Sophival és ezzel a lánnyal, hogy sen

A Maffia feje (BEFEJEZETT)Where stories live. Discover now